Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitek jako v roce 1944: Jízda v historickém náklaďáku GMC CCKW

4,9 / 5 US ARMY Historical Club Jedovnice  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
J.B.

Škoda, tak za 2 roky.

US ARMY Historical Club

Dobrý den. Už se budu jen opakovat, nemohu na veřejné komunikaci vozit nikoho pod 12 let, chování mnohých řidičů nemohu předjímat. Bylo by to na moje triko. Mohu ale svézt Vás s manželkou, syna potom (nebo předem) dolů do vesnice kolem rybníka (ca 500m, v případě přídavku k Vaší jízdě zdarma) a v případě návštěvy o víkendu by se Vašemu synovi věnoval můj 16letý syn, sběratel uniforem (ve sbírce má i unikáty z pozůstalostí amerických důstojníků!), i uniformy z napoleonské doby, a mnoho jiných militarií – helmy, polní telefony, výstroj, je toho hodně na vypsání. Záleží na Vás.
S pozdravem
 Srnec

J.B.

Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat, kolik osob se může jízdy zúčastnit? Jestli se jízdy může zúčastnit např. rodič s dítětem? Máme v rodině jednoho desetiletého velkého vojenského nadšence. Byl by to pro něj určitě velký zážitek.
Děkuji.

US ARMY Historical Club

Dobrý den. Jak je v textu uvedeno, v kabině je místo pro dva klienty nad 12 let. Podle Zákona o provozu na poz. komunikacích 361–2000Sb, § 48 Přeprava osob, odst.1, 2, 3, počet osob starších 12 let nesmí převyšovat počet povolených míst. Tolik citace zákona. A já jako řidič a provozovatel vozidla toto musím respektovat. V případě i mnou nezaviněné havárie a zranění dítěte se na mě nevztahuje pojištění osob vzledem k porušení zákona. Co se týče prohlídky vozu, posezení, atd umožňuji to každému dítěti. V případě 10 let se můžeme na místě domluvit na krátké projížďce několik set metrů mimo hlavní komunikaci. Samozřejmě pro něj platí i půjčení uniformy, focení u vozu, cerifikát atd.
S pozdravem
 Srnec

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru