Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Stahující funkční tílko se všitou push-up podprsenkou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Renata Kim Buchtova

Prosím opravdu zakryje větší bricho a boky ? Dekuju

UJardy.cz

Dobrý den,
každé stahovací prádlo má tu vlastnost, že poněkud zacelí faldíky a vyhladí je. I silnější tělo je hladší a oblejší, není přerušované několika vrstvami faldů. Hubnoucí prádlo je podpůrný pomocník k tomu, aby se i baculky cítily pěkně a pohodlně.
Pěkný den, www.ujardy.cz

Anett

Dobrý den, chtěla bych si objednat další zboží v Vašeho e-shopu plus toto tílko, lze sloučit objednávky, abych platila jedno poštovné, případně, pokud by cena zboží byla nad 600 Kč, neplatila bych poštovné vůbec? Je to možné?
Děkuji, A.P.

UJardy.cz

Dobrý den, mám obavu, že při koupi na Slevomatu se poštovné 59,– připočte automaticky. Takže pokud objednáte u nás na e-shopu do 600,– žádné další poštovné platit nebudete a pokud objednáte nad 600,–, tak vám poštovné 59,– odečteme z ceny.
Při objednávce to napište do poznámky ať víme, že se jedná o vás a naší dohodu.
Hezký víkend. www.ujardy.cz

Zdeni

Dobrý den, v případě, že by mi tričko nesedělo, jak je to s jeho vrácením? Tričko zašlu na své náklady na uvedenou adresu a bude mi na účet vráceno 199Kč? Děkuji.

UJardy.cz

Dobrý den,
v případě, že vám tričko nebude sedět, pošlete ho jako doporučenou zásilku na adresu:
www.ujardy.cz, P.O.Box 64, Frýdlant, 46401
do zásilky vložte číslo objednávky a důvod reklamace.
Vše ostatní zařídíme za vás, o přijetí reklamovaného zboží vás budeme informovat a vrátíme vám vynaloženou částku na vámi uvedený účet.
Mějte krásný den, U Jardy.cz

U Jardy.cz

Dobrý den, tílko je celoroční. V létě jako vrchní tílko, v zimě se dá použít jako spodní. Šitím, střihem a provedením je určeno jako vrchní oděv. Podprsenková část je pružná a má vyjímatelné push up vycpávky. Ňadra velikosti C rozhodně do tílka dostanete. 😉 Podprsenková část je velmi přispůsobivá jakémukoli poprsí.

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat – dá se toto tílko nosit i jako svrchní část oděvu, nebo je určené jenom pod něco? Jedno stahovací tílko jsem kdysi kdesi koupila a rozhodně je vhodné pouze pod něco.. Děkuji

UJardy.cz

Dobrý den, tílko je celoroční. V létě jako vrchní tílko, v zimě se dá použít jako spodní. Šitím, střihem a provedením je určeno jako vrchní oděv.
Hezký víkend přejí U Jardy.cz

Nápravníková Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je velikost podprsenky u velikosti 38–42. Děkuji. JN

UJardy.cz

Podprsenková část je pružná a má vyjímatelné push up vycpávky. Podprsenková část je velmi přispůsobivá jakémukoli poprsí.
Hezký víkend přejí U Jardy.cz

Helena

dobrý den, tričko vypadá moc pěkně, jen mám problém s velikostí podprsenky, když by velikost trička odpovídala dle vaší tabulky, ale prsa mám velikosti C, je možné se do takového trička se všitou podprsenkou vůbec dostat? děkuji za info.Helča

UJardy.cz

Podprsenková část je pružná a má vyjímatelné push up vycpávky. Ňadra velikosti C rozhodně do tílka dostanete. :-) Podprsenková část je velmi přispůsobivá jakémukoli poprsí.
Hezký víkend přejí U Jardy.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru