Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Adrenalin v oblacích: Tandemový let se špetkou akrobacie

4,8 / 5 TandemLety.cz (2 pobočky) Čeladná  (mapa) 227 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Monika

Dobry den, nabizite tandem let plus. Chtela bych jej koupit jako darek priteli a nejsem si jista, ze pripadne akro zvladne 😁 uz jste v odpovedich psali, ze akro je dobrovolne..plati to? Nebo spise .. nechystate nabidku voucheru na pohoda let?

TandemLety

Dobrý den, ochutnávka akrobacie je dobrovolná, ale platíte Vy a když budete chtít, tak přidáme i lety pozpátku – kdyby Vás neposlouchal nebo tak něco :D Slevové akce na další produkty do budoucna nechystáme.
Děkuji za Váš dotaz

Nela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, abych po zakoupení dvou tandem.seskoků ( pohoda ) , absolvovala seskok společně se svým přítelem?
Předem děkuji za odpověd.

TandemLety

Dobrý den, ano můžete letět zároveň. Těšíme se na Vás :)
Děkuji za Váš dotaz

Lucie Pospíšilová

Dobrý den, je možnost zakoupit voucher a vystavit fakturu k proplacení pro zaměstnavatele – fakturační údaje bych zaslala. Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Lucko,

samozřejmě je to možné. V tom případě si prosím vytvořte objednávku a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Poté přepošlete platební údaje posktovateli dané slevy s žádostí o zálohovu fakturu. Ta vám bude vystavena, zaměstnavatel to zaplatí a na vás je si zážitek užít :-)

Hezký zbytek neděle. Míša

Andrea Slezáková

Dobrý den,jsme z Brna. Nebude to problém skloubit termín, který si vybereme s počasím? Dozvíme se případné zrušení letu dřív než vyrazíme z Brna?:)

TandemLety

Dobrý den, skloubit někdy počasí s termínem není jednoduché a né vždy to výjde na na první pokus, ale před termínem letu jsme již v telefonickém kontaktu a pokud by předpověď nebyla příznivá, tak Vás zbytečně do Beskyd jet nenecháme a domluvíme se na dalším termínu.
Děkuji za Váš dotaz

Majinkas

Dobrý den. Moc ráda bych Vámi nabízený zážitek zakoupila partnerovi jako dárek k narozeninám. Vzala bych poukazy dva, abychom mohli zážitek absolvovat společně :) Létáte kterýkoliv den? Máme to k Vám celkem daleko, tak bych to viděla asi tak, že bychom si v Beskydech udělali třeba na týden dovolenou… Abychom v případě nepřízně počasí měli šanci vybrat nějaký blízký náhradní termín. Těžko k Vám pojedeme znovu přes 400km… Případně v jakém termínu byste nám doporučovali let rezervovat, aby nám počasí přálo? Moc děkuji za Vaši odpověď.

TandemLety

Dobrý den, létáme v každý den, když je letové počasí. Pokud budete v Beskydech týden, tak je velká pravděpodobnost, že lety půjdou realizovat. Nejvhodnější podmínky bývají v dubnu, květenu a červnu. Vždy vidíme výhled počasí na týden do předu, takže s námi můžete konzultovat i případný odjezd směr Beskydy. V Beskydech je dostatek ubytování a není nezbytně nutné si něco objednávat třeba měsíc předem a lze odjet ze dne na den.
Děkuji za váš dotaz

Zuzana Štefková

dobrý den, pokud zvažuji koupit poukaz pro mne a manžela…koupím poukazy dva a jde se domluvit abychom letěli ve stejný den a hodinu? Děkuji za odpověď

TandemLety

Dobrý den, ano, pokud se domluvíte Vy na stejný den a hodinu, tak to samozřejmě možné je :)

Martin

Jak je to s možností letu v Jeseníkách? Uvažujeme minimálně o 2 lidech, ale případně bychom rozhodili informace do okolí a sehnali další.

TandemLety

Dobrý den, z důvodu vhodnějších podmínek pro tandemové lety, létáme pouze v Beskydech.

Veronika Uhlářová

Dobrý den, pokud jsem poukaz koupila jako dárek, který obdarovaný obdrží začátkem ledna, mám ho již nyní rezervovat na Vašem webu nebo to stačí nechat na obdarovaném, tedy na leden, děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Verčo,

termín si může samozřejmě rezervovat až obdarovaný. Určitě však doporučujeme co nejdřív, aby měl z čeho vybírat :-)

Ať se dárek líbí. Míša

Pavla Piťhová

Dobrý den, existuje i možnost bez akrobatických prvků? Chtěla bych si sebou vzít zrcadlovku s objektivem v ceně cca 150tisKč a nerada bych ji někde upustila…

TandemLety

Dobrý den,
ochutnávka akrobacie je dobrovolná a vše pro jistotu zajistíme šňůrou do karabin.
 Děkuji

Zdenka

Dekuju za odpoved. A dal by se let Plus za Akro vymenit? Dekuju.

TandemLety

Dobrý den,
Let zakoupený ve slevové akci, nelze vyměnit za jiný let. Děkuji za pochopení.

Petr

Dobry den,
uvazujete i o nabidce AKRO prosim?

TandemLety

Dobrý den,
Neuvažujeme. Let AKRO je k zakoupení pouze na našem webu.
 Děkuji

Beáta

Dobrý den. Byl by možný volný termín v průběhu října při zakoupení poukazu? Děkuji Slowiková

TandemLety

Dobrý den,
Volný termín v průběhu října mít budeme, ale ráz počasí již bude podzimní, letových dní bude málo a bude třeba být flexibilní.
 Děkuji

Zdenka

Dobry den, chtela bych se zeptat, jak presne se let Plus lisi od Akro. Hledam neco hodne adrenalinoveho a podle popisu na strankach mi neni uplne jasny presny prubeh letu. Dekuji.

TandemLety

Dobrý den, let PLUS obsahuje ochutnávku akrobatických figur jako jsou spirála a wingover. Let AKRO obsahuje spirálu, wingover, SAT a tyto figuty nejsou „ochutnávka“ ale jdeme do toho na plno – přetížení okolo 4G a opadání ke 20m/s. Let AKRO je intenzivnější zážitek :)

Děkujeme za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru