Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Předplacená karta v hodnotě 400 Kč na mytí vozu v samoobslužné myčce

4,3 / 5 Pluvia s.r.o. Prostějov  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Martin

Dobrý den,

je možné využít voucher i na mytí obsluhou? Jak toto probíhá? Kolik si strhne obsluha kreditů za umytí? Když zaplatím normálně hotově, tak neřeším jak dlouho budou auto umývat, prostě jej umyjí. Děkuji za upřesnění.

Pluvia s.r.o.

Dobry den. Pokud chcete pri myti vozu vyuzit obsluhu, tak si musite vybrat ze tri programu. Stribrny program za 70kc, zlaty za 100kc a diamantovy za 130kc. Diamantovy je kompletni myti vozu vč predmyti a vosku. Jednotlive programy jsou presne popsany v kazdem mycim boxu. Staci pouze rici obsluze jaky program chcete a v pripade myti na kartu vam prislusnou castku obsluha odecte z karty. V pripade myti za hotovost vhodi obsluha vami zvolenou castku 70kc nebo 100kc nebo 130kc do mincovniku a vuz umyje dle Vami zvoleneho programu. Nic dalsiho se nepriplaci.

Václav Takáč

Je možné vouchery sčítat? nechat si nabít třeba za 1200 Kč?
Děkuji.

Pluvia s.r.o.

Dobrý den .Toto možné neni, jelikož si zákazník může zakoupit pouze jeden voucher a tudíž pouze jednu přednabitou kartu. Chceme aby karty využívalo co největší množství zákazníků. Zákazník který kartu bude využívat na další mytí, tak bude mít od nás další zajímavé bonusy. Není však možné, aby jeden zákazník využíval více karet. Množství těchto bonusových karet s následnými bonusy bude pouze omezené množství.

Zdenka

Plati to i na mycky u Tesca a Alberu?

Pluvia s.r.o.

Tato karta plati pouze u nas.

Lukáš

Dobrý den za těch 10 kreditů =55sekund je asi přes den a a při nočním mytí je tam většinou nějaký bonus vztahuje se bonus i při použití karty v nočních hodinách? Nebo stále 10kreditů=55se­kund? Děkuji

Pluvia s.r.o.

Dobry den. Ve vecernich hodinach (19h-7h) je na myti dalsi sleva 20%. Samozrejme to plati i na myti touto kartou. Jen v tuto dobu nemuzete vyuzit obsluhu a funguje v noci pouze box cislo 3.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru