Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Pobyt pro celou rodinu: Až 2 děti zdarma, polopenze i honba za pokladem

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Akademie Naháč **** Střední Čechy (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Janinka Čejková

Dobrý den :) priznavam ze mne tez nabidka ditete do 8 !!!let ma luzku s rodici prekvapila. Mame deti devět sest a dva roky a tezko si predstavim noc ve ctyrech v jedne , byt manzelske, posteli. Jinak je pobyt lakavy. :)

Hotel Akademie Naháč 3* superior

Dobrý den, pro pobyt se 3 dětmi ve věku, který uvádíte Vám můžeme nabídnout třílůžkový pokoj + cestovní postýlku ( 2 leté dítě – cestovní postýlka, 6 leté dítě na lůžku s rodiči, 9 leté dítě na posteli s příplatkem 490 Kč / noc ). Třílůžkový pokoj je nutné rezervovat předem. Vaše dotazy rádi zodpovíme na tel. čísle 317 759 711 nebo nahac@hotelakademie.cz

Kateřina Tomášková

Dobry den, da se u vas platit část pobytu poukázkami Sodexo flexi pass? Děkuji

Hotel Akademie Naháč 3* superior

Dobrý den, těmito stravenkami se v hotelu bohužel hradit nedá.

Pavla H.

Dobrý den, nemohu si odpustit reakci na Vaší nabídku. Dítě do osmi let zdarma? Protože bude spát s rodiči na posteli????? Předpokládám tedy, že máte postele s jednou velkou matrací, když nabízíte takovou výhodu. A druhé dítě do pěti let taky zdarma a taky by bylo s námi v posteli? No super nabídka! Nechápu, proč se takovou věci vůbec „chlubite“, že to je akce a až dvě děti zdarma… S tím jsem se opravdu ještě nesetkala. Ano, když se mi to nelíbí, samozřejmě si zaplatím přistýlku, ale to je vlastně více méně jasný, protože se dvěma dětmi se do postele nevejdeme. Typická česká sleva nesleva.

Hotel Akademie Naháč 3* superior

Dobrý den,
děkujeme za reakci. Podobný balíček jsme s úspěchem prodávali v minulém roce a i více početné rodiny jsme za uvedených podmínek byli schopni ubytovat. Věc se má takto – základem balíčku je ubytování pro 2 dospělé osoby + 1 dítě ve dvoulůžkovém pokoji (celková velikost lůžka je 180×200cm bez jakékoli dřevěné mezery, matrace jsou u sebe, vše je nové z minulého roku). Za příplatek je pouze druhé a další dítě. Při věkových kombinacích vždy volíme tu nejpříznivější variantu pro zákazníka. U těch nejmenších dětí, které jsou zdarma byla naše loňská zkušenost taková, že vesměs zákazníci cestovali se svojí mobilní postýlkou (lze ji také půjčit zdarma i v hotelu) nebo jsme jim zdarma připravili nějakou variantu dětské postele. Bohužel toto v nabídce není specifikováno, tak nějak to bereme jako náš standard, protože všechny konkrétní požadavky řešíme individuálně. V případě, že nabízený pokoj velikostně nevyhovuje, je možné využít např. rodinné pokoje, třílůžkové pokoje nebo apartmá. Konkrétní nabídku pro Vaši rodinu Vám rádi připravíme, stačí poslat dotaz do hotelové recepce.

Pokud chcete koukněte na naše recenze na Facebooku, z minulého léta jich je tam hned několik – https://www.facebook.com/hotelakademienahac/reviews/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru