Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Letní pobyt přímo na hřebeni Krkonoš: s polopenzí, saunou a zapůjčením kol

4,4 / 5 Dvorská Bouda Krkonoše (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Gabriela

Dobrý den ,
máte volné ubytování pro 2 osoby od téhle středy do pátku.
 Děkuji

Dvorská Bouda

Dobrý den
volné pokoje v tomto týdnu prozatím jsou, rezervace pobytu je tedy možná.
S přáním hezkého dne
Dvorská bouda

Terka

Děkuji za info. Pobyt přes týden je možné využít s nástupem ve čtvrtek, tj. 29.6.-1,7, nebo musí být celý pobyt v týdnu? Bohužel o den dřív dojet nemůžeme. Děkuji.

Dvorská Bouda

Dobrý den
pokud máte zakoupen voucher na pobyt v týdnu, je potřeba tento využít v týdnu. V případě že chcete voucher využít na přelomu týdne a víkendu, je třeba na místě uhradit rozdíl v ceně týdenní a víkendové. Ve Vašem případě by byl doplatek na místě ve výši 100,–Kč.
S přáním hezkého dne Dvorská bouda.

Terka

Dobrý den, máte nyní volno někdy v týdnu od 27.6.? Na dvě noci. Ještě jsem se chtěla zeptat, kde se dají využít případně kolobežky, které nabízíte? Je poblíž nějaký možný sjezd, či nikoliv? Děkuji.

Dvorská Bouda

Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o ubytování na Dvorské boudě.
V termínu od 27.6.2017 Vám můžeme nabídnout volné pokoje. Rezervaci pokoje prosím proveďte písemně na email info@dvorska-bouda.cz. Děkujeme Dvorská bouda

Karolina Kalinová

Dobrý den,
chtěli bychom se zeptat zda je opravdu vždy možný odvoz ze Strážného a dovoz zpět na autobus a jak daleko je svozové místo Strážné – lom od Strážného – náměstí, kam jezdí autobus (Strážné – Lom jsme na mapě nenašli. Též se chceme zeptat, jak jste na tom s termíny na letní prázdniny – orientačně konec srpna 3–5 všedních dní. Děkuji za odpověď.

Dvorská Bouda

Dobrý den
svozové místo – Strážné lom naleznete zde – 50.6791664N, 15.6198042E – od stanoviště autobusu Strážné je toto místo vzdáleno 1.9 km klidné chůze ( v případě potřeby se pro Vás dá dojet i na stanoviště autobusu). Jinak platí že pokud se do Strážného dopravíte busem – tedy nemáte auto – vždy Vás provozní objektu vyzvedne a na boudu doveze. Co se týká dotazu na volné kapacity koncem srpna – tak ty prozatím jsou volné bez problémů a rezervace je možná. S přáním hezkého dne Dvorská bouda.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru