Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neinvazivní liposukce přístrojem Liposonix

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Nikola

Dobrý den, na webových stránkách je cena za ošetření 8×8cm tedy 1 shot 2490,– a ne 5000,– jako zde uvedené, tudíž mi přijde že sleva 88% je dosti zavádějící. myslím že by bylo lepší uvést cenu za jednotlivá ošetření celkem a ne si sčítat vouchery, protože ošetření stehen 599 vypadá lépe než 3594,– ale pro zákazníka je to dost matoucí.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Nikolo, děkujeme ze upozornění, jedná se pouze o nepozornost při aktualizaci cen. Vše bude co nejdříve upraveno. Děkujeme ze pochopení.

Martina

Dobrý den, píšete, že jedno ošetření je na 3 tělesné partie. Myslí se tím například vnitřní stehna, vnější stehna a hýždě v rámci jednoho voucheru? Děkuji za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Martino, voucher 1× ošetření přístrojem Liposonix zahrnuje plochu o velikosti 8×8 cm. V akci naleznete informace, kolik voucherů je cca potřeba, pro ošetření jednotlivých partií. Během jednoho sezení je možné ošetřit až 3 vybrané partie, tedy vnitřní a vnější stehna a hýždě, lze ošetřit naráz. Na každou partii však budete potřebovat doporučený počet voucherů, nebo sama změřit, jakou plochu budete chtít ošetřit a kolik voucherů na to bude potřeba. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru