Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Skořicová bomba pro posílení organismu a spalování tuků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Silvie Knopová

Dobrý den, expirace jen tak krátká do 6/2017 ? to nejsou ani dva měsíce..to se nestihne ani vybrat.. není to překlep..?

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Knopová,
máte pravdu, že 06/2017 vypadá jako krátká doba. Jedná se však o celý měsíc červen. Proto jsme vycházeli z počtu min. 60 dnů (květen a červen) do expirace a doporučeného dávkování 2 tablety denně. Tedy celkem 120 tablet. Děkujeme za důvěru tým VitaSmart.

Katerina

Dobrý den, pokud kojim, tak bych neměla užívat ani variantu skořice se zazvorem?

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den Kateřino,
bohužel je to tak. Při konzultaci složení tablet s lékaři bylo jedním z požadavků uvedení tohoto upozornění pro těhotné a kojící ženy na obalu. Prosíme respektujte to.
Děkujeme za důvěru tým VitaSmart.

Lucie Červinková

Dobrý den, možnost balení pouze se zázvorem je už vyprodaná. Bude ještě?

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Červinková,
pro velký zájem jsme upravili nastavení akce a bude ještě 25 voucherů na balení pouze se zázvorem. Uvidíte je během 30–60min. Bohužel toto číslo je opravdu poslední. Děkujeme za důvěru tým VitaSmart.

eva tothova

Je vhodné na snížení hmotnosti?

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Tothová,
skořice umí krásně prohřát organismus a zrychlit celkový metabolismus. Proto ve spojení s fyzickou aktivitou a životosprávou odpovídající Vašemu životnímu stylu může přinést i snížení hmotnosti. Může však s hubnutím pomoci i nepřímo. Skořice příznivě ovlivňuje hladinu cukru v krvi, proto Vám může pomoci snížit chuť na sladké. Děkujeme za důvěru a přejeme příjemné Velikonoce. Tým VitaSmart

Petra Krykorková

dobry den, zboži dorazilo i se vzorkem, děkuji. ale přišla mi i faktura ,kterou mám zaplatit do určiteho data, ale já jsem zboží jiz zaplatila tady přes Slevomat.

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Krykorková,

vše je v pořádku. Fakturu jste již uhradila prostřednictvím Slevomatu, proto se nemusíte obávat, že bude nutné ji platit ještě jednou. Polepšíme se a na fakturách uvedeme „již zaplaceno“. Děkujeme za důvěru a přejeme příjemné Velikonoce. Tým VitaSmart.

Jiri

Dobrý den , je produkt vhodný i pro lidi s vysokým krevním tlakem ?beru na to i leky.Dekuji

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den Jiří,

naše produkty obsahují maximum účinné látky, tedy i skořice. Ta může ovlivňovat i krevní tlak. Proto Vám doporučujeme obrátit se na Vašeho ošetřujícího lékaře, který ví jaké léky berete a zná Vaší přesnou diagnózu. Děkujeme za důvěru a přejeme příjemné Velikonoce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru