Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kurz paměti – lepší paměť snadno a rychle

4,7 / 5 Paměťová škola, s.r.o. (2 pobočky) Brno  (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Dana

Dobry den,
byl by kurz vhodny i pro holcicku ve 3.tride? Ma s pameti problem a hodne ji to trapi. Prave si napsala Jeziskovi o lepsi pamet :-(.
Dekuji za odpoved
Dana Vladykova

Paměťové kurzy

Dobrý den, vždy je potřeba zvážit rozumovou vyspělost. Měl jsem na přednášce několik 11-letých a nebyl problém. Základní techniky jsou opravdu velmi jednoduché a náročnější jsou spíše pro delší číselné řady atd., které se tolik zase nepoužívají… Vždy ale musíte posoudit vyspělost sama… Pokud by jste pro dceru kurz chtěla zvolit tak určitě doporučím, abyste se kurzu zúčastnila i Vy ať si doma vše můžete spolu projít, kdyby bylo cokoli nejasné a případně abyste jí mohla minimálně v začátku pomoci s novým způsobem učení. Pokud byste se obávala, že by dcera nezvládla udržet pozornost 2 hodiny v kuse, tak můžete dojít pouze Vy a ty nejdůležitější techniky ji doma myslím pak také dokážete naučit i když musím říci, že pokud se zúčastní, tak bude mít jistě silnější a více motivující zážitek :) Vím, že jsem moc neodpověděl, ale snad jsem alespoň malinko pomohl- děkuji s pozdravem Marek Sýkora :)

Hana Mrázková

Dobrý den, voucher na kurz paměti platí do 9.12.2016. Ale žádný kurz v tomto termínu není – nejbližší termín (v Praze) je 14.12. Znamená to, že voucher nelze využít? Nebo ten termín platnosti do 9.12. platí pro nákup voucheru a přihlášení se na kurz, i když termín přednášky bude třeba v r. 2017?

Paměťové kurzy

Platnost voucherů by měla být do března, ale technickou chybou se nám to tu nepropsalo, tak zkusím ať to slevomat napraví co možná nejdříve. A ano- není problém se s tímto voucherem přihlásit klidně na kurzy roku 2017, ale přihlášku nám prosím zašlete již nyní :)
Děkuji za dotaz Marek Sýkora

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru