Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vychytaná sváča z Parky´s: Wrap s trhaným vepřovým masem a nápoj dle gusta

3,9 / 5 Parky´s (4 pobočky) Praha - Černý Most  (mapa) 773 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavlinka

Dobrý den,
Bude akce taky v Kladně? ;-)
Díky

Milada

Pozor, alespoň v Praze Vodičkova ul., mají jinou otevírací dobu než je uvedená v nabídce! Neděle až od 12 hod.

Terezka Hladíková

Dobrý den,

Dlouhodobě Kostelecké uzeniny propadají v testech kvality. (Předpokládám, že používáte tuto značku.) Jak tedy můžete tvrdit, že se jedná o kvalitní produkt??

dali

Musi byt voucher vytisten nebo staci kod v telefonu ? Diky.

Slevomat.cz

Dobrý den, stačí kód v telefonu, šetříme přírodu. :-) Hezký den, Tereza, Slevomat.

Ivana

Dobrý den, na webových stránkách Parky's žádný wrap v nabídce uvedený není, tak z čeho odvozujete slevu? Děkuji

Parky´s

Dobrý den, děkujeme za upozornění, kolegové na web tuto položku během několika dní přidají. Jedná se o novinku v sortimentu, proto update webu trošku trvá.
Na každé provozovně je vystavený ceník všech produktů, je tedy možné dohledat, že standardní cena wrapu je 99Kč a nápoje 0,5l 29Kč. Tedy sleva 29Kč = nápoj zdarma.
S pozdravem
Tým Parky´s

Iva

Nejhnusnější párky, jako bláto. No není divu vždyť jsou od Babiše a patří mu celý tenhle podnik. Lidi nepodporujte ho!

Radek Tomáš

Dobry den, kvalitni parky z Kosteleckych uzenin? Opravdu nebo jen recese?

Parky´s

Dobrý den, ano, naše párky obsahují až 96% masa dle typu (Vídeňský, Debrecín, Bratwurst). Používáme pouze hovězí a vepřové maso, žádné kuřecí či separáty apod.
Těšíme se až vyzkoušíte.
S pozdravem
Tým Parky´s

Renata

Vypravila jsem se do OC Černý Most uplatnit voucher na wrap s trhaným vepřovým masem. Těšila jsem se jak si pochutnám, ale na místě jsem se dočkala arogantní odpovědi paní za pultem, že maso už není a nebude. Bylo 18 hodin a pobočka je otevřená do 22. hodiny. Kdy tedy můžu uplatnit voucher? Mám si na to vzít v práci dovolenou?

Parky´s

Dobrý den, toto je samozřejmě naše chyba. Rád bych se zeptal, zda jste již měla možnost využít voucher někdy jindy a zda bylo vše v pořádku?
S pozdravem
Tým Parky´s

Věra

Parky´s uvádí, že mají kvalitní párky. Já se nedávno ptala, jaké používají párky a jaký je v nich procentní podíl masa. Dostala jsem arogantní odpověď ale bez informace. Takže od téhle firmy ani zadarmo. Děkuji.

Parky´s

Dobrý den, negativní zkušenost nás velmi mrzí, prosím pošlete nám na parkys@ku.cz info kdy a kde se toto stalo. Obsah masa jednotlivých párků musí znát každá naše obsluha a případně na vyžádání Vám ukázat produktový list výrobku. Naše párky obsahují až 96% dle typu. Používáme pouze hovězí a vepřové maso, žádné kuřecí či separáty apod.
Děkujeme
Tým Parky´s

Ema

Je možno vyměnit za vegetariánskou verzi ?

Parky´s

Dobrý den, bohužel zatím vegetariánskou verzi nemáme v nabídce.
Děkujeme za pochopení.
Tým Parky´s

Jirka

Rád bych se zeptal, co je u vás párek s vysokým obsahem masa-tak jak uvádíte na svých stránkách.
A ještě jedna osobní: Nevadí vám, být pod šéfem, který (vlastně i o vás) řekl, že tady všeci kradnů? O jeho másle na hlavě se snad ani bavit nebudeme.
Díky za odpověď

Parky´s

Dobrý den, párky jsou připravovány speciálně pro náš koncept, obsahují pouze hovězí nebo vepřové maso, tedy žádné separáty, strojně oddělené maso, či kuřecí maso. Obsah masa je až 96% dle typu párku. Obsluha Vám na každé pobočce ráda poradí a popíše, který párek obsahuje kolik masa, samozřejmostí je možnost nahlédnou do produktového listu. Děkujeme a těšíme se na návštěvu.
Tým Parky´s

Ivo Kalina

Dobrý den, prodáváte Babišovi výrobky nebo kvalitní potraviny od slušných výrobců? Nerad bych si přivodil zdravotní problém. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo,

jsou prodávány pouze kvalitní potraviny, abyste se právě zmíněnému zdravotnímu problému vyhnul, to bychom určitě nechtěli.

Krásný zbytek dne. Míša

Jakub Karafiát

Dobrý den,

dnes jsme si s kolegou zakoupili tento voucher – a zašli s ním ještě dnes na pobočku. Zaměstnanec v OC Smíchov – ani po telefonickém rozhovoru s vedoucím o akci nic nevěděl a vymlouval se na více majitelů jednotlivých poboček, berte to prosím jen za upozornění – asi na špatnou domluvu mezi jednotlivými pobočkami.

(Slevu jsme tedy uplatnit nemohli – a voucher nám zbyl)

Dnes, Praha 5, OC Smíchov, 12:10

S pozdravem věrný zákazník SLEVOMATU

Jakub Karafiát

Parky´s

Dobrý den, díky za info. Akce je platná od 1.6.2017, proto obsluha o akci ještě nevěděla. Prosím zastavte se na pobočce od čtvrtka a vše bude ok. Děkujeme
Tým Parky´s

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru