Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Připrav se na léto – 4týdenní fitness kurz pro ženy

4,6 / 5 Lovci tuků® (3 pobočky) Praha - Chodov  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie

Dobrý den,
chci se zeptat na uplatnění voucheru. Voucher platí do 30.6.. Znamená to, že do té doby ho musím uplatnit a zarezervovat si hodinu, která bude např.: v červenci, nebo si musím vybrat kurz končící do června?
Děkuji za vysvětlení.

LovciTuku.cz®

Hezký den Lucko,

stačí si jen zarezervovat jakýkoliv kurz (třeba prosincový) do data platnosti voucheru. V tomto případě my uplatníme voucher poslední den před skončení platností voucheru a vy normálně přijdete na první hodinu daného kurzu. (třeba v tom prosinci) :-)

Moc děkujeme za zájem a dotaz a přejeme krásný a slunečný víkend. :-)

Už aby tady bylo léto, zima byla hafo dlouhá. :-)

Mějte se Lucko!

Rada Petr, jednatel lovcituku

Michala

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda by byla možnost hlídání i 4 měsíčního miminka, nebo zda by byla možnost ji mít u sebe, chodila bych na ranní kurz, děkuji za odpověď. Hamplová

LovciTuku.cz®

Hezký den Míšo,

určitě by to bylo možné. Hlídání probíhá vždy hned vedle cvičící místnosti, aby bylo vše pod kontrolou. :-)
Tohle bude nejmenší problém.

Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den. :-)

Rada Petr, jednatel lovcituku

Yuliya Fox

Dobrý den, chtěla bych si koupit vás kurz, ale na stránkách mi ukazuje, ze mate obsazeno už na cely léto. Zajímá mě, zda se mýlím, nebo je tomu opravdu tak?
Děkuji)

LovciTuku.cz®

Hezký den Yuliye,

měli jsme na stránkách interní chybu. Nyní už je vše opraveno. Můžete si vybírat! :-)

Děkujeme za zájem a krásný den.

Rada Petr, jednatel lovctuku

Zuza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je trenér schopný / ochotný poradit s individuálními „ústupky“. Mám dlouhodobé problémy s přetížením rukou od počítače (karpály a spol) a ráda bych se naučila posilovat tak, abych ruce ještě více nezatěžovala. Díky moc :)

LovciTuku.cz®

Hezký den Zuzko,

v našich kurzech cvičí všichni podle svého tempa a zdravotních možností. Tímto stylem dosahujeme s každým klientem výsledky, které on/ona chce. Začneme s vámi postupně podle toho, co vám fyzická kondice (v tomto případě ruce) dovolí a postupně budeme navyšovat zátěž nebo vše upravovat, aby jsme vše pohodlně napravily. Vždycky bude vše záležet na vás, jak se budete u cvičení cítit. Pokud máte chuť a svoje „proč“, tak se dá zvládnout vše.
Každopádně nejste sama, kdo s námi „začíná“ se zdravotními problémy. :-)
Kdybyste měla další otázky či nejasnosti určitě se nám ozvěte na e-mail nebo nám klidně zavolejte.

Přejeme krásný den Zuzko.
Rada Petr, jednatel lovcituku

Tereza

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je cena opravdu 1449,– a nejsou tam nejake skryte veci, za ktere se pak bude platit. Na strankach mate cenu 4 920,–. A dale by mne zajimalo, zda opravdu nezalezi na veku ditete. Jsem asi 3 tydny po porodu, Takze diteti jsou nyni 3 tydny. A pokud kurz v Libni zacina 30.5., tak to budu uz uplne v pohode.

LovciTuku.cz®

Hezký den Terko,

nebojte, žádné „skryté“ poplatky v ceně nejsou. To byste si určitě všimla v hodnocení a zpětné vazbě od našich klientů. :-)

Ohledně hlídání vašeho 3 týdenního dítěte. Měla byste dodržet šestinedělí a pak bych něco začal řešit. Je to i lepší pro dítě. V prvních týdnech si vytváříte vztah matka/dítě. Pokud byste začala v Libni 30.5. tak s hlídáním nebude nejmenší problém. :-)

Děkujeme za dotaz a třeba někdy na viděnou v kurzech. :-)

Mějte se krásně Terko.

Rada Petr, jednatel lovcituku

Barbora

Dobrý den,
jak probíhá hlídání dětí během cvičení na Chodově? Kdo je hlídá a kde?

LovciTuku.cz®

Dobrý den Barboro,
děti hlídá námi prověřená hlídačka, se kterou již několikátý měsíc spolupracujeme. Hlídání probíhá buď v dětské herně Slunečnice nebo venku – záleží na dohodě s Vámi a také na počasí. Pokud je více dětí je i více slečen/paní, které hlídají.

Děkujeme za Vás dotaz a přejeme krásný den

Šárka

Dobrý den, jak je to s náhradami hodin (termíny pro Prahu 1 ; po a st ráno) když tam vycházejí dva státní svátky? můžeme si samy určit kdy nahrazovat? a hned první hodina (měření atd.) bude tedy až ta středeční? předem děkuji

LovciTuku.cz®

Dobrý den Šárko,
naše kurzy probíhají přes veškeré státní svátky i školení prázdniny (s vyjímkou vánočních prázdnin). První hodina včetně měření bude tedy normálně tj. 1.května. Pokud nemůžete na hodinu dorazit, tak se na náhradě domluvíme prostřednictvím e-mailů, kdy Vám sdělíme několik variant, kdy a kde je to možné.

Děkujeme za Váš dotaz a přejeme krásný den

Rada Petr, jednatel LovciTuku

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru