Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Úsporné LED žárovky s dlouhou životností a pětiletou zárukou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra Francová

Dobrý večer, mám prosbu, mám zakoupeny voucher s odběrem zboží na provozovně, bohužel zboží nemohu osobně vyzvednout, je možné doplatit dopravu a žárovky zaslat na moji adresu? Děkuji.

rka

Dobrý den, děkuji za podrobnou odpověď.
Nejedná se ale o nic velkého, potřebuji jenom o pár kusů k použití na RD ve středních Čechách.

rka

Ještě poslední upřesnění – můj dotaz se vztahuje k 10W LED žárovkám s hliníkovým chladičem.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den. V případě použití v uzavřeném svítidle by problém nastat neměl. Každopádně jsme netestovali provoz žárovek ve vysokých mrazích, či extrémním horku. Při vysokých (denních) teplotách bych však žárovky dlouhodobě neprovozoval (žárovka se provozem zahřeje na vyšší teploty, než jsou teploty vstupní, jejichž hodnota v případě extrémních teplot rapidně stoupne). Např. standartní žárovka v případě extrémně vysokých teplot vydrží jen velmi krátký provoz. Na druhou stranu výrobce nestanovil žádné provozní omezení pro prostředí, v němž budou žárovky využity. Záruka Vám samozřejmě platí tak, jak je uvedno v popisu produktu. Děkujeme za dotaz, POZAM Praha.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den,
omlouvám se mám ještě jednu doplňující otázku. Můžete nám prosím sdělit o jaké množství LED světelných zdrojů se jedná a ve které
zemi, případně oblasti budou použity. Josef Pšenička-jednatel POZAM Praha, s.r.o.

rka

Dobrý den, děkuji za odpověď, ještě bych moji předchozí otázku doplnil. Žárovky budou uvnitř venkovních světel na fasádě RD chráněné skleněným krytem. Šlo mně spíš o to, zda tyto LED žárovky mohou být provozovány venku v teplotním rozsahu –25 stupňů C až +40 stupňů C (na sluníčku možná ještě více – i když na sluníčku zase nebudou v provozu), takže spíše, zda mohou být provozovány v noci v mrazu během zimy ve venkovních světlech.

rka

Dobrý den, jsou tyto LED žárovky vhodné i do venkovních světel na RD? Platí 5-ti letá záruka i v tomto případě?
Děkuji.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den,
žárovky nejsou odolné proti povětrnostním vlivům. Musí být chráněny vhodným krytem, který má odpovídající IP pro venkovní prostředí.
S přáním hezkého dne, Josef Pšenička- POZAM Praha, s.r.o.

dali

Je mozne osobne vyzvednout az tak za 14 dni, kdy se vracim do Prahy ? Diky.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den, bez problému. Objednávka na Vás počká. POZAM Praha.

Jirka

Jaké mají žárovky CRI a teplotu chromatičnosti? Díky

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den,
hodnota CRI se u těchto světelných zdrojů běžně neuvádí. Je možné vycházet pouze z obecných informací pro LED světelné zdroje.
Teplota chromatičnosti je 3000 K u teplé a 4500 K u studené LED žárovky.
S přáním hezkého dne, Josef Pšenička POZAM Praha, s.r.o.

Fr.Straňák

Dobrý den,
poptávám se na žárovky Kapka E14; 3,5 W – 280 lm za jakou dobu(vteřiny) se rozsvítí na 100% svítivosti.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den. Asi tak za 2–3 nanosekundy. Děkujeme za dotaz.
 https://www.youtube.com/watch?v=gfMjbO1zLqI

JF

Chýba mi neutrálna biela v minimálne 1300 lumenoch. Vyrábate i takéto varianty? Žiaľ na vašej webstránke ohľadne žiaroviek máte len 1 pdf súbor s minimom informácií.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den. Vzhledem k obchodně-partnerskému vztahu se Slevomatem, nezneužíváme benefity marketingu Slevomatu k jeho obcházení. V případě jakýchkoliv dotazů Vám nic nebrání kontaktovat nás jiným způsobem, než je chat na webu smluvně prodejní sítě Slevomatu. Děkujeme za pochopení.

Karel Laně

Jak bude řešena pětiletá záruka na výrobek, když v dalším textu je napsáno, že součástí dodávky je dvouletá záruka. Děkuji za odpověď.

POZAM Praha, s.r.o.

Dobrý den. Slevomat je obchodní partner, který používá vlastní rozhrání, a AKCE spadá pod kontrolu naší společnosti jen částečně. Při zadání AKCE mohlo dojít překlepu či omylu. Podstatné je, že záruční doba je stanovena takto: Pro 10W – 5 let (z důvodů technologie hliníkového chlazení). Pro 6,5W – 2 standartní roky. Pro 3,5W – 3 roky (z důvodů technologie keramického chladiče). Není možné nedodržet co je psáno! Na dodacím listu, případně faktuře, je u všech led zdrojů psáno, kolik měsíců bude od vystavení dokladu zboží v záruce. Firma POZAM je na trhu již od 90. let, a pokud by nebylo možné vykrýt reklamaci sortimentem společnosti, dostanete své peníze zpět. Tuto informaci již opakuji, jelikož jsme jí zadávali někam do popisku AKCE. Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru