Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Romantická plavba lodí z Děčína do Drážďan s programem a polopenzí

4,5 / 5 Labská plavební společnost Drážďany - Německo (mapa) 1 940 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan Kopecký

Dobrý den, mám dotaz na jídlo – nají se u Vás i „pescetarián“ (tj. člověk, který jí z masa jen ryby)? Díky!

Leník Beranová

Dobrý den chtěla bych vzít sebou neteř bude jí 10let musím mít nějaký doklad kolik jí je,Děkuji za odpověď.

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Beranová, ano dítě musí mít svůj cestovní pas.

Jana Ondřejcová

Dobrý den, prosím, chtěla bych se zeptat, zda náhodou plavba lodí do Drážďan nebude uskutečněna i 2.9.2017. Děkuji, byla bych velice spokojena.

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Ondřejcová, ohledně rezervace termínu plavby nás prosím kontaktujte na našem telefonním čísle 725933730 nebo emailu plavbydresden@seznam.cz, děkujeme Vám.

Markéta

Dobrý den, jede přistaveny autobus z Hřenska až k nádraží? A je nutné si rezervovat místa? Děkuji za odpověď

Labská plavební společnost I

Dobrý den Markéto, naší společností přistavený bus na zastávku lodi ve Hřensku ve 20:30 vás ve večerních hodinách doveze na hlavní vlakové nádraží v Děčíně, rezervace míst není potřeba.

Olga Korbelová

Dobrý den,prosím jak je daleko na lod od nádraží Děčín ,jede tam nějaký autobus?

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Korbelová, těší nás Váš zájem o služby naší solečnosti. Z hlavního vlakového nádraží v Děčíně je vzdálený přístavní můstek naší lodi volnou chůzí cca 25 minut, použijete li bus MHD Vaší výstupní stanicí je Tyršova ul.

Karolina Hornakova

Dobrý den. Chtěla bych jet s přítelem a dát mu to jako dárek k narozeninam. Jé nutne koupit voucher dvakrát nebo jé možnost zakoupení jednoho pro dvě osoby? Děkuji za odpověď :)

Labská plavební společnost I

Dobrý den, těší nás Váš zájem o služby naší společnosti.
1 voucher je platný pro 1 osobu, pro 2 osoby je tedy nutné zakoupit 2 vouchery. Přejeme Vám příjemnou plavbu

Tomáš Fošum

Jeste dotaz mate volna 4 mista na 6/7 nebo 7/7 dekuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Fošume, pro rezervaci termínu plavby kontaktujte prosím naše rezervační oddělení na emailu plavbydresden@seznam.cz
nebo na telefonním čísle 725933730. Děkujeme Vám a přejeme Vám hezký den

Tomáš Fošum

Dobry den, nemate kontak na nejake ubytovani pobliz nastupiste na liď, chcem v Decine i prespat. Dekuji Tomas

Anna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se na lodi může kouřit? Děkuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den Anno, na lodích se ve vnitřních krytých prostorách nekouří, pro kuřáky je vyhrazené místo venku na otevřené palubě.
Přejeme Vám hezký den

GANYO

DOBRÝ DEN MĚLI BYCHOM ZÁJEM NA KOLIK BY NÁS TO VIŠLO JSME 5 TI ČLENNÁ RODINA DĚTI MÁM STARÉ 2,6,9 ROKU A JÁ S MANŽELKOU CELKEM TEDY I ZPÁTEČNÍ CESTA?DĚKUJI

Labská plavební společnost I

Dobrý den, těší nás Váš zájem o služby naší společnosti. Dospělá osoba uhradí částku za plavbu lodí do Drážďan po zakoupení voucheru 899,– Kč. Děti ve věku do 10 let hradí 450,– Kč/dítě při příchodu na loď v den plavby. Přejeme Vám příjemný den

Markét

Dobrý den,chci se zeptat jak je to s dětmi 7 a11 let.Píšete že za děti se platí až při nástupu a je to cena i za zpáteční plavbu?? A Měli by nárok na to aby si sedli a jak je to s polopenzí na tu by zřejmě nárok asi neměli?Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem

Labská plavební společnost I

Dobrý den, za děti ve věku do 10 let platíte plavbu lodí ve výši 450,– Kč při příchodu na loď v den plavby. Pro děti ve věku nad 10 let je nutné zakoupit voucher. V ceně dětského lodního lístku je servírovaný oběd – polévka, hlavní jídlo, průvodce na lodi i městským okruhem, večeře formou rautu, hudba na palubě lodi. Rezervaci plavby – místa na lodi pro děti, provádíte při rezervaci termínu plavby pro sebe – dospělé osoby. Přejeme Vám příjemný den.

Monika

Dobrý den, v případě, že bych sebou musela vzít syna 5 měsíců. Chápu poplatek za kočár a i vstup 450 i za tak malé dítě?

Labská plavební společnost I

Dobrý den, těší nás Váš zájem o služby naší společnosti. Plavbu lodí pro děti do 10 let hradíte při příchodu na loď v den plavby. Přejeme Vám hezký zbytek dne.

Petr Jirásek

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda je přístup na loď i pro vozíčkáře. Děkuji Jirásek

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Jirásku, těší nás Váš zájem o služby naší společnosti. S ohledem na skutečnost, že loď Bohemia je na dolní palubě vybavena pro bezbariérový provoz, je na této lodi pohyb vozíčkářů možný. Je však nutné se informovat, zda ve vámi vybraném termínu pluje tato loď.
Je také důležité pomyslet na to, že veškeré nástupní lodní můstky v Děčíně i v Drážďanech mají zakomponované schodišťové prvky a nejsou bezbariérové, rovněž tak prohlídkové okruhy. Přejeme Vám příjemný den.

Jiřina

Dobrý den,chtela bych se zeptat,mám jedenactiletou dceru s celiakii(prisna bezlepkova dieta).I kdyz jidlo bude mit svoje,musim za ni platit plnou castku jako za dospeleho?
J.Kropáčková

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Jiřino,
lodní lístek pro plavbu lodí je jednotný a zahrnuje veškeré služby uvedené v nabídce. V případě podrobnějších informací nás kontaktujte na našem telefonním čísle 725933730.
Přejeme Vám hezký den

Ondřej Hanuliak

Průvodce je v češtině nebo jen v němčině? Děkuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Hanuliaku,
na palubě lodi i prohlídkovým okruhem v Drážďanech je náš český průvodce.
Přejeme Vám krásný den a příjemnou plavbu.

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Hanuliaku,
na palubě lodi i prohlídkovým okruhem v Drážďanech je náš český průvodce.
Přejeme Vám krásný den a příjemnou plavbu.

Lucie

Dobrý den,

mohou na loď psi? Popřípadě je za ně nějaký příplatek? Jednalo by se o malé plemeno v přenosné tašce.

 Děkuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den Lucie,
s ohledem na komfort plavby pro všechny hosty na palubě lodi i pro samotné pejsky nejsou zvířata při celodenní plavbě na lodi povolena.

Eva Kubelkova

Dobrý den,
dítě do 10 let znamená, do 10 ti let včetně? Děkuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Kubelková,
děti do 10 let jsou v četně 10 let.
Přejeme Vám příjemný den.

Tatiana

Dobrý den, jaké jsou možnosti parkování u přístaviště v Děčíně? Děkuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den Tatiano,
cca 100 m od přístvaního můstku naší lodi je velké neplacené parkoviště kde je možné auto ponechat po celý den.
Přejeme Vám hezký den.

Celuch Milan

Dobrý den, v červnu pojedeme s manželkou na kole Labskou stezku do Drážďan. Mohli bychom se nalodit k Vám až na zpáteční cestě Drážďany – Hřensko . Bylo by to jako dárek pro mojí ženu, že to ujede :-). Jednalo by se určité o druhý pátek v červnu. Děkuji za odpověď , Milan .

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Celuchu, těší nás Váš zájem o služby naší společnosti. Plavbu lodí jedním směrem je možné zakoupit. Pro rezervaci termínu plavby kontaktujte prosím naše rezervační oddělení na telefoním čísle 725933730 na emailu plavbydresden@seznam.cz.
Těšíme se na setkání s Vámi na palubě naší lodi.

Jaroslav Gala

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho předem mám rezervovat termín a zda-li se může stát, že termíny budou všechny již plně obsazené či jak je to s případným vrácením peněz za voucher, pokud termín bude již obsazený. Děkuji.

Labská plavební společnost I

Dobrý den pane Galo, rezervaci termínu plavby doporučujeme provést co nejdříve po zakouení voucheru, případně je možné, ještě před zakoupením voucheru, kontaktovat naše rezervační oddělení na telefonním čísle 725933730 nebo na emailu kde Vám provedeme předběžnou rezervaci Vámi vybraného termínu plavby.

pavlina

dobry den, pro dvouletou dceru je potreba rovnez koupit voucher v plne cene? dekuji

Labská plavební společnost I

Dobrý den Pavlíno,
voucher pro dítě do 10 let nekupujete, úhradu za plavbu lodí pro dítě do 10 let ve výši 450,– Kč platíte při příchodu na loď v den plavby.
Přejeme Vám hezký den.

Veselá

Dobrý den, je na lodi nějaký zasedací pořádek? Koupili jsme si vouchery s přáteli a neradi bychom strávili plavbu každý někde jinde. Mockrát děkuji za odpověď.

Labská plavební společnost I

Dobrý den, nástup cestujících na loď probíhá v pořadí, v jakém se dostavíte k odbavení. Místa nejsou rezervována a každý má možnost volby pohybu a výběru míst k sezení ve všech prostorách lodi včetně venkovních palub.

Jaroslav Malý

Dobrý den !
Jak to vypadá s cestovním připojištěním? Je v ceně lodního lístku ?
Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem
Jaroslav Malý . (VS 104 10 17)

Labská plavební společnost I

Dobrý den,děkujeme za dotaz. V ceně lodního lístku je zahrnuta plavba z Děčína do Drážďan a zpět s živou hudbou, tříchodový oběd, večeře formou rautu,ochutnávka 4 druhů vína a průvodce. Cestovní připojištění v ceně lodního lístku není.

Jitka

Dobrý den,
výlet jsme využili v loňském roce. Vody bylo málo, 35c – jasno.
Kapacita byla plná, ale polovina německých důchodců vystoupila v Drážďanech.
Za celou naši početnou skupinu jsme byli spokojený, byla možnost sedět venku, nebo uvnitř lodi, klima nečekejte, obsluha příjemná, jídlo dobré. Cesta zpět se protáhla kolem 00.00 v Děčíně. Využili jsme anáhradní dopravu od pevnosti Königstein. Fajn zážitek, časem by jsme chtěli opakovat, jen ne v takovém teplu.
 Jitka

Zklamaný cestující

Měla jsem možnost tento zážitek před lety na vlastní kůži absolvovat a už nikdy více… Přeplněna loď, nestihajici personál, celou cestu jsme absolvovali ve 40°C bez možnosti úniku před sluncem, o jídlo jsme se museli připomínat a pro nedostatek vody jsme se do Děčína vraceli s mnohahodinovym zpožděním. Stručně řečeno-naprosta tragédie a zážitek na celý život.

Labská plavební společnost I

Dobrý den,
Váš letitý názor neodpovídá nejen současnému stavu, ale ani dřívější realitě. Služby zajišťují modernizované lodě a sehraný tým obsluhy,čemuž odpovídají i pozitivní nezávislá hodnocení cestujících. Přesto nás Váš názor mrzí a doporučujeme právě s odstupem času, který sama zdůrazňujete, naše služby znovu vyzkoušet. Míša Zemanová, oddělení péče o zákazníky

František HRDLIČKA

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda mohu platit formou Flexi pass děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Františku,

moc mě to mrzí, ale bohužel lze využít pouze elektronické Sodexo.

Děkuji a přeji vám hezké Velikonoce :-) Míša

Josef Rafaj

Můžete dát kontakt na někoho, kdo s vámi má zkušenost?

Iva Opielová

Dobrý den,

chtěla jsem Vás zeptat jak dlouho platí voucher po jeho zaplacení?

Moc děkuji za Vaši odpověď

Iva Opielová

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo,

voucher platí do 31. 8. 2017. Můžete si užít letní vyjížďku :-)

Krásný zbytek dne. Míša

Petra Pulkertová

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat, jestli je v ceně i zpáteční cesta?

Děkuji za za odpověď.

S pozdravem,
 Petra.

Labská plavební společnost I

Dobrý den, voucher pro plavbu lodí do Drážďan obsahuje – servírovaný oběd – polévka, hlavní jídlo, průvodce na lodi i městským okruhem, večeře formou rautu, živou hudbu na palubě, ochutnávku vín, plavbu do Drážďan a zpět. Přejeme Vám krásný den.

Helena

dobrý večer bylo by volno pro 12 lidí na 16.4.2017 Děkuji za odpověd

Labská plavební společnost I

Dobrý den Heleno, velmi nás těší Váš zájem o služby naší společnosti. Pro rezervaci termínu plavby kontaktujte prosím naše rezervační oddělení na emailu plavbydresden@seznam.cz nebo telefonním čísle 725933730. Děkujeme Vám a přejeme Vám příjemný den.

Jana Šafaříková

Dobrý den, před zakoupením dvou voucherů prosím o sdělení, zda bude možné je využít dne 23.6.2017. Je ještě volno? Děkuji za odpověď s pozdravem Jana

Labská plavební společnost I

Dobrý den paní Šafaříková, děkujeme Vám za Váš zájem o služby naší společnosti. Pro rezervaci termínu plavby kontaktujte prosím naše rezervační oddělení na emailu plabvbydresden@seznam.cz nebo telefonním čísle 725933730.

Marie Vlachová

Dobrý den měla bych zájem o tento voucher pro mně a pro přítele.Je možné koupit dva a oba je hned uplatnit?budeme mít nárok na vše co voucher zahrnuje?děkuji předem za odpověď a hezký den s pozdravem Marie

Labská plavební společnost I

Dobrý den Maruško, ano vouchery pro plavbu lodí do Drážďan je možné ihned zakoupit a také ihned uplatnit. Při zakoupení voucheru máte nárok na vše co voucher obsahuje – servírovaný oběd – polévka, hlavní jídlo, průvodce na lodi i městským okruhem, večeře formou rautu, živou hudbu na palubě, ochutnávku vín. Přejeme Vám krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru