Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Proměna ve šviháka klasickou metodou: Péče o vousy i vlasy v barber shopu

4,9 / 5 Classic Man Barber Shop Liberec  (mapa) 420 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina

Dobry den,chtela bych se zeptat zda je strihani vlasu vcerne myti?

Classic Man Barber Shop

Dobrý den,
určitě máte k službě ve Vašem případě ke stříhání i mytí vlasů.
S přáním hezkého dne Team Classic Man

iva

Zdravím,chtěla bych voucher pro přítele,můžu být u „procedur“ s ním? On se bohužel cesky nedomluví 😉 leda že by personál mluvil anglicky či nemecky? Díky Iva

Classic Man Barber Shop

Dobrý den, s radostí vás přivítáme i s partnerem. Nemáme jakékoli výhrady k ženám. Naopak vám na zpříjemnění čekání nabídneme dobrou kávu nebo různé nealkoholické či alkoholické nápoje. S přáním krásného dne tým classic man.

Jiří

Dobrý den, varianta voucheru: Střih + holení +masáž hlavy, je včetně úpravy obočí, odstranění (opálení) chloupků na uších a stylingu ? Na vašich stránkách jsem žádný přesný popis služby nenašel. Předpokládám, že se jedná o holení Hot towel, jako znám z jiných Barber shopů.
Dále bych se rád zeptal na ceny občerstvení Káva, které jsem viděl, že nabízíte na FB. Plánují nákup jako dárek a nerad bych, aby musel oslavenec něco doplácet. 😋
Děkuji za odpovědi a těším se na vaše služby.
 Jiří

Classic Man Barber Shop

Dobrý den, služba Střih+holení+masáž hlavy, je včetně úpravy obočí a odstranění ( opálení ) chloupků na uších a samozřejmě stylingu. Jedná se o holení Hot towel, tak jak tradičně znáte. Kávu, vodu nebo něco tvrdšího dle výberu má každý klient v ceně voucheru. Věříme, že budete s našimi službami spokojen. Děkujeme s přáním krásného dne Classic man.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru