Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Unikátní sprej Albedo100: Skvělá varianta povinných reflexních prvků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marcela Urbánková

Z textilu mizí nástřik jen vypráním ? A pro psa je zcela nealergický ?
Děkuji za odpověď.

4ms.cz

Dobrý den, jedná se o lak ve spreji, takže nanesená vrstva podléhá otěru. Ale obecně lze říct, že se odstraní pouze vyprání za přidání pracího prostředku. Samotná voda nestačí. Sprej na psa je zdravotně nezávadný. Výrobek pochází ze Švédska a je vyroben dle norem EU. Ale případnou alergickou reakci nelze u sensitivních jedinců vyloučit. Sprej byste neměli aplikovat na srst zvířat, o kterých víte, že jsou citlivá na šampón a podobné produkty. Samozřejmě nesmíte sprej aplikovat na zranění, otevřené rány nebo do tváře.

Veronika Murínová

Dobrý den, jak dlouho vydrží nástřik na kole?

4ms.cz

Dobrý den, výrobce uvádí „permanentní“ sprej. Naše osobní zkušenost je minimálně 11 měsíců. Po tuto dobu to máme v exteriéru nastříkané na trubce, betonu a plastové desce. Doba může být kratší, pokud dochází k otěru.

Dita Klímová

Dobrý den – a trvanlivost nástřiku na kole (pokud nebude pršet)? Na fotografiích lidí, zvířat a objektů nerozeznám přesně barvy – vypadají všechny stejně. Pokud za dne nejsou vidět, skutečně na kole za tmy rozeznám, o jakou reflexní barvu se jedná?

4ms.cz

Dobrý den, Nástřik na textilu nebo zvířeti je bezbarvý (téměř není vidět ani na černím podkladu). Sprej na pevné povrchy je šedý. Reflexní spreje nejsou barvy. Jejich účelem je pouze odrážet dopadající světlo zpět ke zdroji.

Sarka

Dobrý den zajímala by mne trvanlivost nástřiku např na oblečení případně na srti psa? Děkuji

4ms.cz

Dobrý den, na textilu cca dva týdny. Záleží na míře otěru (ošoupání). Minimálně týden. Pes cca týden. S pozdravem, Martin Gebauer

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru