Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kompletní sada LED pásku včetně adaptéru a vypínače

4,3 / 5 Alegroshop.cz 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Věra

Dobrý den,
prosím je některá varianta vhodná k použití do sauny? Finská v kombinaci parní?
Děkuji za informaci.
 Věra

Alegroshop.cz

Dobrý den, vlhkost nevadí, ale při vysokých teplotách dochází k degradaci LED, což má za následek zkrácení doby životnosti LED.

Michal Pazdera

Dobrý den, mám takový nevšední dotaz. Pamatuje si RGB ovladač nastavení (barva, zapnuto/vypnuto, atd..) i po odpojení zdroje? Jde mi o to, že bych předřadil vypínač před zdroj a pomocí něj mohl takto světlo ovládat.

Alegroshop.cz

Dobrý den, po odpojení zdroje si bohužel IR modul nastavení nepamatuje.

Veronika

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli byste na kuchyňskou linku doporučil spis interierovy nebo exterierovy typ pásku? Precejenom obcas pasek muze byt vystaven horké páře, cáknutí vody a atd… Nebo mate prosím k dispozici ALU profily na led pásky a případně s kryty?
Dekuji.

Alegroshop.cz

Dobrý den, nad kuchyňskou linku doporučujeme použít exteriérový LED pásek, který je vhodný do vlhkého prostředí.

Jana Blažková

Osobní odběr lze?

Alegroshop.cz

Dobrý den, bohužel osobní odběr možný není.

Pavla Libřická

Dobrý den. Jsou LED pásky vhodné na osvětlení kuchyňské linky – bude od jejich světla vidět na desce linky a nebo jsou pouze dekorační. Případně jaký LED pásek byste mi, z vaší nabídky, doporučili k účelu osvětlení kuchyňské linky. Pásek chci připevnit pod horní skříňky linky.
Děkuji za odpověď.

Alegroshop.cz

Dobrý den, pro osvětlení kuchyňské linky doporučujeme LED pásek barvy studená bílá, popřípadě univerzální RGB LED pásek typu 5050, který je navíc ovládán dálkovým ovladačem a má možnost volby několika barev.

Štěpánka Kovaříková

Dobrý den.
Předchozímu dotazu:
Znamená to, že když pásky rozdělím, instaluji odděleně, ale pak je např. pomocí dvoulinky opět propojím a budu počítat s tím, že všechny části se budou společně vypínat i zapínat, stačí mi jeden zdroj?

Alegroshop.cz

Dobrý den, ano.

Petr Hrabálek

jsou pásky připravené pro přímou aplikaci tj. umístění na stěnu, nábytek? jsou interiérové pásky v silikonu? nebo v silikonu jsou pouze exteriérové? když pásek nadělím na menší kousky, jak je můžu pak spojit nebo jaké k jednotlivým kouskům pokud bych chtěl např. 1,5 + 1,5 + 2 m přiřadit zdroje, když součástí je pouze jeden? Děkuji

Alegroshop.cz

Dobrý den, ano, LED pásky jsou podlepeny oboustrannou páskou pro snadné uchycení. Interiérové LED pásky jsou bez krytí, exteriérové jsou zalité v silikonu. Oddělené LED pásky lze připojit svépomocí připájením dvojlinky či pomocí našeho příslušenství, které naleznete v našem eshopu. V kompletu je standardně 1 zdroj, pokud máte zájem o další zdroj či příslušenství, napište nám prosím na náš email info@alegroshop.cz .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru