Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mikrojehličková mezoterapie s aplikací kyseliny hyaluronové

3,7 / 5 Medi Line Praha - Nové Město  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Terka

Dobrý den,

je u tohoto ošetření nějaká doporučená věková hranice?
A nejprve je použit tedy přístroj s mikrojehličkami a poté aplikována kyselina hyaluronová a nebo se aplikuje kyselina přímo jehličkami hloubějji do pleti?

Díky moc za odpověď,
 Terka.

Medi Line

Dobrý den.

mikrojehličkové radiofrekvence
Jde o nejúčinnější variantu radiofrekvenční techniky. Pomocí mikrojehliček je tepelná energie zavedena přímo k cílové tkáni – ke kolagenním vláknům aniž by byl výrazně poškozen povrch pleti. Oblasti prohřátého kolagenu se stahují spolu s tvorbou nových kolagenních vláken a výsledným vypínacím efektem.
Výsledek mikrojehličkové radiofrekvence
Po sérii ošetření dochází k výraznému úbytku jemných mimických vrásek, zpevnění a vypnutí ochablé pleti. Vzhledem k tomu, že probíhající novotvorba kolagenu a elastinu je dlouhodobý proces, kvalita pleti se stupňuje po dobu 3–5 měsíců. Dle poškození pokožky jsou doporučeny 2 – 3 sezení.

Marketa Holečková

Dobrý den,
mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi mikrojehličkovou mezoterapií a mikrojehličkovou raiofrekvencí? Děkuji moc

Medi Line

Účinnost mikrojehličkové radiofrekvence
----------------------------------------------
Radiofrekvence se úspěšně využívá v estetice již několik desítek let. Ovšem mikrojehličková radiofrekvence estetickým přístrojem LIFTRON překonává všechny dosud existující hranice v oblasti moderních rejuvenací, neinvazivních omlazujících terapií.
Mikrojehličkování Vás omladí o 5 let během 2 – 3 ošetření a konečný efekt vydrží až 2 roky. Pomocí špičkového přístroje LIFTRON dosahujeme mimořádných úspěchů při odstraňování různých nedokonalostí pokožky. Například při výrazné redukci strií a vyhlazení jizev po akné s permanentním efektem.
mezoterapie?

Mezoterapie
-----------------------------------------------------------
je metoda omlazení pokožky obličeje, krku, dekoltu a rukou pomocí minimálně invazivního a většinou nebolestivého přístotroje, který pomocí mikro jehliček aplikuje séra, plasmy, kyselinu hyalurovou či jiné účinné látky přímo do pokožky.

Kombinací této mikro jehličkové terapie a účinných látek, které jsou vpravovány do střední vrsty kůže, dochází k regeneraci, rozjasnění, vypnutí a omlazení pleti. Jedná se o minimálně invazivní proceduru, která pomocí aktivních látek efektivně startuje regeneraci a obnovu unavené pleti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru