Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vytvořte si svou originální fotoknihu

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 629 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Michaela

Dobrý den,
počet stran znamená, že např. kniha má 150 stran = 75 listů? Chápu to tak dobře? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
ano přesně tak. V případě 150 stran má kniha 75 listů.

Michaela

Dobry den,
jak prosim vypada obal desek? Je mozne udelat obal z fotky nebo mate svuj obrazek?
Dekuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
obálku si můžete vytvořit dle Vašeho přání. Můžete na obálku vložit Vaše fotografie i s textem. Nebo si můžete vybrat obálku bez tisku. V tomto případě máme k výběru různé textury nebo umělé kůže.

Kateřina

Dobrý den, jak vypadá kniha pevné vazby zpevněná sponami? Má to tvrdé desky, ale je zpevněná jako sešit kroužkovou vazbou?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
vnitřní listy jsou spojené sponami. Tímto nemůže dojít k vypadnutí listů. Poté takto zpevněné listy jsou upevněny do tvrdých desek.

Jana

Dobrý den, vztahuje se příplatek 100 Kč na fotoknihu H28 na šířku, pokud nechci panoramatickou­ verzi?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud máte zájem o fotoknihu H28, která je na šířku, jedná se o panoramatickou verzi, u které je příplatek 100Kč. Pokud nemáte zájem o fotoknihu na šířku jedná se o H18.

Lenka

Dobrý den, pokud objednám variantu „2× fotokniha form. A4 – H17, 44 stran, pevná knižní vazba“ za 499,– Kč, mohu vytvořit dvě různé fotoknihy a objednat je (nejspíše zároveň) na jedno poštovné nebo musím objednat zvlášť 2× samostatnou fotoknihu za 299,– Kč. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
v případě, že si zakoupíte variantu na dvě fotoknihy můžete si samozřejmě vytvořit dvě rozdílné fotoknihy. Po vytvoření je prosím zašlete za sebou a pokud je pošlete na stejné objednací údaje, budou Vám zaslány na stejné objednací údaje.

Kristýna

Dobrý den,
pokud si objednám dvě fotoknihy- vytvořím dvě objednávky (fotoknihy s různým obsahem), je možné je doručit za jedno poštovné?
Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
pokud objednávky odešlete za sebou do 24 hodin na zcela stejné objednací údaje (Jméno, adresa, způsob doručení), budou Vaše objednávky odeslány na jedno poštovné.

Jakub

Dobrý den, za jak dlouho jste schopni mi knihu doručit, pokud ji objednám v půli dubna, dodáte ji do konce dubna. Je možné vložit i strany jen s textem?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
výrobní a dodací lhůta fotoknih je 14 dnů. Samozřejmě můžete vkládat na strany pouze text. Záleží zcela na Vás. Pokud budete mít zájem nabízíme jako službu urgentní výrobu za příplatek 100Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru