Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Švýcarské dobrodružství: Procházka po visutém mostě a historickým Luzernem

4,4 / 5 CK Jukej Luzern - Švýcarsko (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Adéla

Dobrý den, kolik zbývá prosím kusů na tento zájezd? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Adélo,
počet zbývajících voucherů je uveden pod tlačítkem „koupit“. Momentálně zbývají 2 vouchery. Přeji hezký den, Monika, Slevomat.cz

Iva Šašková

Dobrý den, zajímalo by mě, proč u zájezdu uvádíte organizátora CK Jukej, když na dotazy odpovídá CK Hello Tour? Dále by mě zajímalo, jak je to s dostatkem místa v autobuse vzhledem k tomu, že klienti budou 2 noci v buse přespávat? S CK Hello jsem cestovala minulý rok přes Slevomat do lázní a byl velký problém s místem. Jednak jsme málem s kamarádkou neseděly vedle sebe, prý, že jsme si nepřiplatily místenku a měly jsme vzít za vděk 2 volnými místy dosti vzdálené od sebe, dále byly sedačky na sebe velmi natěsnané, že když jsme si chtěly sklopit opěradlo na cestě zpět v pozdních večerních hodinách, když jsme z lázních byly dosti unavené, dostaly jsme se do konfliktu s klienty za námi, protože ti se nevešli. Jinak byl zájezd pěkný. Děkuji za odpověd´. Iva Šašková

CK Jukej

Dobrý den, firma FliCom Travel s.r.o. provozuje dvě obchodní značky, může se tedy stát, že někdy dojde k záměně. Na zájezd bude sepsán zasedací pořádek, budete tedy sedět u sebe, snad pro Vás bude cesta příjemnější. Děkujeme za zájem.

Anet

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na jazyk, jakým bude mluvit průvodce…očekávala bych že česky, nicméně některé dotazy a odpovědi mě zmátli.

 Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem, průvodce mluví samozřejmě česky, dotazy se týkali klientů, kteří nemluví česky a budou potřebovat od průvodce individuální překlad organizačních záležitostí v cizím jazyce.

Lenka Svobodová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co vše není v ceně – respektive, jestli jsou nějaké poplatky i za ten ledovcový tunel nebo přejití visutého mostu, zpáteční lanovka apod… Kvůli představě jak hodně miliard mám mít s sebou. Děkuji předem za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, v ceně není lanovka ve výši 75 CHF, most i tunel jsou volně přístupné. Minimálně doporučujeme mít 100 CHF/os. Děkujeme za zájem.

Poornima Sahni

Může být anglicky mluvící Průvodce po 21 červencovém pořadu?

CK Jukej

Dobrý den,
v termínu 21.7. jede průvodce hovořící německy. Děkujeme za zájem.

Poornima Sahni

1. Bude průvodce anglickým jazykem?
2. Pro červenec jsem koupil 5 jízdenek. Chci koupit další 2. Já mohu o zrušit rezervaci pro 2, pokud ty 2 nebudou moci přijít. Pokud ano, jakékoliv poplatky?

CK Jukej

Dobrý den, průvodce bude mluvit buď AJ, nebo NJ, na každý termín jede jiný průvodce. Zrušení rezervace se váže na stornopoplatky, jejich výše se odvíjí dle termínu storna zájezdu.

Martina

Doklafy na vycestovani pro dceru 15 let staci OP nebo pas?a u dospělého je taktez op nebo pas?dekuji

CK Jukej

Dobrý den, stačí OP. Děkujeme za zájem!

Poornima

Jakou teplotu bychom měli očekávat?

CK Jukej

Dobrý den, nahoře je třeba počítat s teplotou kolem 0 stupňů. Dole v letovisku již klasické jarní počasí. Děkujeme za zájem.

F A

Ještě se bych zeptala , kolik bude stát vstup na lanovku a jízdné v cílové destinaci? Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, na jízdné vč. lanovky je třeba mít cca 70 CHF. Zdraví CK Hello Tour

F A

Dobrý den, myslíte, že tam ještě bude sníh? Předem děkuji za odpověd'

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za zájem, sníh nahoře nejspíše bude. Zdraví CK Hello Tour

Sarka

Mohu všem jen doporučit, my jsme tam byli sice soukromě, ale kouzelné městečko Engelberg skvělé sýry v místním kláštěře , hora Titlis s výškou 3020 n.m nádherné výhledy, skvělá doprava otáčivou kabinkou, visutý most- test pro odvážlivce :) , nádherná ledová jeskyně, možnost skuzavky na pneu na místním svahu, grilování přineseného masa na připravených all in- grilovacích místech = dechberoucí a prostě skvělé Švýcarsko ♥

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za Vaše doporučení. Zdraví CK Hello Tour

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru