Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jednosměrná jízda parním vlakem a vstup na parostrojní festival v Holoubkově

4,5 / 5 Paro-strojní festival Holoubkov  (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martina

Dobrý den, je prosím možné zakoupit jen jízdenku vlakem. Děti už mají vstupenky na festival. A toto je pouze cesta z Plzně do Holoubkova? A jak se prosím dostaneme z Holoubkova, je také cesta parním vlakem. Děkuji

Paro-strojní festival

Cesta zpět je zajištěna vlakovým spojením, které si můžete vybrat dle vašeho přání, ale musíte si ho již zaplatit přímo ve vlaku
OS.VLAK 7822 – 16.49
OS.VLAK 7826 – 18.49
HISTORICKÁ VLAKOVÁ SOUPRAVA – ODJEZD 19.30
pokud chcete pouze jízdenku tak zvolte variantu za 129,– korun předpokládám, že děti dostali jednu z našich propagačních vstupenek. Přeji pěkný den.

Michaela

Dobrý den,

pokud zakoupíme 3 jízdenky, máme tím jistotu zároveň i místenky? Nebo je do vlaku vpuštěno neomezené množství lidí bez ohledu na již prodané jízdenky? Máme malou dcerku a já jsem navíc těhotná, takže bychom rádi věděli zda jsou jízdenky vázány na počet sedadel nebo se na to ohled nebere a jízdenky jsou na stání.

 Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den, jízdenky jsou místenkové a počet míst ve vlaku je přesně stanoven, takže můžete být bez obav. Přeji pěkný den.

tomas

dobrý den,
dítě 6,5 let musí mít jaký voucher? díky

Paro-strojní festival

Dítě do 6. let bez nároku na místo/ takže na klíně/ jede zdarma. Vzhledem k poměrně velké poptávce jsme zařadili i možnost zakoupit zlevněnou jízdenku pro dítě do 6 let, kterým chtěli rodiče dopřát vlastní sezení, ale není to podmínkou. Všichni nad 6 let pak platí plné jízdné, ve kterém je již zahrnut vstup na festival.

Jitka Jitka

Dobrý den,
nějak nerozumím těm časům. Chtěla bych tři jízdenky pro 2 dospělé a jedno dítě 8 let, na parní vlak ze zastávky Plzeň, čas 13.53 odjezd a vstup na festival. Který voucher koupit? Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den, přesný čas odjezdu je uveden pod nabíkou a dále na www.parostrojnifestival.cz hned na úvodní straně. Ve Vašem případě zakupte tři jízdenky po 199 kč, které jsou včetně vstupného. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru