Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

10× Melaminová nano čistící houba

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marketa

Ano?! A jak ji mám tedy používat? Žádný návod u toho nebyl a nemyslím si, že když houbičku pouze namočím vodou, jak bylo uvedeno na stránkách Slevomatu a přejedu po spáře, že se jedná o špatné používání! Jedná se o nekvalitní výrobek, bylo by slušné, abyste to alespoň přiznali a nesnažili se uvádět zákazníky v omyl!

Skvělý kup

Já osobně i naší příbuzní je používají bez jediného problému již dlouho. Ano stačí namočit a použít. více na email kanavyy@gmail.com. toto je pro dotazy. Děkuji

Marketa Hlavnickova

Dobrý den, včera jsem obdržela zmíněné houbičky a bohužel taktéž nemohu doporučit, protože houbička se opravdu drolí! Vyčistila jsem tím několik spár v kuchyni a z houbičky nezbylo nic! Dost drahá sranda, když to je na jedno použití.

Skvělý kup

Dobrý den, vše záleží jak ji používáte. R

Iveta Anton

takže vaše houbičky se nedrolí?

Skvělý kup

Dobrý den, ne nedrolí.

Eva

Dobrý den – houbičky jsem koupila v minulé nabídce a bohužel nemohu doporučit – drobí se tak, že je s nimi nepříjemná práce a výsledek neodpovídá popisu. Vodní kámen a spáry rozhodně NEVYČISTÍ. Škoda.

Skvělý kup

Dobrý den, první akci prodával jiný prodejce. Druhů houbiček je několik, když koupíte ty levné ano ty se drobí. Nevím jestli je to dotaz, ale toto jste měla psát prvnímu prodejci, že jste nespokojená a ne nám. Děkuji

Al

Dobrý den, můžu se zeptat na složení houbičky? Také mne zajímá jestli má český atest děkuji.

Skvělý kup

Dobrý den, melaminová houbička je z malaminových vláken. děkuji za dotaz.

Eva

Dobrý den, houbičky jsem koupila na Slevomatu při předchozí akci. Ráda bych se zeptala, zda je normální, když se mi houbička při čištění např. vodního kamene nebo spár rozdrobí tak, že ji není možné již po druhé použít?

Skvělý kup

Dobrý den, dle našich zkušeností by se neměla drobit.

Monika

Dobrý den je možné vyzvednout v Pacově?

Skvělý kup

Dobrý den, osobní převzetí bohužel není možné. Děkuji

Markéta

Dobry den, odstrani tato cistici houba spinu ze spar mezi dlazdicemiv kuchyni? A je schopna odstranit vodni kamen ze skla ve sprchovem koute? Dekuji za odpoved.

Skvělý kup

Dobrý den, ano vyčistí a je schopná odstranit i vodní kámen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru