Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sada 3 komfortních boxerek Emporio Armani

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

David

Nerad něco komentuji, mám je dva měsíce,koupil jsem jich cca deset kusů, po třech vypráních jsem už troje vyhodil, lezou z nich nitě, o originál asi nejde…

AGA Brands

Dobrý den, o originál se jedná, jak už bylo zmíněno, ke všemu zboží musíme poskytovat Slevomatu certifikáty. Hezký den.

Václava Kofroňová

Krásný den a VAROVÁNÍ pro potenciální zákazníky…vloni stejná akce, dokonce i s potvrzením originality značky. Bohužel, po půldenní nošení se vytáhly a jak tu bylo už řečeno, nedají se nosit…

AGA Brands

Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojeni :-( Zkušenosti našich zákazníků jsou pro nás velice důležité, bez Vašich zpětných vazeb bohužel nejsme schopni posoudit, na jaké zboží se máme pro Vaši spokojenost zaměřit. Proto je nám líto, že Vaše reakce dorazí po tak dlouhé době…Hezký den.

Veronika Kroutilová

dodatek… Po blizsim zkoumani zjistuji, ze firmy se opravdu jmenuji jinak, ale maji kompletne totozne sidlo spolecnosti vcetne adresy. Takze jde opravdu o tutez spolecnost. Timto bych tedy vsechny rada varovala, aby se teto akce vyvarovali, pokud nechteji mit doma o tri kusy hadru na podlahu vice…

A Slevomat by mel zrejme venovat vice pozornosti tomu, co dane firmy nabizeji, kdyz se nejedna zrovna o desetikorunove polozky… :/ Jinak mam se Slevomatem dobre zkusenosti. Tohle bylo poprve, co jsem byla zklamana.

Veronika Kroutilová

Neprichazim s dotazem, nybrz s varovanim budoucich zakazniku. Zbozi jsem objednala loni pred Vanoci pro pritele, ktery si potrpi na kvalitni znackove veci. Na prvni pohled se vse zdalo v naprostem poradku. Ale presne, jak jiz zminil pan Mirek, boxerky se opravdu vytahnou jiz po prvnim pouziti a vypadaji katastroficky! Kvalita teda rozhodne neodpovida cene, a taktez pochybuji o pravosti znacky. Mame doma nekolik dalsich kusu spodniho pradla od znacky Armani z normalniho kamenneho obchodu a rozdil v materialu a kvalite je opravdu obrovsky. Asi se vyplati spise si priplatit, nez byt zbytecne zklamany. Kort jestli zbozi kupujete jako darek na Vanoce.

P.S. Overovala jsem si jmeno spolecnosti, od ktere jsem nabidku loni kupovala pres Slevomat. Jmeno je sice jine, ale je zarazejici, ze oba prodejci vybrali naprosto stejne fotky ve stejnem poradi a barvach do sve nabidky. Tak nevim, nezda se mi to zrovna jako nahoda :)

AGA Brands

Dobrý den, mrzí nás, že jste se zbožím nespokojena :-( Boxerek bylo prodáno velké množství a reakce zákazníků jsou převážně pozitivní. Veškeré nabídky jsou schvalovány Slevomatem, kterému poskytujeme veškeré požadované dokumenty. Hezký den.

mirek

Zklamání, boxerky se vždy při nošení roztáhnou, nedrží tvar....... nejsem si jist kvalitou .....

AGA Brands

Dobrý den, velice nás mrzí, že nejste s kvalitou zboží spokojen…:-(

Kateřina

Dobrý den. Jedná se o originál ve 100% kvalitě? V hodnocení od zákazníků máte, že často prodáváte fake zboží. Když si nechám pravost Vašeho zboží ověřit v prodejně, bude to vpořádku? Děkuji za informaci

AGA Brands

Dobrý den Kateřino,

samozřejmě, že se jedná o originální zboží. Jakmile si jej objednáte, jistě sama poznáte, že se jedna o velmi kvalitní zboží.

Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru