Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jarní kolekce delikates z rodinné manufaktury Via Delicia

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michaela Cibulková

A jaká je platnost voucheru? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den,
zde není voucher jako takový, dostáváte přímo zboží – dorazí buď dle objednané dopravy nebo si jej můžete vyzvednout na místě, jakmile budete kontaktována, že je zboží přichystáno. Verča

Michaela Cibulková

Dobrý den, jen takový technický dotaz – jak musí být zboží skladováno, resp. nezkazí se paštiky když je bude mít přepravce 3dny někde na cestě?

Via Delicia

Dobrý den, paní Cibulková, děkuji za dotaz, naše výrobky jsou sterilované, skladování do 30°C v suchu a temnu. Minimální trvanlivost 12–18 měsíců od výroby (podle konkrétního výrobku). Není tedy problém s jejich zasíláním. O.B.

Jana

Souhlasim s pani Lidou Ceska posta je kapitola sama pro sebe a PPL jak kdy, nekdy v pohode, jindy s problemy. Zasilkovna je top!A proto nakupuji a nejen jen u tech prodejcu, kteri ji v nabidce maji. Pekny den…

Pavlína

Dobrý den. Jak mám prosim postupovat, pokud si chci k zakoupenym voucherum objednat další zboží přímo z obchodu? Musím udělat objednávku zvlášť a platit tak dvakrát poštovné?

Via Delicia

Dobrý den, musíte si udělat zvlášť objednávku na Slevomatu, a pak na našem eshopu. Do poznámky v eshopu napište, že chcete sloučit objednávky a uveďte číslo objednávky ze Slevomatu. Poštovné Vám přepočítáme a budete ho platit jen jednou.

Lida

Dobrý den, bylo by možné zajistit dopravu např. přes Zásilkovnu? Oba dva nabízení dopravci mi nevyhovují. Děkuji za odpověď a přeji krásný den

Via Delicia

Dobrý den, zatím máme uzavřenou smlouvu o přepravě balíků pouze s Českou poštou a s PPL, posíláme pouze přes tyto dva přepravce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru