Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Panenský BIO kokosový olej do koupelny a kuchyně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Blanka Zárubová

Dobrý den, mám dvě objednávky a taky dvě poštovný,který nezaplatím. Potřebuji poradit.

VeganStore.cz

Dobrý den paní Zárubová, děkujeme za vaše objednávky. Navrhujeme řešení: Napište nám prosíml čísla objednávek. Obě objednávky stornujeme a vy si tak budete moci udělat novou objednávku na celkový počet kusů s jedním poštovným. Může to takto být?

Sarka

Dobry den, objednala jsem si 3 oleje, ale nemuzu nikde, ani na vasich strankach u tohoto koko oleje, najit, mnostvi kyseliny Laurove. Prosim o informaci, dekuji. Sarka

VeganStore.cz

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Tyto detailní informace o podílů jednotlivých mastných kyselin výrobci na svých produktech většinou neuvádí (i z důvodu omezeného místa na obalu výrobku), nejinak je tomu i u tohoto oleje. Proto se nezbývá než spolehnout na obecné informace, běžně dostupné na internetu, např. zde: https://www.superkokos.cz/kokosovy-olej-a-jeho-slozeni

Lucie Nechanická

Dobrý den, mají všechna balení trvanlivost pouze do 30.6.2017? Ráda bych si jich objednala víc, ale bojím se že je nestihnu spotřebovat ( již mám objednané 3 kusy). Děkuji

VeganStore.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz, všechny mají stejné datum minimální trvanlivosti. Nejedná se o datum spotřeby, ale o minimální trvanlivost. kokosový olej nepodléhá oxidaci a žluknutí tak, jako jiné (tekuté) druhy olejů. Pokud je správně skladován a není vystavován výrazným teplotním šokům vydrží mnohem déle.

Irena

Dobrý den, odeslala jsem objednávku s doručením přes Zásilkovnu. Nyní bych ráda přiobjednala ještě další dva kusy, ale nerada bych platila další poštovné. Chtěla bych, aby byly všechny tři doručeny v jednom balíčku. Můžete mi poradit?

VeganStore.cz

Dobrý den,
poslali jsme vám email s instrukcemi, jak je možné postupovat.

Lubica Zichová

Dobrý den, musí být skladován v lednici, nebo resp. jak vhodně skladovat, bydlíme v paneláku, je zde dost teplo, komoru a špajz nemáme. Děkuju za odpověď.

VeganStore.cz

Dobrý den,

děkujeme za váš dotaz, olej se skladuje při běžné pokojové teplotě na stinném místě. Při teplotách nad 25°C se stává tekutým, ale bez vlivu na trvanlivost.

Hanka Č.

Dobrý den je možné za jedno poštovné (zasilkovna) objednat více kusů zboží?
 Děkuji

VeganStore.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Určitě do možné je. Při jakémkoli odběru vám budeme účtovat jen 1 dopravné.

Jana

Dobrý den, kokosový olej je s chutí a vůní kokosu, nebo zbaven obojího? Nikde jsem tuto informaci nenašla, ani na stránkách prodejce.
Předem děkuji za odpověď Jana

VeganStore.cz

Dobrý den, děkujeme za dotaz – tento kokosový olej má typickou chuť i vůni kokosu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru