Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou dorty mražené, nebo čerstvé?
V hodnocení je spousta poznámek, že dort byl zmražený a druhý den stál
v kaluži vody. Děkuji za odpověď, Winterová.
Cukrárna Kolbaba
Dobry den, naše vyroba je šlehačkova. Oproti běžné šlehačkove
výrobě, my použivame opravdu čerstvé suroviny a z pytliku. Což znamena,
že konkretně v jogurtovem dortu, je opravdu čerstvy jogurt a bylo obdobi,
kdy nam dodavatel, dodal jiny jogurt a nastal problem. Jogurt zřejmě obsahoval
přiliš vody a ta se po zmraženi srazila a pote zpusobila rozpad dortu.
U šlehačkove vyroby je to opravdu teměř alchymie a pokud se použije
špatna surovina nebo je špatný postup, muže dojit k tomu, že dort
nevydrži. Nerad použivam vyraz ,, zmrazené,, protože to na mě pusobi
nečerstvě… Rozdil je v tom, že naš dort jde na par hodin do mrazaku,
kdežto mraženy vyrobek je v mrazicim pultu i několik tydnů či měsicu.
Potřebujeme aby dort zatuhl a my jej mohli dodělat do finalni podoby.
Nedělame se šlehačkovym stužovačem ani z želatinou, ale chceme zachovat
kremovitost dortu a tam nam nestaci jen schlazeni chladničkou. Mohu vas ale
ujistit a pod to se podepišu, že zaklad pro vyrobu dortu, neni nikdy zmrzly,
dele než jeden den! Možna doporučuji opravdu ochutnat, aby jste se sama
přesvědčila:-)
Děkuji. S přanim pěkneho večera, Zdeněk Kloc
Veronika
Dobrý den, potřebuji dort na zítřek. Je to prosím možné?
Cukrárna Kolbaba
Dobry den, zavolejte mne na čislo 732131592. Zkusime to nějak
vymyslet.
Děkuji.
S přanim pěkneho dne, Zdeněk Kloc
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou dorty mražené, nebo čerstvé? V hodnocení je spousta poznámek, že dort byl zmražený a druhý den stál v kaluži vody. Děkuji za odpověď, Winterová.
Dobry den, naše vyroba je šlehačkova. Oproti běžné šlehačkove výrobě, my použivame opravdu čerstvé suroviny a z pytliku. Což znamena, že konkretně v jogurtovem dortu, je opravdu čerstvy jogurt a bylo obdobi, kdy nam dodavatel, dodal jiny jogurt a nastal problem. Jogurt zřejmě obsahoval přiliš vody a ta se po zmraženi srazila a pote zpusobila rozpad dortu. U šlehačkove vyroby je to opravdu teměř alchymie a pokud se použije špatna surovina nebo je špatný postup, muže dojit k tomu, že dort nevydrži. Nerad použivam vyraz ,, zmrazené,, protože to na mě pusobi nečerstvě… Rozdil je v tom, že naš dort jde na par hodin do mrazaku, kdežto mraženy vyrobek je v mrazicim pultu i několik tydnů či měsicu. Potřebujeme aby dort zatuhl a my jej mohli dodělat do finalni podoby. Nedělame se šlehačkovym stužovačem ani z želatinou, ale chceme zachovat kremovitost dortu a tam nam nestaci jen schlazeni chladničkou. Mohu vas ale ujistit a pod to se podepišu, že zaklad pro vyrobu dortu, neni nikdy zmrzly, dele než jeden den! Možna doporučuji opravdu ochutnat, aby jste se sama přesvědčila:-)
Děkuji. S přanim pěkneho večera, Zdeněk Kloc