Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Itálie na talíři – 5chodové degustační menu pro dva vč. sklenky vína

4,6 / 5 Restaurace Pastař Praha - Malá Strana  (mapa) 86 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavel

Dobrý den, je menu pevně dané nebo je možné zde udělat změny, partnerka nejí houby, tak kdyby u ní bylo možné vyměnit ten krém, bylo by to skvělé.
Děkuji moc, Pavel

Restaurace Pastař

Dobrý den, Pavle,
menu je dané, ale myslím, že pokud se jedná pouze o polévu změna bude možná. Samotná polévka se nevaří s houbami, proto je možné ji servírovat bez nich. Pokud by měla partnerka problém i s tím, že je krém lanýžový pak polévku vyměníme celou.
Hezký den

Dan

Dobrý den, ať koukám, jak koukám informaci o tom, že voucher není možné uplatnit o svátcích jsem nenašel ani na voucheru ani na stránkách nabídky. Připadá mi nefér, že se takovouto informaci dozvím až po zakoupení.

Restaurace Pastař

Dobrý den, Dane…máte pravdu, vzhledem k tomu, že máme provoz o Vánocích maličko jiný než obvykle a zapomněli jsme to uvést na voucherech termín vám samozřejmě poskytneme. Oba tyto dny vám tedy nabízíme rezervaci na 17:00 nebo 17:30.Dejte mi prosím vědět, který den a hodina by se vám hodil. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den

Dan

Dobrý den, platnost voucheru je až do 29.12.2016. Rád bych se tedy zeptal, zda voucher bude možné uplatnit 25 nebo 26.12.2016. Dě­kuji. Dan

Restaurace Pastař

Dobrý den Dane, voucher uplatnit lze mimo svátků do kterých tedy spadají i Vámi dotazované dva dny o Vánocích. Katka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru