Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Propesko granule pro malá a střední plemena 8 kg + dárek zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

František Hagara

Je pes vegetarián? Ten, kdo koupí tyhle granule s 4% obsahem masa, ten toho svého psa musí opravdu nenávidět.

P

HNUS HNUS HNUS!!!!

VeseléZvíře.cz

Je mi líto, že to takto berete. Myslím, že si každý může pro svého zvířecího kamaráda sám vybrat jakému krmivu dává přednost. Důležité je, aby věděl z čeho se krmení skládá a v jakém množství. Pak asi také záleží na tom, kolik je ochoten do svého kamaráda investovat.
Na trhu je mnoho krmiv, takže věřím, že si každý vybere přesně podle potřeb. Dovolil jsem si požádat výrobce o oficiální odpověď:
V případě všech výrobků firmy Partner in Pet Food CZ s.r.o. jsou pro výrobu používány pouze vysoce kvalitní suroviny rostlinného (obiloviny, deriváty obilovin, zelenina) a živočišného původu (masové moučky, živočišný tuk o vysoké kvalitě) a samozřejmě také důležité minerální látky a vitamíny. Všechny používané suroviny jsou GMO free (negeneticky modifikované) a používáme v případě aditiv pouze taková, která jsou povolena legislativou EU. Do našich krmiv nikdy nepoužíváme žádná aditiva, která by mohla jakýmkoli způsobem negativně ovlivnit zdraví zvířete a nikdy nepoužíváme žádná léčiva (nehrozí tedy riziko křížové kontaminace).
Při tvorbě všech receptur se řídíme příručkou organizace FEDIAF (Evropská federace výrobců krmiv pro domácí zvířata) jejíž součástí jsou i nutriční požadavky pro jednotlivé druhy zvířat – tedy denní potřebná dávka pro zachování správné tělesné kondice a správné funkce všech tělních orgánů. Veškerá naše krmiva splňují požadavky dané touto normou na denní potřebu živin a jsou pravidelně kontrolována v akreditovaných laboratořích a také Státní veterinární správou ČR a Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem (UKZUZ). V pravidelných intervalech je také kontrolována stravitelnost našich krmiv a výsledky jasně potvrzují, že naše krmiva jsou kvalitní a plně dostačující potřebám zvířete.
V neposlední řadě je také výrobní závod v Brništi pravidelně auditován dle mezinárodní potravinářské normy IFS (International Food Standard) s opakujícím se výsledkem na nejvyšší možné úrovni.

Eva Gajdošová

není mi jasné, které pobočky ulozenky máte na mysli..... (chybí seznam)

VeseléZvíře.cz

Dobrý den,
Slevomat zatím umožňuje dodání na 16 poboček Uloženky – výběr můžete provést při nákupu po vyplnění základních údajů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru