Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zažijte offroad pařbu: venkovní jízda s RC modely na dálkové ovládání

RC Arena Mochov Mochov  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dana Feuraizlova

Dobry den , chci koupit 4 vochery pro dospele ,budou jezdit vsichni na jednou?Dekuji

RC Arena Mochov

Dobrý den, ano na rychlostní dráze mohou jezdi čtyři auta. Děkuji Kuba

RC Arena Mochov

Dobrý den, ano mohou, děkuji Kuba

Klementina

Ještě doplnění předchozího dotazu. Na slevomatu píšete, že se na rychlostní dráze zabaví každý ve věku 5 – 99 let. Na Vašich stránkách, že od 10 let rychlostní dráha, od 7 let offroad dráha a mladší v dětském koutku. Vidím v tom trošku rozdílnou informaci, jak to tedy je? Zvládně 5-ti leté dítě aspoň offroad dráhu nebo musí jen do dětského koutku? A v dětském koutku je prosím co?
Děkuji
Klementová

RC Arena Mochov

Akce na Slevomatu je globálně určena všem od 5 let, takto malé dítě má možnost jezdit s doprovodem slalom, nebo offroad dráhu kde je pískovna, skály, vodní příkopy, dráha rychlostní je opravdu velmi náročná, mohou je zvládnout děti od 10 let, ale nemusí je zvládnout ani dospělí, záleží na zručnosti, dětský koutek obsahuje pískoviště, domeček, skluzavku, hračky, odrážedla, kuchyňka.......
Pavel Kuba

Klementina

Dobrý den,
chtěli bychom přijet dva dospěláci a dvě děti, jedno dítě 12 let, druhé dítě 5 let.
Po pravdě, nevím přesně, jaký voucher máme koupit tomu menšímu na offrouad dráhu. A případně, že by s ním jezdil táta na „rychlé“ dráze – je to možné?
Děkuji
Klementová

RC Arena Mochov

Dobrý den, 12letý chlapec se může střídat s tatínkem a ten malý si zařádí na offroad dráze, nebo na ploše se slalomem mezi kužely,
Opět píši, pokud si někdo neví rady, ať mi klidně zavolá, rád mu vše vysvětlím, doplňujeme aktuálně naše webovky o nová videa a foto.
Pavel Kuba

Hana K.

Když tam chci jít s manželem a třemi vnuky (10, 6 a 4 roky) s tím, že budou jezdit jen ti dva starší a my ostatní se budeme dívat – stačí nám na to 2 vouchery? Dostaneme na každý voucher jedno auto?

RC Arena Mochov

Dobrý večer, na každý voucher je jedno auto, tudíž stačí Vám dva vouchery, jen chci upozornit, že auta dosahují rychlosti 60km/h.
Šestileté dítě model na dráze neuřídí, pro menší děti je určena právě offroad dráha, kde jde o zručnost, či jízda mezi kužely s autem, které nemá takové zrychlení, bylo by dobré vždy vše prokonzultovat telefonicky, nebo si řádně přečíst naše webové stránky, děkuji
Pavel Kuba

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru