Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Projeďte se se psím spřežením na saních nebo čtyřkolové kárce

4,8 / 5 Alasko Kennel Krouna  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Linda Blahovcova

Dobry den, je mozne, ze bychom si zaplatili 4× tedy pro ctyri dospele a 3 deti a jeli v jeden den najednou?

zážitky Horácko

Dobrý den, ano, to je samozřejmě možné. Je potřeba si zavčas zarezervovat termín, na jeden den vypisujeme v zimním období 4 časové termíny, je třeba tedy pro každý poukaz vyblokovat 1 samostatný čas. Čím dříve tedy rezervaci termínu provedete, tím větší výběr dnů, které budou zatím celé volné. Musher po vaší rezervaci s vámi časy optimalizuje tak, abyste mohli zážitek absolvovat časově co nejefektivněji, ale v první fázi, je potřeba vyblokovat v nějakém dni všechny 4 nabízené časy.

Martina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli lze čas rozdělit mezi dva lidi – každý třeba 20 minut jízdy, či jsou potřeba dva vouchery? Děkuji za odpověď.

zážitky Horácko

Dobrý den,
ano, je možné se v rámci jednoho poukazu prostřídat s jiným pasažérem. Nemůžeme ale v tomto případě garantovat přesný čas, který pro oba bude možný absolvovat. Tedy je možné, že jeden člověk pojede například jen 10 minut a druhý 35. Také nemůžeme garantovat, že k prostřídání pasažérů dojde na místě, ze kterého jste vyjížděli, někdy je potřeba pro vystřídání dojet po předchozí domluvě autem na sjednané místo na trase, kde se pasažéři vystřídají. Tyto věci se upřesní vždy až několik dní před termínem jízdy podle aktuálního stavu cest, množství sněhu atd…

Helen

Dobrý den pokud není sníh jak se to řeší a je možný doprovid na filmování?Děkuji moc Helen

zážitky Horácko

Dobrý den, jízdy probíhají téměř celoročně (kromě června a července), při dostatku sněhu se jezdí na saních, při jeho nedostatku nebo úplné absenci se jezdí „na kolech“ – čtyřkolová bezmotorová kára. Zážitek je rovnocenný. Co se týče doprovodu, je možné si s sebou vzít jakýkoli doprovod (rodina, přátelé, ), je třeba ale počítat s tím, že na saních nebo káře budete sama, 2 osoby nemůžou jet současně.

Iva

Dobrý den, koukám, že je o tento zážitek velký zájem. Může se stát, že by byly všechny termíny na objednání plné? Jak by se řešil problém, že by byly volné třeba jen dva termíny a my ani jeden nemohli? Dárek plánuji předat až k Vánocům. Děkuji za odpověď.

zážitky Horácko

Dobrý den, na jeden měsíc se vypisuje pro tyto poukazy zhruba 70 – 80 termínů, platnost poukazu je do 30.května, takže je velká pravděpodobnost, že termínů bude opravdu dost. Jezdíme každý den dopoledne, odpoledne i večer. Poukazy jsou z velké většiny dávány právě jako vánoční dárky a každoročně se 80% zákazníků registruje až v průběhu zimy a jara. Pokud by přesto nastala taková situace, jsme ochotni platnost poukazu prodloužit až do konce října.

Lenka

Dobrý den, já (60kg ) a dcera 8let jsme obě milovnice psů .Doma máme 3pejsky :-)
Mohly bychom jet obě v jedné jízdě? Četla jsem ,že by to bylo možné za dobrého počasí.Kolik by byla cena,pokud bych vzala s sebou dceru?Je to možné i bez sněhu na kolech? Děkuji Lenka

zážitky Horácko

Dobrý den,
ano, pokud celková váha nepřesáhne 100 – 110 kilogramů, mohly byste jet spolu na saních (při dostatku sněhu). Při nedostatku sněhu se jezdí na čtyřkolové káře, na kterou byste se spolu nevešly. V tom případě je možné v rámci jednoho poukazu svézt obě dvě (vystřídat se ) , ale počítejte s tím, že v tom případě budete muset zůstat např. jen na nějaké větší louce, kde se dají udělat menší okruhy. Pokud byste měla poukaz jen pro jednu osobu, odjela byste na 45 minutový dlouhý okruh, což by při střídání s osmiletou dcerou nebylo možné. Pokud Vám toto nevadí a souhlasíte, můžete si objednat pouze jeden voucher a nemusíte nic dalšího doplácet.

Janča

Dobrý den, prosím Vás to bude řídit celou dobu musher ? Nebo i já ? Prosím a doprovod může semnou ? :) 1 ? 2? :) Děkuji za odpověď předem

zážitky Horácko

Dobrý den, tento typ jízdy je koncipován tak, že řídí po celou dobu musher. Doprovod může s Vámi na zážitek a může s Vámi absolvovat „teoretickou“ část, seznámit se se psy apod… . Na jízdu samotnou pak jede jen 1 osoba, ostatní čekají na místě, případně jedou autem na nějaké místo, na kterém se dohodnou s musherem, kde bude možné spřežení potkat, vyfotit ....... .

Soňa

Dobrý den, jaká je maximální váha jezdce?

zážitky Horácko

Dobrý den, tak asi cca 110 kilogramů.

Sima Misa

Úžasný nápad svézt lidi se spřežením, držím Vám palce. Dcera by byla z takového dárku nadšená. Mohu se zeptat odkud konkrétně jste? Jsem ze Svratky a tápu :-). Děkuji Míša

zážitky Horácko

Dobrý den, základnu máme ve Žďáru nad Sázavou.

Balážová

dobrý den,

pokud koupíme více voucherů, kolik se jich dá uplatnit v jeden den?

děkuji za odpověď

zážitky Horácko

Dobrý den, během zimy většinou vypisujeme 4 termíny na den (2 dopoledne a 2 odpoledne) . Čili by bylo možné uplatnit 4 poukazy. Čím více k jaru, tím se snižuje počet jízd za den (zvyšuje se teplota, což nedělá dobře pejskům.. ). Pokud by Vás bylo více, bylo by potřeba akci organizovat trochu „na míru“, vyblokovat Vám případě celý den, přizvat dalšího mushera atd..... V takovémto případě určitě doporučujeme osobní kontakt (mail, telefon) , abychom Vám mohli co nejvíce vyjít vstříc, popř. akci pojmout jako „skupinovou“.

zážitky Horácko

Dobrý den, během zimy většinou vypisujeme 4 termíny na den (2 dopoledne a 2 odpoledne) . Čili by bylo možné uplatnit 4 poukazy. Čím více k jaru, tím se snižuje počet jízd za den (zvyšuje se teplota, což nedělá dobře pejskům.. ). Pokud by Vás bylo více, bylo by potřeba akci organizovat trochu „na míru“, vyblokovat Vám případě celý den, přizvat dalšího mushera atd..... V takovémto případě určitě doporučujeme osobní kontakt (mail, telefon) , abychom Vám mohli co nejvíce vyjít vstříc, popř. akci pojmout jako „skupinovou“.

Hani Hanoona

Dobrý den, když budeme mít zakoupené vouchery dva,tak nejprve pojede jeden a pak druhý?? Nebo je více spřežení??A též bych se chtěla zeptat na ty termíny??

zážitky Horácko

Dobrý den. Ano, pokud máte zakoupené dva vouchery, jezdí se postupně. Termíny se průběžně přidávají, během tohoto týdne budou přidány termíny až do konce února, poté se postupně doplní až do konce května.

Dagmar Šrámková

Dobrý den, mohla by jet devítiletá holčička která má ráda psy a nebojí se jich?

zážitky Horácko

Dobrý den, ano mohla. Zážitek sice doporučujeme pro děti až od 10 let, ale pokud rodiče chtějí a dítě je samostatné, je možné zážitek umožnit i mladším dětem. Počítejte ale s tím, že jízda trvá 45 minut.

Pavla

Jak zážitek probíhá v případě, že není sníh?

zážitky Horácko

Dobrý den, pokud není sníh nebo je ho málo, jezdí se „na kolech“ . Jedná se o bezmotorovou čtyřkolovou káru, na které je umístěno pohodlné sedátko pro pasažéra. Káru řídí musher. Zážitek je naprosto srovnatelný a pro některé klienty dokonce i zajímavější, protože s károu jezdí více psů.

Soňa

Dobrý den, od kolika let je možné se psím spřežením jet? Pokud se podívám na rezervační termíny lze se objednat pouze na listopad ??

zážitky Horácko

Dobrý den, co se týče věku dětí, doporučujeme až od 10 let, ale pokud rodiče chtějí a dítě je šikovné, lze svézt i mladší děti. Tato jízda trvá 45 minut ,takže pro mladší děti to není vhodné kvůli určité náročnosti, ale rozhodnutí je na rodičích.
Co se týče termínů, jsou postupně přidávány, během tohoto týdne se budou přidávat termíny prosinec + leden + únor. V průběhu listopadu pak březen až květen.
Zážitky-Horácko

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru