Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

3–6 denní zimní dovolená v Bedřichově s chutnou polopenzí pro dva

4,1 / 5 Penzion U Elišky Jizerské hory (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Šimáčková

Dobrý den,
potřebovala bych vědět, jak daleko je to od penzionu k běžkařským tratím. Dá se k nim dojít pěšky? Děkuji

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Šimáčková, běžkařské dráhy jsou všude v okolí, dá se k nim dojít i pěšky. Příp. doporučuji využití skibusu ze zastávky Janov Samoobsluha (cca 400m), který Vás doveze přímo na centrální parkoviště, na začátek Jizerské 50. Hezký den.

Ivo Navrátil

Dobrý den, máte prosím volno v termínu 2.-5.2.2016 ?

2 dospělí + 1 dítě 15 let

 Děkuji

Penzion U Elišky

Dobrý den pane Navrátile, ve Vámi poptávaném termínu máme v tuto chvíli posledních pár pokojů volných. Objednávku pobytu prosím zašlete na e-mail bedrichov@sicco.cz. Děkujeme a přejeme hezký den

Zlatovska

Dobrý večer máte volna pro 4 osoby termín od 6.-11.2 2017. Děkuji

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Zlatovská, ve Vámi poptávaném termínu máme v tuto chvíli několik pokojů ještě volných. V případě zájmu o závazné objednání termínu, pošlete prosím e-mail s čísly voucherů na bedrichov@sicco.cz. Děkujeme.

Petr Skořepa

Dobrý den,radi bychom strávili Silvestr na Vašem penzionu,lze využít voucheru pro dvě osoby v tomto termínu? Děkuji za Vaši odpověď .

Penzion U Elišky

Dobrý den pane Skořepo, Silvestr máme již obsazený. Vouchery je možné využít až od 1.1.2017. Pokud byste měl však zájem o vánoční termíny, kontaktujte nás na e-mailu bedrichov@sicco.cz. Děkujeme.

Šimová

Dobrý den.
Máte ještě volné termíny v únorovém měsíci pro 2 dospělé osoby a jedno dítě do 15 let?
Děkuji za odpověď.
Hezký den.
 Šimová

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Šimová, v únoru několik volných termínů kromě 17.-19.2. ještě najdeme. V případě zájmu o objednání konkrétního termínu nám zašlete e-mail na adresu bedrichov@sicco.cz spolu s číslem voucheru, osobu navíc doplatítě zvlášť na náš účet. Děkujeme.

Petr Firman

Dobrý den,
jsme dva dospělí + jedno díte 2,8 roku a jedno dítě 8 měsíců. Je potřeba dokupovat přistýlku? případně jaká je cena přistýlky. Děkuji

Penzion U Elišky

Dobrý den pane Firmane, děti do 3 let jsou zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Postýlky Vám poskytneme zdarma, lůžkoviny za příplatek 47,–/pobyt. Ohledně dostupnosti postýlek v určitém termínu se informujte předem. Objednávku na konkrétní termín prosím posílejte na e-mail bedrichov@sicco.cz. Děkujeme.

Denisa Phillipová

Dobrý den. Omlouvám se psala jsem vám včera, ale napsala jsem špatný termín. Chtěla jsem se zeptat na termin od 28.1 – 4.2 2017,6 dní 5 nocí. Máte prosím ještě volný pokoj 2 dospělí plus dite 5 let? Děkuji Phillipová Denisa.

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Phillipová, v tuto chvíli v termínu na přelomu ledna a února máme také několik pokojů ještě volných. S objednávkou však prosím neotálejte, termíny se plní opravdu rychle. Děkujeme.

martin adam

dobrý večer, chci se zeptat na lyžování u Penzionu U Elišky. Jak daleko jsou sjezdovky a jestli lze si zapujčit lyže apod. Děkuji Martin Adam

Penzion U Elišky

Dobrý den pane Adame, lyžařské areály jsou od našeho penzionu vzdáleny cca 2–3 km. Bez problémů u nich zaparkujete a naleznete zde i půjčovny lyžařského vybavení. V případě zájmu o objednání konkrétního termínu nám prosím pošlete číslo voucheru na e-mail bedrichov@sicco.cz. Hezký den.

Denisa Phillipová

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli máte volný pokoj od 21. 1.-28.1 2017 nebo přibližně v tomto termínu, chtěla bych 6 dní/5 nocí. 2 dospělé osoby a jedno dítě 5 let. Děkuji Denisa Phillipová.

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Phillipová, ve Vámi poptávaném termínu máme ještě několik pokojů volných. Pro závazné objednání prosíme o zakoupení voucheru a jeho číslo nám pošlete spolu s přesným termínem na e-mail bedrichov@sicco.cz. Děkujeme.

Šmídová Alena

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat,zda by byl ještě volný pokoj v období od 11.2 –16.2? Jsme dva dospělí a dvě děti,10a 15 let.Děkuji za odpověď.Šmídová.

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Šmídová,
ve Vámi poptávaném termínu mám pokoje ještě volné. Pro závazné objednání zakupte prosím vouchery a jejich čísla spolu s požadovaným termínem nám napište na e-mail bedrichov@sicco.cz. Děkujeme.

Romana Voženílková

Dobrý den, máte volný termín nekdy v tydnu od 26.12. do 30.12.?

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Voženílková, vouchery jsou platné až od 2.1.2017.
V případě zájmu o vánoční termíny můžete provést online rezervaci přes naše stránky www.horyjizerske.cz. Tlačítko pro online rezervaci je po pravé straně. Hezký den.

Škorpová

Dobrý den,jsme 4dospělí a 5dětí,z toho 2děti do 2 let,dale věk 4roky,7 a 11let.Měli byste prosím volný termín od 11.2. až 18.2.2017?Pokud ano,je třeba zakoupit 3 vouchery?Děkuji Škorpová

Penzion U Elišky

Dobrý den paní Škorpová, ve Vámi poptávaném termínu ještě volné pokoje máme, nicméně vouchery neplatí v termínu 17.-19.2.2017, takže odjezd je potřeba naplánovat nejpozději 17.2. po snídani. Záleží, na kolik dní pobyt plánujete, podle toho zkoupíte variantu voucheru. Pokud byste např. zakoupili variantu na 6dní/5nocí potřebujete 3 vouchery a jedno dítě do 10 let doplatíte zvlášť. V případě dalších dotazů či provedení objednávky nás kontaktujte na e-mailu bedrichov@sicco.cz

Erika Sedláčková

Dobrý večer,
jsme pětičlenná rodina 2+15,13,13 a měli bychom zájem o dva pokoje 2+3,je potřeba koupit dva vouchery + 1× přistýlku.Je volný termín na 5 nocí od 11.2.2016?
Děkuji Sedláčková Erika.

Penzion U Elišky

Dobrý den, ve Vámi uváděném termínu volné pokoje ještě máme. Je to přesně tak, jak uvádíte. Zakupte prosím 2 vouchery na 5 nocí a jednu osobu navíc doplatíte na náš účet. Pro objednávku prosíme e-mail na bedrichov@sicco.cz. Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

Kamila

Dobrý den, je možné objednat veganskou stravu? Děkuji za odpověď.

Penzion U Elišky

Dobrý den Kamilo, jsme schopni Vám připravit i tento typ stravy. Prosíme uveďte Váš požadavek také při objednávce pobytu. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru