Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hladká a jemná pokožka: Trvalá a bezbolestná epilace vybraných partií

4,6 / 5 Estetické a epilační centrum Ostrava Ostrava  (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

dobrý den, chci se zeptat jestli tato metoda funguje i na světlé chloupky na obličeji,děkuji

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobrý den,
IPL funguje i na světlé chloupky, ale bohužel je potřeba více návštěv.

Lukáš -

Dobrý den, myslím, že pokud si studio nenašlo za 8 dní čas na to, aby zde odpovědělo, tak už jenom to o něčem svědčí a vypovídá. Takže děkuji, odpověděl jsem si sám.

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobrý den Lukáši, naše ordinace je poměrně dost vytížená a rychlý kontakt na nás je na našich webových stránkách, v sekci kontakty. Včetně odpovědi na Vaši otázku a mnoho dalšího.

Jana Nabielcová

Dobry den, ma totozne otazky, jako Eliska s Lukasem. Kolik navstev u vas je potreba absolvovat, aby osetreni melo aspon nejaky efekt? Dekuji Jana

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobrý den,
pro trvalý efekt je potřeba podstoupit cca 3–6 aplikací. Poté je potřeba udržovat stav, stejně jako u všeho, přibližně jednou za 6–12 měsíců jednou aplikací.

Eliška

Chtěla bych se zeptat, zda-li je to opravdu trvalá depilace. Děkuji, přeji pěkný večer.

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobrý den,
epilace je trvalá, po absolvování dostatečného množství kůr (počet je individuální, cca 3–6), se zničí přibližně 85% chloupků, zbytek se po nějakém čase může opět „vzpamatovat“, tyto rostou pak tenounké. Pro udržení dokonale hladké pokožky je potřeba přibližně jednou za 6–12měs jedna aplikace.

Lukáš -

Dobrý den, v podpaží mám černé chloupky (údajně ty nejvhodnější na odstranění). Chodil jsem rok na epilaci každé 3 týdny do jednoho studia a bez výsledku. Tak jsem našel jiné studio s jinou technologií a po roce chození taky bez výsledku. Vy stejně jako ostatní studia píšete na trvalo. Takže se ptám, ručíte za to (například záruka vrácení peněz), že se pak už chloupky nikdy neobjeví?

Estetické a depilační centrum Ostrava

Dobrý den,
epilace je trvalá, při působení IPL se zlikviduje asi 85% chloupků. Bohužel nevybavuji si nic, co by bylo doživotní, ať už se jedná o např. o provoz auta, či o působení kosmetického zásahu, o to více neinvazivního. Růst chloupků je individuální u každého člověka, ovlivňují ho mnohé faktory, dědičnost, hormony, strava atd. Po absolvování dostatečného množství aplikací (opět individuální) je efekt velmi příjemný a dlouhodobý, a ať už podstoupíte laser nebo technologii IPL, je to čas od času potřeba zopakovat. Tělo má regenerační schopnost, naštěstí, a proto mimo jiné žijeme tak dlouho.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru