Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Božský relaxační pobyt na jižní Moravě s wellness i skvělou polopenzí

4,2 / 5 Wellness Hotel Synot*** Jižní Morava (mapa) 461 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jakub Polák

Dobrý den když si koupím dva vouchry budu mít teda 5 noc zdarma? A budé u té noc zdarma polopenze a rovněž půjde zde využít welness a a bazén děkuji za odpověd

Martin Švihovec

Dobrý den .mohou ve variantě za 3390,–Kč (dvě osoby 3dny/2noci ) být ubytovány i dvě děti do 5 let? Kolik případně doplatíme za stravu?

Natálie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda by bylo možné se ubytovat,když nám je s přítelem pouze 17 let? děkuji

Martin

Bryden,
Simvas, co je to za pojem „jednoluzkou s moznou manzelskou pristylkou“ ? Dekuji,
 MK

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den Martine, je to menší pokoj, kde jsou dvě velikostně stejné postele, které lze připravit od sebe nebo sražením k sobě vznikne manželská. Pokud byste měli zájem o klasické „letiště“, je nutné zakoupit dražší variantu – dvoulůžkový pokoj. Hezký den.

Jana Skálová

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit pobyt u Vás – apartman ve všední den, jsme 2 dospělí + 2 děti (3a 6let)…bude volný termín 20.6.-22.6.2017?
předem díky za info!
 Jana

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Jano, termín 20. – 22. 6. 2017 máme zatím volný. Pokud byste měla zájem o rezervaci, neváhejte kontaktovat hotelovou recepci. Hezký den.

libuše homolová

Hezký večer nedělní, mám dotaz, zda ve Vašem hotelu lze absolvovat pobyt na invalidním vozíku? Za odpověd děkuji. S přátelským pozdravem
Libuše Homolová

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Homolová, bohužel náš hotel není zcela přizpůsoben pro hosty na invalidním vozíku. Přístup do hotelu je bezbariérový, ovšem vstup do wellness centra je přes schodiště, jelikož se nachází v suterénu hotelu. Jako ubytování bych poradila zvolit apartmán, náš nejprostornější pokoj s vanou (ovšem pokoj není vybaven madly ani ničím podobným). Už u nás pár hostů se špatnou pohyblivostí bydlelo, ale určitě to stojí za zvážení.

Anna Maráčková

Dobrý den, pokud koupím voucher na všední dny a daruji ho jako dárek, ale dotyční by chtěli o víkendu – lze rozdíl doplatit na místě? Děkuji Maráčková

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Maráčková, samozřejmě je lepší, když koupíte přímo variantu, která bude vyhovovat obdarovaným rovnou. V krajním případě se můžeme domluvit, že rozdíl ceny ve variantě doplatí u nás na místě.

M

Dobrý den
když si doplatím 1 noc za 890Kč pro 2 osoby platí tato cena za noc o víkendu nebo v týdnu.Děkuji

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, víkendový pobyt je od pátku do neděle, jestliže si budete chtít připlatit noc navíc, bude to buď od čtvrtku nebo do pondělí. Přes týden nezáleží na pořadí.
Pěkný den

Martin

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký byl příplatek za dítě nad 12 let. Děkuji

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den,
příplatek za dítě je 300,–/noc – přistýlka, 245,–/den – dětská polopenze a 150,–/den – vstup do wellness centra.
Pěkný den

Tadeáš Sádecký

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda máte ještě volný jeden pokoj pro dva, v termínu buď 7.-8.1.2017 nebo 14.-15.1.2017. A pop­řípadně do kdy by se musel zaplatit. Děkuji.

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, tyto termíny máme ještě volné. Pro více informací se obraťte přímo na recepci. Pěkný den

Lenka

Dobrý den,je možno zakoupit pobyt pro tři dospělé osoby v třílůžkovém pokoji?

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, můžeme Vám nabídnout apartmán, na kterém lze vytvořit až 3 přistýlky. Třetí osoba doplácí pobyt na místě. Pěkný den

Pavla

Dobrý den,chci zakoupit voucher na 3dny 2noci a ráda bych přikoupila ještě 1noc navíc. Jak mám postupovat a jaká by byla cena. Děkuji za odpověď.

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, při rezervaci zažádáte o možnost prodloužení pobytu. Cena je 890,–/ pro dvě osoby. Více informací Vám sdělíme přímo při rezervaci. Pěkný den

Marie

Dobrý den
jaká by byla cena za dokoupení 3 noci v lednu 2017

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Marie, pokud byste měla zájem o dokoupení třetí noci navíc, máme zde akční cenu 890,–, která zahrnuje ubytování, polopenzi a vstup do wellness centra pro oba. Hezký víkend.

Šárka

Dobrý den,
máte prosím volný dvoulůžkový pokoj Superior nebo apartmán v termínu od 19. 11. do 24.11.2016 při uplatnění dvou voucherů + 1?
Je u Vás možnost objednání privátní sauny a vířivky?

Děkuji.

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, nejbližší volný termín Vám mohu nabídnout od 27.11. 2016. Pro bližší informace kontaktujte naši recepci na uvedených tel. kontaktech. Pěkný zbytek dne

Iveta

Dobrý den, co přesně znamená jednolůžkový pokoj s přistýlkou na manželskou postel? Jde o klasickou manželskou postel? děkuji

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Iveto, je to menší pokoj, kde jsou dvě velikostně stejné postele, které lze připravit od sebe nebo sražením k sobě vznikne manželská. Pokud byste měli zájem o klasické „letiště“, je nutné zakoupit dražší variantu – dvoulůžkový pokoj. Hezký večer

Helena

Dobrý večer, v případě, že si koupíme 2× voucher, jaký bude doplatek za stravu, děkuji za odpověď Helena

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý večer paní Heleno, doplatek za stravu je 345,–/os (polopenze). Pěkný večer

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji v termínu 13. – 15. 3. 2017? Děkuji, Eva

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den,
v tomto termínu Vám rádi vytvoříme rezervaci.
Při rezervaci se obraťte přímo na uvedené kontakty u pobytu. Pěkný den

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v hotelu Synot – Uherské Hradiště (pobyt v týdnu s wellness i polopenzí na slevomatu – 2 osoby, 3 dny, 2 noci) máte ještě volný dvoulůžkový pokoj ve všední dny někdy v rozmezí od 14. – 30. 11. 2016? Děkuji za odpověď.

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Petro, klasický dvoulůžkový pokoj máme volný v termínu 30.11. – 2.12. Pokud byste zvolili nejlevnější variantu pobytu – jednolůžkový pokoj s přistýlkou nebo dražší apartmán, tyto pokoje máme volné v týdnu 27.11. – 2.12. Pro rezervaci pobytu kontaktujte hotelovou recepci. Hezký den.

Milena

Dobry den je mozne provest platbu pres FKSP ?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Mileno,

samozřejmě. V tomto případě si prosím vytvořte objednávku a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Poté stačí přeposlat platební údaje do hotelu s žádostí o zálohovou fakturu. Ta vám bude vystavena, zaměstnavatel to zaplatí a na vás je si pobyt užít :-)

Hezký den. Míša

Eva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte volno ještě v termínu od 27. 12 – do 29.12? Děkuji Eva

Daniela

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zdali byste měli ještě volný termín pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji na únor, a to přesně buďto na víkend 3.-5.2 nebo poté v tom týdnu od 6.-10.2.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Danielo, v termínu 3.-5.2.2017 máme většinu pokojů zaplněnou fotbalovým soustředěním, ovšem dvoulůžkový pokoj zde volný ještě je. Následující týden 6.-10.2.2017 máme hotel zatím volnější. Pokud byste měli zájem pokoj zarezervovat, kontaktujte hotelovou recepci. Těšíme se na Vaši návštěvu.

p.Chlebec

Dobrý den

Chci se zeptat zda ubytováváte přes silvestra ? Děkuji za odpověď

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den pane Chlebec, ano, hotel máme v provozu, ale na Silvestra již máme plně obsazeno. Jestli najdete nějaký jiný termín pro návštěvu našeho hotelu, stačí se spojit s recepcí hotelu. Přeji hezký zbytek dne.

Jirka Veronika Dudovi

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli máte volný víkend 20.- 22. 1. 2017?

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den Dudovi, tento lednový víkend máme zatím volné všechny tři varianty pokojů. Pokud byste měli zájem o rezervaci, kontaktujte prosím hotelovou recepci. Krásný den.

Zdeňka

Prosím, který víkend v březnu 2017 máte volný?

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Zdeňko, v březnu 2017 máme volné víkendové termíny: 3.-5.3., 10.-12.3. a 24.-26.3.2017. Celou obsazenost hotelu můžete najít na našich webových stránkách v sekci Rezervace & Ceny. Hezký zbytek dne.

Naděžda Schiedková

Dobrý den.
Máte prosím volný dvoulůžkový pokoj v termínu od 17. 11 do 19.11.2016?
 Děkuji

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Schiedková, bohužel pro tento termín máme již celý hotel plně obsazen. Pokud byste měli jiný termín, kdy byste chtěli náš hotel navštívit, kontaktujte hotelovou recepci. Hezký den.

Hana

Dobrý den, je nutná rezervace pobytu , když bychom chtěli přijet na pobyt v březnu 2017? Děkuji. Hana

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Hano, termíny se nám neustále plní, už máme některé pokoje zaplněny i v termínech v příštím roce. Samozřejmě čím dříve rezervujete, tím lépe. Budeme se na Vás těšit.

Jana Nováková

Dobry den.
Mate volny pokoj pro 2 osoby v období od 18–20 listopadu? Dekuji.
Novakova

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Nováková, bohužel v tomto termínu máme již hotel plně obsazen. Pokud byste měli jiný termín, kdy byste chtěli náš hotel navštívit, kontaktujte hotelovou recepci. Hezký den.

Stejskalová Kateřina

Dobrý den, ráda bych si u Vás objednala pobyt v hotelu Synot na 3 dny(2noci) přes víkend v apartmánu. Máte zde variantu pro 2 osoby. Je možné s sebou vzít i dítě do 12let? Pokud ano, za jakých podmínek. Děkuji Stejskalová

majka

Dobry vecer.chtela jsem se zeptat tady pisete ze jedno luzkovy pokoj ma manzelsou poste? :-)

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, nabízíme 3 varianty pobytu. Jednolůžkový pokoj s přistýlkou = dvě postele, které se buď k sobě spojí nebo nechají od sebe. Pěkný zbytek dne

Weruu Síbrová

Dobrý den, mate volný pokoj pro 2 os pro voucher na víkendy od 9. – 11. 12 2016

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den, bohužel tento víkend máme již plně obsazený. Nejbližší volný víkend 16. – 18.12. 2016. Pro případnou rezervaci se obraťte přímo na recepci. Pěkný zbytek dne

Michaela

Dobrý den, vstup do saunového světa je zahrnut v ceně poukazu a je neomezený po celou dobu pobytu nebo je nutné dokoupit na místě zvlášť? Děkuji. Michaela

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den Michaelo, vstup do saunového světa je zahrnutý v ceně poukazu a je neomezený dle otevírací doby 14:00 – 22:00 (po-pá), 10:00–22:00 (sobota) a 10:00–20:00 (neděle). Pěkný zbytek dne

Marta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je cena 3290 Kč (víkendový pobyt pro 2 osoby) pro jednu nebo dohromady pro dvě osoby. Moc děkuji, na shledanou

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Marto, cena je uvedena celková za dvě osoby. Konkretně varianta za 3290,– je za víkendový jednolůžkový pokoj s přistýlkou (manželská postel nebo postele od sebe). Pokud byste měli zájem o rezervaci konkrétního termínu, neváhejte kontaktovat hotelovou recepci. Přejeme hezký zbytek dne.

Iva Reifová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, měla bych zájem o tento balíček, je možné k němu přikoupit ještě dvě masáže? Pokud ano, prosím pošlete mi ceník a jaké druhy jsou na výběr.
Děkuji.
S pozdravem,
Iva Reifová

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Reifová, samozřejmě je možnost během pobytu využít i naši nabídku masáží. Všechny služby, které poskytujeme v rámci wellness centra a hotelu, můžete najít na našich webových stránkách. Přeji hezký den.

Lucie

Dobrý den. Jak je prosím myšlena varianta s jednolůžkovým pokojem a manželskou posteli? Vejde se do toho pokoje i postýlka? Děkuji Lucie

Ubytování v Uherském Hradišti

Dobrý den paní Lucie, postýlka se do tohoto pokoje vejde, ovšem prostory pokoje jsou potom hodně stísněné. Hosté u nás využívají ubytování i v této variantě, ale pokud mohu, doporučila bych zakoupení většího pokoje Superior nebo Apartmán, postýlku na pokoji připravíme zdarma. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru