Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámská a pánská valentýnská trička s hravými potisky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Míša

Dobrý den, je šířka 86 cm přes prsa vel. XL opravdu obvod? Tzn. rozložené nenatažené tričko je 43 cm? Přijde mi, že velikosti nesedí. To by potom míry 90–60–90 byla velikost XL???

Citygraph sociální podnik

Dobrý den,
ano, u dámské velikosti XL je myšlen „obvod přes prsa“ 86 cm. Jedná se o míru rozloženého nenataženého trička, která je v oblasti prsou 43 cm (x 2 = 86 cm). Jsme si vědomi, že velikosti dámských triček od našeho dodavatele jsou oproti běžným českým velikost posunuté, proto jsme k naší akci uvedli také velikostní tabulku.
Velikost dám. XL odpovídá spíše české L, vzhledem k tomu, že „obvod“ dám. XL trička v pase je 84 cm a „obvod přes boky“, myšleno nejširší spodní část trička, ne fyzicky šířka boků, je 90 cm.

Martin

Dobry den, omlouvam se, ale nerozumim temto miram. Uvedene 86 cm XL pres prsa je obvod nebo sire polozeneho tricka? Obvod mi prijde 86 XL dost malo („idealnich“ modelkovskych 90 prece neni velik. XL) a rozlozene 86 zase moc. Dekuji za vysvetleni.

Jana Messnerová

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné změnit barvu trička. Konkrétně my cat z bílé na černou v pánském provedení. Děkuji

Citygraph sociální podnik

Dobrý den,
moc rádi bychom vyhověli vašemu přání. Kočičku samozřejmě můžeme natisknout i na pánské tričko a na téměř jakoukoli barvu trička (hnědé, šedé, bílé, žluté, zelené,…). Jediná barva trička, která není pro motiv kočičky vhodná je černá. Motiv kočičky by se na černém tričku totiž ztratil (vousky, ouška, čumáček,…) a při převedení černé barvy na motivu na jinou barvu by kočička nevypadala hezky.

Aneta

Dobrý den, můžete prosím u dámského textilu doplnit šířku textilu přes prsa?

Citygraph sociální podnik

Dobrý den,
šířka dámských triček v oblasti prsou je:
S 80 cm..... M 82 cm ..... L 84 cm ..... XL 86 cm
Šířka je měřena v nenataženém stavu, materiál je ale trochu pružný, tělu se proto přizpůsobí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru