Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Udělá radost rybářům a milovníkům vody: 1denní kurz potápění v lomu Srní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda budete mít i vybavení pro 10 letou dceru, která má cca 135 cm, ráda by si potápění vyzkoušela. Je velmi dobrý plavec.
Děkuji za odpověď

Lom Srní

Dobrý den,
jediný problém může být s neoprénem, nějaké menší máme ale běžně se u nás děti nepotápějí tak v tomto jsme trochu limitováni. Nicméně pokud přijedete v létě, kdy je teplo tak by to mělo být OK. To se potápí i náš 5ti letý syn :-)

daniela

Dobry den je mozne toto koupit pro nekoho kdo se nikdy nepotapel

Lom Srní

Dobrý den,
ano, tato akce je určena právě lidem, kteří si chtějí potápění vyzkoušet… Takže předchozí zkušenosti nejsou nutné… Jen je dobré umět plavat :-)

Radka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda zde neexistuje věkové omezení? Je možné koupit 2 kurzy potápění pro 13-ti letého chlapce a jeho otce?

děkuji za informaci

Lom Srní

Dobrý den, min. věk je 10let tak to není problém. Jen počítejte s tím, že se bude potápět každý z nich zvlášť, každý pot. průvodce si bere pod vodu jen jednoho klienta…

Adéla Hadravová

Dobrý večer chtěla bych se zeptat na náročnost plavani, chtěla bych potapeni venovat mame ale je po operaci obratle muze plavat ale nesmi dlouho a nejlepe na zadech. Jedna se o velkou zatez?
Dekuji za odpoved

Lom Srní

Dobrý den,
tohle by jste měla zkonzultovat přímo s jejím lékařem. Potápěčská výstroj váží sice cca 20kg ale pod vodou díky neutrálnímu vztlaku v podstatě nic neváží. Takže pokud bychom ji ustrojili ve vodě (většinou měníme výstroj lidem stejně v mělké vodě u břehu), tak by ta zátěž měla být relativně minimální. Ale plave se samozřejmě v klasické poloze obličejem dolů, délka ponoru je min. 20min. Dá se to samozřejmě dle potřeby zkrátit…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru