Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dentální hygiena: vyšetření, odstranění kamene i pigmentace a leštění zubů

4,6 / 5 Studio Dent Praha - Strašnice  (mapa) 142 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sunny

Termin na cervenec je sileny. Mate volno 1. tyden v cervnu?

Studio Dent

Dobrý den, ano mám, napište prosím sms nebo zavolejte. Děkuji

Daniela Daniela

Dobry den, koupila jsem si u vas voucher, objednat se ale je slozite. Doufam, ze se jeste uvolni kalndar na cervenec. Jen mi neni jasne, pokud mate 16 lidi na tyden a prodanych pres 130 voucheru, jak se bude situace resit, pokud uz skutecne nebudou volne terminy v casovem rozmezi voucheru?

Studio Dent

Dobrý den, většina lidí už rezervovali termín. Ve skutečnosti mám mnohem víc, než 16 pacientů za týden. Co je vidět on-line není moji pracovní dobou :) Červenec je skoro celý volný. Momentálně jsou volné některé termíny v květnu a červnu.

Sunny

Koupila bych, ale objednani na 22.6. je silene dlouho, nabidka pouze na 3 puldny.Mate vyrazne drivejsi termin? Da se vam dovolat? Zkousela jsem opakovane a tel.nikdo nebral.Dekuji

Studio Dent

Dobrý den, zatím dřív termíny nejsou. Kdy pracují nezvedám telefon. Snažím se pak obvolat všechny zmeškané hovory, ale vzhledem k běžící akci je jich strašně moc. Děkuji za pochopení.

Karla Horynova

Dobrý den, odstraňujete z.kámen ultrazvukem?

Studio Dent

Dobrý den,
ano pomoci ultrazvuku a ručních nástroju

Katerina Marhanova

Dobry den, vydavate, prosim, potvrzeni o navsteve dentalni higieny s cenou zakroku? Jde mi o potvrzeni pro pojistovnu, ktera proplaci cast ceny za dentalni higienu. Dekuji

Studio Dent

Dobrý den, peníze za voucher platíte ne Studio Dent, a Slevomatu. Svoji částku pak máme po vyúčtování dle smlouvy. Takže potvrzení pro pojišťovnu vydáváme pouze při platbě přímo v ordinaci.

Nikola

Dobry den,
Cisti se i mezizubní prostory a prostory pod dasnema od kamene a plaku? bylo mi řečeno od zubaře, ze se to na dentální hygiene cisto. Dekuji

Studio Dent

Dobrý den, provádím hloubkové odstranění zubního kamene, což je terapeutický postup, při kterém dochází k odstranění zubního kamene pod dásní a ohlazení povrchu kořene. Ošetření se může provádět ve více než jedné návštěvě. Záleží na stavu postižení parodontu.

Hana Mala

Dobrý den,
Je pro některou z částí dentální hygieny, kterou nabízíte, kontraindikace těhotenství (26. TT)?
Děkuji.

Studio Dent

Dobrý den,
těhotenství není kontraindikaci. Naopak, dentální hygiena velice důležitá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru