Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1kg balení želé bonbonů – medvídci, žížalky, cola lahvičky i pendreky

4,6 / 5 Zodo 216 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Zdeněk

Dobrý den, díky vysokému poštovnému není tato akce vůbec zajímavá. Proč něuděláte i jinou možnost, než zaslání poštou? Zbytečně přicházíte o zákazníky, určitě takto nesmýšlím jen já sám…

Zodo

Dobrý den, Zdeňku, platba za doručení je bohužel vždy nepříjemná a vnímána jako něco navíc. Jak už jsme psali níže, plánujeme osobní odběr v Brně, což ale i tak uspokojí především brňáky. Děkujeme za pochopení.

Hana Šťastná

Dobrý den, nechcete nabídnout také osobní vyzvednutí bonbonů na vámi uváděné adrese pro případné vrácení zboží: Modřická 23, 619 00 Brno – Přízřenice ?
Děkuji za odpověď, Hanka

Zodo

Dobrý den, Hanko, aktuálně to možné není především z důvodu stavebních úprav, ale brzy tuto variantu chceme určitě přidat. Na možnost případného vrácení zboží to ale samozřejmě vliv nemá. Děkuji za pochopení. Hezký den.

Miška

Dobrý den, proč jsem nikde nenašla výrobce těchto bonbonů? A tato akce zajímavá není vůbec, želé lze koupit docela často v akci za 65 Kč/kg.
Jinak pracuji ve výrobě přímo těchto bonbonů, takže znám ceny i ostatní :-)
Hezký den

Zodo

Dobrý den, jedná se o Juicee Gummee, nebo Pedro. Pokud bychom byli schopní dostat se na tyto ceny, nabídneme je také. Hodnocení zajímavosti akce je myslím individuální a je na každém, co je pro něj výhodné. Stejně tak se želé pohybuje i za 200 Kč za kg. Ne všichni máme možnost pracovat ve výrobě, ať už bonbonů, nebo automobilů. Děkuji za pochopení. Mějte hezký víkend :-)

Jana

Dobrý den,
osobní odběr není možný? V případně vrácení – Otrokovice ..... Mám to za rohem.
Skrz poštovné tato nabídka není zajímavá ani s více balením.

Zodo

Dobrý den, Jano, to je milá náhoda. Bohužel osobní odběr zboží v Otrokovicích aktuálně nenabízíme. Děkuji za pochopení.

Honza Homolka

Je hezké, že cena za 1kg je 85Kč, ale bohužel cena za zásilkovnu nebo poštu dělá tuhle nabídku nezajímavou, jelikož je mnoho kamenných prodejen, kde se dají tyhle sladkosti zakoupit za ceny okolo 100Kč…

Zodo

Dobrý den Honzo, do určité míry máte pravdu. Záleží samozřejmě jak které želé. Případně můžete objednat více balení a hned je to zajímavější :-) Děkujeme za reakci a mějte hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru