Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Vstup na Neviditelnou výstavu a teplý nápoj v Neviditelném baru pro 2

4,9 / 5 Neviditelná výstava Praha - Nové Město  (mapa) 2 451 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Štěpánka Havlíčková

Dobrý den, když mám woucher musím hlásit číslo při rezervaci prohlidky? Nebo stači az na miste . Děkuji Havlíčková

Neviditelná výstava

Vážená paní Havlíčková,
při rezervaci stačí úvést počet osob, které chtějí přijít na prohlídku. Číslo voucheru stačí uvést na místě. S pozdravem, Neviditelná výstava

Štěpánka Havlíčková

Dobrý den, bylo by možné takto objednat termín 28.12.2016 na 10h pro 8lidi.Dekuji za odpověď

Neviditelná výstava

Dobrý den,
místa si můžete zarezervovat na info@neviditelna.cz nebo telefonicky 777 787 064 (během otevírací doby). Děkujeme za pochopení. S pozdravem,
Neviditelná výstava

Klára Švíková

Dobrý den, plánujeme přijít s kamarádkou(už máme koupené vouchery), ale ještě chceme to odpoledne po Praze něco stihnout, proto bych se ráda zeptala, jak to je s časem? Kolik si máme vyhradit, aby to nebylo ve spěchu(stačí přibližně)? A v kolik hodin začíná poslední prohlídka? :) Děkuji za odpověď :)

Neviditelná výstava

Vážená paní Švíková, výstava trvá celkem 90 minut. Poslední prohlídka začíná v 19:00. Nicméně je možné že bude ve Vámi vybraný den již obsazena z důvodu konání Neviditelné večeře či jiné z našich akcí. Kontaktujte, prosím, recepci Neviditelné výstavy telefonicky či mailem a udělejte si rezervaci na požadovaný den, abychom předešli zmatkům a nedorozuměním. S pozdravem
Neviditelná výstava

Alena Bujnochová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik času si mám na výstavu vymezit? A ještě když mám voucher pro 2 osoby ale půjdeme 3 jak se dá pro 3. osobu vyřešit nápoj v neviditelném baru, který je u voucheru? děkuji Bujnochová

Neviditelná výstava

Vážená paní Bujnochová,
prohlídka Neviditelná části výstavy trvá hodinu. Dále zde máme Viditelnou část, ve které si můžete prohlédnout hry a kompenzační pomůcky pro nevidomé. Obvykle zde návštěvníci zůstávají asi 30 minut. Celkem tedy počítejte s 90 minutami. Pro osobu, která bude mít standartní vstupenku (bez teplého nápoje v ceně) je možné nápoj dokoupit v baru. Zde lze platit pouze kovovými mincemi, bankovky se po tmě špatně rozeznávají. S pozdravem
Neviditelná výstava

Veronika Vimmrová

Dobrý den,
chtěla bych na výstavu vzít kamarádku z ciziny. Je možné někde zjistit, kdy jsou prohlídky v angličtině?Dě­kuji.

Neviditelná výstava

Vážená paní Veroniko,
určitě je možné kamarádku z ciziny na výstavu vzít. Máme v nabídce prohlídky v angličtině, ruštině, španělštině příp. maďarštině. Prohlídky v angličtině probíhají každý den, ostatní jazyky dle dohody. K zjištění stačí, když nám napíšete email: info@neviditelna.cz nebo zavoláte: 777 787 064 a my už Vám prozradíme Vaše možnosti prohlídky. Přejeme hezký den, Neviditelná výstava.

Klára

Dobrý den, pokud zakoupím voucher, jak dlouho dopředu před prohlídkou je potřeba si výstavu rezervovat?

Neviditelná výstava

Dobrý den Kláro,
o naši výstavu je opravdu velký zájem, takže čím dříve tím lépe. :-) Určitě si zavolejte alespoň den před plánovanou návštěvou. Přejeme hezký den, Neviditelná výstava

Tereza

Dobry den,
chci vzit na vystavu cizince, ktery neumi cesky, anglicky se sice domluvi, ale zadna hitparada. Ma to vubec smysl nebo je zasadni vyklad pruvodce? Dekuji za odpoved.

Neviditelná výstava

Dobrý den,
pokud anglicky rozumí a domluví se na základní úrovni, výstavu absolvovat zvládne.

S pozdravem

Neviditelná výstava

Jitka

Dobrý den, mohu se zeptat, kolik stojí rodinné vstupné – 2+2děti?

Neviditelná výstava

Vážená paní Jitko,

rodinné vstupné je za 450,–/500,– všední den/víkend.

S pozdravem Neviditelná výstava.

Pavlína

Dobrý den,

spíše než dotaz mám připomínku, myslím že není hezké brát těm lidem něco co je jen jejich.. lidé, kteří nejsou nevidomí v životě nemohou pochopit co to znamená a teď dokonce mají právo si zkusit jaké to je a v těch recenzích ještě jak komentují že je to úžasné…jestli je něco na tom úžasné tak to patří jen těm nevidomým.....a nemá nikdo právo na to jim cokoliv z toho brát nebo si na ně hrát.....to je můj názor ale chápu teď v posledních letech si víc všímám toho jak se lidé rádi opičí po čemkoliv co jim nenáleží jen z čiré závisti.....ale je to asi nějaký ubohý trend že když má někdo nějakou zkušenost musí se o ni rozdělit s každým i za cenu že přijde o to co z toho získal…asi jen málokdo má odvahu být originální a snažit se hledat svou cestu protože já jsem si jistá že každý z nás ji má bohužel jaksi nefunguje nic z toho co pomáhá rozvoji evoluce…myslím vnitřní rozvoj výhledově do budoucna mám spíše obavy stagnace společnosti jak morální tak celosvětově evoluční ne-li nějaký návrat někam kam už není zapotřebí se vracet…

Neviditelná výstava

Děkujeme za v podstatě krásná slova. Domníváme se nicméně, že v jednom ohledu došlo k nedorozumění.
Je možné chápat, že se některé národy raději uzavřou před světem, odmítnou cizincům prozradit pravidla svého jazyka a zamezí jim v přístupu ke své spiritualitě. Vědění je moc a spiritualita mnoha národů, především národů tzv. původních (třeba Indiánů), byla cizinci zneužita. Nemyslíme si však, že by se toto týkalo nevidomých. Zrakové postižení žádnou tajemnou spiritualitou není, i když může k silné sebereflexi a zvýšené citlivosti vůči světu přispět. To se však může stát jen při střetu s prostředím lidí, kteří vidí. Neviditelná výstava chce právě tuto zkušenost jakoby převrátit a nabídnout i lidem bez handicapu impuls k pochopení odlišnosti situace, v níž se nachází druhý člověk, impuls k toleranci a ohleduplnosti.
Neviditelná výstava se snaží naplňovat i své další účely. Snad nejdůležitějším z nich je vytvoření prostoru pro lidi, u nichž se zrakové postižení teprve rozvíjí. Na Neviditelné výstavě se jim pokoušíme vysvětlit i ukázat, že i beze zraku lze žít šťastný život.

Markéta

Dobrý den, chtěla bych koupit vstupenky pro dva dospělé a dvě děti ( 8 a 12let), mám dětem koupit také voucher nebo koupit na místě dětské vstupné? Děkuji za odpověď Markéta

Neviditelná výstava

Dobrý den,
když chcete naši výstavu navštívit jako rodina všichni čtyři najednou, tak je lepší u nás koupit rodinné vstupné.
Přejeme hezký den, Neviditelná výstava

Hana

Dobrý den,
chci voucher darovat člověku, který je skoro slepý, bude to mít pro nej nejaký efekt? Bude mít z toho zážitek?
Dále pak co si mám pod slovem výstava představit?
 Dekuji

Neviditelná výstava

Dobrý den, naše výstava se snaží ukázat, jaký je být nevidomým. Simulujeme každodenní situace v úplné tmě.
Pokud Váš známý má ještě zbytky zraku, tak výstava určitě může nabídnout něco, co ještě nezná. Pokud je ale držitelem karty ZTP , tak má vstup zdarma.
Přejeme hezký den. Neviditelná výstava

Tereza Cimrmanová

Dobrý den!
Též, jako ostatní, bych chtěla darovat k Vánocům. Chtěla jsem se proto optat, jestli se případně vouchery dají po únoru ještě prodloužit (nejsme z Prahy) popř. jestli se očekává podobná akce do Vánoc.
Děkuji moc, Tereza :-)

Novoměstská radnice

Dobrý den, paní Terezo,
vouchery z této akce prodloužit bohužel nelze, jejich platnost bude nicméně ještě 7 týdnů po Vánocích. Podobnou akci v budoucnu nevylučujeme, zatím ale nic takového naplánováno nemáme. Pokud byste měla zájem o lístky v jiném termínu, než nabízí voucher, je možné využít naše webové stránky www.neviditelna.cz, kde lze vstupenky zakoupit. Můžete zde také vybírat i z jiných Neviditelných zážitků, které nabízíme:-).

Přejeme hezký večer, Neviditelná výstava

Eva

Dobrý den – je možno vouchery využít i o víkendu prosím? Eva

Novoměstská radnice

Dobrý den, paní Evo,
samozřejmě, přijít můžete jak ve všední den, tak i o víkendu.
S pozdravem Neviditelná výstava.

Jana Dostálová

Dobrý den chci vouchery koupit pro čtyři lidi jako dárek ale použít až v novém roce. Když teď vouchery zaplatím / jsme z Olomouce/před­pokládám, že je možné vstupenky na základě předložení voucheru vyzvednout v den prohlídky

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

můžete darovat na Vánoce vouchery, které vám zašleme na email. Také můžete vytvořit dárkový vzhled a napsat věnování. Poté si obdarovaní sami vyberou termín a vstupenku v den konání vyzvednou :-)

Hezký den. Míša

Monika Benešová

Dobrý den, jsme 4 členná rodina jedno dítě 6 leté ( tedy zdarma), potřebuji tedy koupit ještě vstup pro jednu osobu navíc. Děkuji za info i cenu .

Slevomat.cz

Dobrý den, Mončo,

bohužel zde máme slevu pouze pro dva :-( V tomto případě můžete zakoupit vstupné přímo na místě a nebo můžete vzít ještě někoho do party -)

Hezký den. Míša

Novoměstská radnice

Dobrý den, paní Moniko,
lístek lze dokoupit na místě, je ale potřeba nahlásit přesný počet již při rezervaci termínu (včetně dítěte). Cena za dospělého v týdnu je 180,–, o víkendu 200,–. Studentské vstupné pak 150,–/170,–.
Přejeme hezký den,
Neviditelná výstava

Gabriela

Dobrý den,vaši výstavu už jsem viděla ale ráda bych využila této akce k nákupu 6 vstupenek jako dárek k vánocům.Je možné vstupenky těd zaplatit,vyzvednout a uplatnit až v novém roce?Děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo,

v tomto případě stačí darovat vouchery jako dárek, které vám zašleme na email. Obdarovaní si poté rezervují termín a je to :-)

Ať se dárek líbí. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru