Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo včetně paliva

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (3 pobočky) Praha - Zličín  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michal Cermak

Dobry den
Chci pro syna rychlovku ale chtel by zazit i nejake zrychleni a kousek dalnice a nevim zda v tech 5minutach je to mozne?
Chtel bych to absolvovat v Praze na Zlicine a prijde mi ze to bude jen projizdka po parkovisti
Dekuju Michal

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Michale, rychlovka v regionu Praha přesně tyto Vaše požadavky splňuje, takže jízdy po parkovišti se nebojte :)

Eva

Dobrý den.Chtela bych se zeptat jestli je voucher na jméno Eva Schmiedhamerova už odeslán děkuji za odpověď

Eva

Dobrý den.Chtela bych se zeptat jestli je již voucher na jméno Eva Schmiedhamerova odeslan.Dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Vaše platba za objednávku opravdu, bohužel, zatím nedorazila. Můžu vás poprosit o ověření, zda bylo zadáno správné číslo účtu a variabilní symbol? Napište nám, prosím, na vip.podpora@slevomat.cz. Předem děkuji a přeji hezký den, Tereza.

Marta Janíková

Dobrý den.Jak dlouho trvá jízda rychlovka?Která je ted ve slevě?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Marto, děkujeme za zaslání dotazu! Rychlovku měříme spíše na kilometry a zde garantujeme odjetí minimálně tříkilometrové trasy. V kalendáři pak na ni vyčleňujeme zpravidla 10 minut.

Tereza

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se 15min/řidič, jede na nějakém okruhu a jak moc se může řidič vyblnout. Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Terezo, jezdíme po veřejných komunikacích viz text akce, kde zpravidla cca 90% trasy vede po dálnici nebo městském okruhu. Tzn. prostor pro rozumné svezení se určitě najde..

Marika

Dobry den, chci se zeptat na terminy. Rada bych objednala jizdu jako darek, ktery bych 24.9 predala, ale bojim se ze do konce zari treba terminy nebudou a nestihne se to. (Hradec Kralove – 15 min. jako ridic)
Diky za odpoved

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Mariko, děkujeme za zaslání dotazu! V tuto chvíli Vám můžeme nákup poukazu klidně doporučit, ale přihlaste se nám s řešením termínu rovnou. Následně pak poukaz můžete předat a už budete mít jistotu, že všechno stihnete :)

Katka

Omlouvám se přeskočila mi klávesnice , tak raději nápisu znovu , když si zakoupim voucher lze ho uplatnit v říjnu ?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Katko, děkujeme za zaslání dotazu :) Říjen už je posledním možným jízdním měsícem sezóny 2017 a tento si necháváme vzhledem k nejistotě počasí už jen na takové „dojezdy“. Poukaz tedy určitě můžete zakoupit, ale rozhodně se nám prosím přihlaste bezprostředně poté k domluvení termínu..

Katka

Dobry den, když koupím viz her lze ho uplatnit v říjnu ?

ExtraDrive.cz

Zdravíme Vás, odpověď tedy viz výše :)

Eva

Dobry den, je mozne voucher zakoupit i detem 5 a 2× 9 let, manzel jako ridic? Jaka by byla v tomto pripade cena? Dekuji Eva

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Evo, určitě můžete :) Jen upozorňujeme, že vozidlo je dvoumístné, takže budete muset pěkně po sobě.. Jinak viz text akce – na místě umožňujeme dokoupit tento typ jízdy za zvýhodněnou cenu 489 Kč.

Martina Jurková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda budou k dispozici zase půlhodinové vouchery? Popřípadě kdy? Předem děkuji za odpověď

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Martino, děkujeme za zaslání dotazu. Těchto dáváme „do banku“ vždy jen pár na začátek akce, tak zkuste buď vychytat nebo se domluvit na prodloužení při rezervaci.

Lenka Černá

Dobrý den, chtěla bych to jako dárek pro přítele. prosím, jaké termíny máte volné? A můžu objednávku napsat na svoje jméno, i když to bude pro přítele

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Lenko, samozřejmě můžete objednávat na sebe jako organizátora, toto u nás není žádný problém :) Ohledně termínů nás prosím kontaktujte v klasické pracovní době ideálně telefonicky.

Petra

Dobry den, prosim meli byste volno na Sobotu 02/09/2017 v Praze? Varianta 20 min jako ridic? Je mozno jizda mestem? :) Dekuji moc, Petra

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Petro, v sobotu 2.9.2017 zatím nemáme vypsané termíny, kontaktovat nás můžete na našich webových stránkách www.extradrive.cz kde Vám sdělíme k termínům více. Bohužel v měste jízdu uskutečnit nemůžeme, máme jedno nástupní místo pro Prahu.

Denisa

Dobrý den, co jsi mám představit pod pojmem „rychlovka“? Jak dlouho trvá jízda při koupi tohoto voucheru?
Díky za odpoved!

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Deniso,
rychlovka obsahuje jízdu na městském okruhu nebo dálnici na pozici spolujezdce na vytyčeném tříkilometrovém úseku. Jízda trvá cca 5 minut…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru