Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pomozte nám najít tety pro děti z Klokánků a získejte pobyt v hodnotě 4 000 Kč

Fond ohrožených dětí Praha - Nové Město  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Barbora Váňová

Výborný plat za tu dřinu!!!!!!!!!!!!!

Fond ohrožených dětí

Dobrý den, s tím s Vámi souhlasíme. Bohužel finančních prostředků stále není nazbyt. V roce 2013 bylo změněno financování zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc tak, že všechna zařízení – nejenom zařízení FOD – se dostala do mínusových stavů. S ohledem na to, že Fond ohrožených dětí je největším poskytovatelem těchto zařízení ZDVOP – tzv. Klokánků, tak se dostal v roce 2014 celkem 30 milionů do mínusu. Z tohoto důvodu jsme v roce 2015 uzavřeli více jak polovinu Klokánků. Přesto se mínusový stav opět projevil. V roce 2016 vláda uznala, že v zákoně je systémová chyba, ovšem do dnešního dne tuto chybu neopravila. Zákon je připraven ke schválení, ale bohužel čeká, až bude zařazen na bod jednání v poslanecké sněmově. Již se to stalo nejméně dvakrát, ale vždy na jednání nepřišel. Vždy bylo něco důležitějšího. :-( Rádi bychom tetám za jejich skvěle odvedenou práci přidali, ale bohužel sponzorské dary dokrývají hlavně potřeby pro děti. Takže na zvýšení platů nám opravdu v současné době finance nezbývají. Pokud by novela zákona ohledně financování ZDVOP prošla a neměla žádnou stinnou stránku, někdy dokáže metodika MPSV velmi překvapit, v první řadě se zaměříme na lepší odměňování tet. Jejich práce je velmi náročná a hlavně potřebná. Ale v současné době nemůžeme platy tetám navýšit, neboť by se mohl Fond ohrožených dětí opět dostat do finanční krize.

Božena

Dobrý den,
zajímá mě výše výdělku na pozici tety.
 Děkuji

Fond ohrožených dětí

Dobrý den, nástup je 14.000 Kč, příplatek za víkendy 250 Kč za den, příplatek za svátky dle zákoníku práce, příplatek za každé 5 a další dítě na bytě (tato situace může výjimečně nastat v případě sourozenecké skupiny), příplatek za práci v noci dle zákoníku práce. Po 3 měsíční zkušební lhůtě navýšení o 1 000 Kč. Každý rok přehodnotí předsednictvo mzdy zaměstnanců na základě doporučení jednotlivých ředitelů zařízení.

Božena Jiříková

Hlásila jsem se do Klokánku prošla všemi třemi Klokánky v Praze byla podrobována osobnímu pohovoru tak jsem se těšila na práci a nakonec já, která jsem vychovala 4 děti, které vystudovaly. Já jsem vystudovala sociální a pečovatelskou činnost, celý život pomáhám v péči a sociální činnosti jsem byla označena jako osoba nevhodná!!! Je mi 52 let, kdo by měl být vhodnější poradíte mi? Tu reklamu z Facebooku dejte pryč nebo mě nadzvedává ze židle. Je to lež a lež. Proč Klokánek hledá, když ty co se hlásí odmítají. Ani nevíte jak mi bylo, když jsem se dozvěděla, že jsem osobou nevhodnou a jak mně matku 4 dětí toto nařčení ponížilo. děti potřebují milující tetu a ne ovci.........­.Jiříková

Fond ohrožených dětí

Dobrý den, vážená paní Jiříková
Dovolím si reagovat na Váš příspěvek do diskuze .
Zájemci o pozici „teta“ na našich zařízeních Klokánek prochází standartním výběrovým řízením, jehož součástí je odborné a objektivní psychologické vyšetření . Při výběru uchazečů je tedy pro nás rozhodující závěr tohoto odborného posudku .
Ve Vašem případě , je mi líto, nebyl výsledek doporučující .
( s celým obsahem zprávy z Vašeho psychologického vyšetření máte možnost se seznámit v sídle naší organizace )
Děkuji za pochopení
Za Fond ohrožených dětí
Magdaléna Svobodová
členka předsednictva

Jana Šimůnková

Do jaké věkové hranice přijímáte „tety“?

Fond ohrožených dětí

Dobrý den , vážená paní Šimůnková
Věková hranice , pro pozici tety v Klokánku , limitována není .
Neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace . Děkujeme za Váš předběžný zájem .
Přeji hezký zbytek dne

Za Fond ohrožených dětí
Magdaléna Svobodová
členka předsednictva
magdalena.svo­bodova@fod.,cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru