Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Spacáky a samonafukovací karimatky Alpine Pro pro malé i velké táborníky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marek Horak

Dobry den
Chtěl bych se zeptat, jak je možné, že obchod jako VY, který si zakládá na pravdivých skutečnostech a kvalitních věcech (jinak byste asi na trhu moc dlouho nebyli) a tak se ptám, jak si můžete dovolit napsat do popisu produktu, že spacák má konfortní rozmezí teplot cituji: „O výborných izolačních vlastnostech svědčí komfortní zóna, která se pohybuje v rozmezí –7 až 2 °C s limitní extrémní teplotou –12 °C.“ ale na produktu jsou hodnoty úplně jinné. Popis co je na spacáku nikdo nekontroloval? Myslel jsem, že tu jsou lidi inteligentní a ručí za kvalitu.
Mým cílem bylo koupit si spacák, který je pro muže do mínusových hodnot ale tento je POUZE DO: +7 AŽ +2 takže váš popis jak je vidět je úplně chybný!!!
Za mě jsem s nákupem totálně nespokojen!!

Zajímalo by mě vaše vyjádření k této nesrovnalosti a s tím bych chtěl i ostatní varovat před tímto nákupem, který neodpovídá skutečnosti tzv. „zajíc v pytli“.

S pozdravem a přáním pěkného dne
Marek Horák

K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
jednalo se o chybné zadání popisu, kde byla omylem zaměněna hodnota +2°C/-2°C., za což se omlouváme. Tato chyba byla po zjištění ihned odstraněna a nyní již uvedený údaj v popisu odpovídá skutečnosti. Pokud byl tento údaj rozhodující při Vašem rozhodování a s dodaným spacákem nejste spokojen, samozřejmě máte možnost vrácení zpět. V tom případě by Vám byla vrácena obratem kupní cena včetně nákladů spojených s poštovným.
Za chybný údaj se ještě jednou omlouváme, aktuálně jsou již všechny uvedené hodnoty správné.
Hezký den
 Petra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru