Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Týden vody: Pomozte dětem v nouzi získat přístup k nezávadné pitné vodě

5,0 / 5 UNICEF Praha - Staré Město  (mapa) 66 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
jan Hasek

DALE NECHAPU PROC PRISPEVKY JDOU PRES SLEVOMAT RAD PRISPEJU A PRISPEL SEM JEN ME TO NEJDE NEJAK DOHROMADY ZE SLEVOMATEM

Slevomat.cz

Dobrý večer, Honzo,

celou částku zasíláme přímo Unicefu, pouze pomáháme získat povědomí a tedy i více pomoci.

Hezký zbytek dne. Míša

jan Hasek

DOBRY DEN JAK ZJISTIM ZE PENIZE JDOU TAM KAM MAJI VIDIM ZE SE SLECNA NEBO PANI LUCKA NA NECO PTA A ODPOVED NIKDE

UNICEF

Hezký den,
děkujeme za Váš zájem o UNICEF a o pomoc dětem.
Veškeré finanční prostředky budou ihned po skončení akce převedeny na účet UNICEF (Dětského fondu OSN). Portál Slevomat patří k významným partnerům českého UNICEF a zcela nezištně nám pomáhá zvyšovat povědomí o našich programech, které dětem v nejchudších zemích světa a v oblastech postižených přírodní katastrofou nebo válečným konfliktem, poskytují výživnou stravu, pitnou vodu a hygienické zázemí, zdravotní péči, vzdělání a ochranu před násilím a zneužíváním.
UNICEF vznikl bezprostředně po 2. světové válce a naše programy, které jsou od počátku financovány výhradně z dobrovolných příspěvků, zajistily přežití celé generace dětí v poválečné Evropě, včetně tehdejšího Československa. Hospodaření UNICEF podléhá nejpřísnější kontrole mezinárodních i českých auditorů, výsledky naší práce, stejně jako rozsáhlý archiv výročních zpráv, najdete na webu www.unicef.cz. UNICEF ČR

Veronika

Dobrý večer, jaké to jsou prosím odčervovací tablety, když jich 500 ks stojí jen 420 Kč? Děkuji

UNICEF

Hezký den, Veroniko,
děkujeme za Váš zájem pomoci dětem.
Odčervovací tablety, které UNICEF v rámci svých programů dodává, jsou vhodné pro děti od 1 roku, účinnou látkou je Mebendazol BP 500 mg, dodávají se v balení po sto kusech. Tablety, jejichž podávání vždy zajišťuje vyškolený zdravotník, se dají rozžvýkat, případně polykat celé, účinná dávka je ve většině případů jedna tableta. Díky celosvětové působnosti, 70leté tradici, objemu dodávané pomoci a soustavnému vyjednávání s výrobci může UNICEF nakupovat léky, vakcíny, zdravotnický materiál, ale také například školní pomůcky nebo terapeutickou výživu za charitativní cenu, která se většinou rovná výrobním nákladům. Více informací a další možnosti pomoci najdete také na www.darkyprozivot.cz. UNICEF ČR

Lucka

Dobrý den, v nabídce máte uvedeny ceny, které jsou přeškrtnuté a vedle je napsána stejná cena. Pokud tedy není sleva, proč tam není uvedena jen jedna cena? Chápu, že třeba tato nabídka je pro Unicef, ale proč to jde přes Slevomat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

moc se omlouváme za chybku, ihned jsme ji napravili. Snažíme se odpovědně pomáhat a dělat dobré věci, také pomáháme Unicefu dostávat informace k více lidem a v neposlední řadě můžete zde jednoduše pomoci pár kliknutími.

Věřím, že tedy pomůžete s námi :-) Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru