Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Omládněte bez skalpelu – vyhlazení očního okolí a pozvednutí očních víček

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Nové Město  (mapa) 142 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ivana Petrů

Dobrý den, takže jestli jsem to dobře pochopila chce to alespoň tři návštěvy po týdnu či 14 dnech, nevím jak moc už máte zarezervováno, protože nejsem z Prahy a mohla bych až ve večerních hodinách to je po 17 hod a bojím se tudíž zakoupit aby mi to pak nepropadlo.
A ještě užívám warfarin na ředění krve, tak nevím zda to můžu podstoupit, dělají se mi snáze modřiny

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, ano je to tak jak píšete a pokud nejste z Prahy a máte nabitý časový rozvrh, pokusíme se Vám vyjít maximálně vstříc. Propadnutí se určitě bát nemusíte, stačí u nás voucher během rezervace nahlásit. Není nutné do konce platnosti voucheru ošetření podstoupit, ale provést onu rezervaci. Užívání léků na ředění krve nepatří ke kontraindikacím tohoto ošetření, pro jistotu a klid však doporučujeme se ještě poradit s odborníkem. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra

Dobrý den, je mi 29 let a lékař mi před 4 měsíci diagnostikoval periorbitální dermatitidu (červené skvrny okolo očí). Bohužel to mělo za následek, že se mi pod očima udělaly výrazné vrásky. Dermatitida je téměř vyléčená, ale vrásky po ní zůstaly. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli je pro mě toto ošetření vhodné. Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Petro, přesně na takové nedostatky, jako jsou vrásky a unavené oční okolí, je toto ošetření vhodné a věříme že Vám může pomoci. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kristýna

Dobrý den, tato metoda pomáhá i na kruhy pod očima? Děkuji za odpověď.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Kristýno, ano toto ošetření je vhodné k celkovému vyhlazení a omlazení očního okolí, včetně vrásek, kruhů a váčků pod očima. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lucie

Dobrý den, to omlazující sérum se aplikuje pod kůži (mikrojehličko­vání)?
Děkuji za odpověď :)

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lucie, nejedná se o mikrojehlič­kování, celé ošetření včetně aplikace omlazujícího séra probíhá pouze na kůži, nikoli pod ní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva Cetkovská

Dobrý den,děláte to i na adrese Ostrovského16/11,dě­kuji za info

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, procedura probíhá v současnosti na Praze 1, nicméně by to mělo být možné, domluvte se prosím během rezervace, záleží na rezervačním systému. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Svetlana

Dobry den,muzu sy zakoupyt 3 vauchery na jednou.A vyuzit jich po tich 14 dnech jak doporucujete?Dekuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Světlano, přesně tak, můžete si zakoupit 3 vouchery a na jejich využití se domluvíme při rezervaci. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kateřina

Dobrý den, je mi 28 let a mám V očním okolí vrásky. Je pro mě vhodné toto ošetření? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Kateřino, toto ošetření nemá věkovou hranici a je účinné i v 28 letech, tedy vhodné i pro Vás. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ivana Bernášková

Dobrý den, je možné jít na 3 ošetření i v 70ti letech a s jakým výsledkem?Děkuji za odpověď.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, ano i Vy můžete podstoupit tuto proceduru, není nijak věkově omezena. Po ošetření můžete očekávat např. vyhlazení vrásek okolí očí, zmenšení váčků pod očima, či napnutí kůže v ošetřované oblasti. Záleží však na Vás, co přesně budete chtít ošetřit. Cílem je dodat očnímu okolí mladistvější vzhled. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Veronika

Dobrý den
sérum je 100% přírodní? Jak trvalé je vyhlazení? A odstranění dvojité brady by stálo kolik? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Veroniko, ano sérum je 100% přírodní, nemusíte se obávat. Účinky mohou vydržet v řádu měsíců, až let, ale i trvalé vyhlazení je možné. Výsledky se liší dle klienta, někteří reagují rychle a mají viditelné trvalé výsledky a někteří pomaleji s menšími výsledky. Pro dosažení viditelných výsledků a vyhlazení brady doporučujeme alespoň 3–5 ošetření. Rozestup mezi jednotlivými procedurami je týden, až 14 dnů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ivana Bouzková

Dobry den, po jak dlouje dobe je nutno zopakovat/kdyz doporucujete 3×?
Dekuji za inf.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, není přesně určeno po jaké době, ale doporučujeme opakovat v rozmezí týdne, až 14 dnů. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru