Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Hurá na čínu: Otevřený voucher na konzumaci v hodnotě 400 Kč

4,8 / 5 818 Restaurant Olomouc  (mapa) 164 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Aleš

Jsou to jen lháři a podvodníci. Každou chvíli říkají něco jiného. Už jen to že zde nereagují, svědčí o jejich přístupu k zákazníkům.

818 Restaurant

Dobrý den.Omlouváme se za zmatek na těchto stránkách,ale vznikl chybou Slevomatu kde na dotazy odpovídal jejich zaměstnanec a podával špatné informace.Naše chyba je ,že nereagujeme včas na dotazy .Důvod turnusové směny

Jana

V jídelní lístku máte cenu za večerní švédský stůl 199 Kč na osobu. Takže – když to vynásobím 2×, je výsledek 398 Kč.To je o 2 Kč méně, než 400 Kč. Jídelní lístek mám uložený v počítači. Je v něm uvedeno, že 50 Kč si připlácí ten, kdo si chce odnést více než 100 g nezkonzumovaného jídla ze švédského stolu. My si nic odnášet domů nebudeme. NIKDE NEPÍŠETE, že cena večerního švédského stolu je 249 Kč. A nepsali jste to ani v době, kdy jsem voucher kupovala!!!! Jak si to mám vysvětlit, že je najednou vše jinak???? Vždyť NEPÍŠETE PRAVDU !!!

818 Restaurant

Dobrý den.Omlouvam se,ale udaje které máte nejsou námi vytvořené stránky a jsou staré.Naše aktuální informace naleznete na MENU OLOMOUC-818 Restaurace

Aleš

Proč tady lidem neustále lžete??? Podle vašich stránek je cena poledního švédského stolu 159,– a večerního 199,–!!! A vy za ně chcete po těch co mají voucher 249,–!!!

818 Restaurant

Dobrý den.V předchozích diskuzích jsm již oznámila zdražení,proto se omlouváme jestli že některé stránky udávají staré ceny

Hana

Dobrý den,

chápu to správně, že když si koupím poukaz za 300 Kč, jeho hodnota je 400 Kč? Kdybych chtěla poukaz použít na švédské stoly je cena švédského stolu s poukazem 199 Kč nebo 249 Kč za osobu? Děkuji za odpověď.

818 Restaurant

Dobrý den.Cena švédského stolu je stále 249,–kč a poukaz používáte stejně jako peníze

aleš

Tak to si tedy může koupit jedině hlupák. Za voucher dám 300,– a má mít hodnotu 400,–. Koupím si 2× večerní švédské stoly, kreré jsou po 199,– a musím doplatit 2× 49,–. Takže s voucherem i bez voucheru zaplatím úplně stejně!!! No nekup to!!!!!

818 Restaurant

Dobrý den.Voucher ma hodnotu 400,–kč a můžete si dát co chcete nejen švédské stoly.Tak stále máte navíc 100,–kč

Květa

Dobrý den, z předcházejících odpovědí jsem docela zmatená. Voucher je na konzumaci v hodnotě 400 Kč, možno použít na cokoliv včetně švédských stolů, chápu to správně ? Nebo o jakém omezení je řeč ?

818 Restaurant

Dobrý den.Chápete to správně.Chyba nastala na straně Slevomatu

ales

Platí voucher i na 2× večerní švédské stoly, kreré jsou po 199,–? Nebo musí být využit jen na jídlo z jídelního lístku?

818 Restaurant

Dobrý den.Platí i na 2 švédské stoly,ale jeden stojí 249,–kč tak tu částku navíc musíte doplatit

Marie

A mimochodem, nevím Míšo zda jste tady za restauraci nebo Slevomat, ale hodně zákazníků Vaše odpovědi odradí od nákupu. My si vouchery kupovali už několikrát a třeba použili 5 kusů a žádné omezení nebylo. Není ten spodní text z předchozí akce? Protože to byl voucher za 199 v hodnotě 300kc

Slevomat.cz

Dobrý den, Maruško,

protože určitě nechceme odrazovat zákazníky, tak jsme vše řešili o víkendu a nabídku lze využít již bez omezení. Snad jsem vám udělala radost :-)

Dobru chuť. Míša

Jana

Dobrý den…čtu si dotaz pana Muse a také nechápu.....pokud je konzumace za 400,–Kč slevněna na 300,–Kč, proč si mám kupovat woucher za 300,–Kč a objednávat si jídlo také do 300,–Kč?…to nemusím mít woucher…dostanu za 300,–Kč jídlo za 300,–i bez woucheru.....

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

mám pro vás, doufám, dobrou zprávu :-) Omezení bylo zrušeno a nyní si můžete vychutnat cokoliv z jídelního lístku a případný přeplatek zaplatíte přímo na místě.

Krásný pondělní den. Míša

Jaromír Hrdlička

Dobrý den, chápu to správně, že není možné voucher použít například na menu pro dva, které je v restauraci nabízeno? Samozřejmě za předpokladu doplatku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaromíre,

chtěla jsem vás takto při pondělním ráno potěšit a nabídku již lze využít bez omezení.

Nechcet si chutnat :-) Míša

Jana

Dobrý den, platí voucher i pro konzumaci v teplém bufetu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

ano kromě poledního menu jej můžete využít na cokoliv z jídelního lístku.

Krásný páteční den. Míša

Popelka

Dobrý den, chci se zeptat zda voucher má opravdu hodnotu 400,–Kč, protože v začátku nabídky se píše hodnota 300,– děkuji za info Mus.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Popelku,

mám pro vás menší pondělní překvapení, nabídku lze využít bez omezení, tak určitě neváhejte s koupí a můžete se pořádně nadlábnout :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru