Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bezlepkové těstoviny Massimo Zero všech tvarů, jaké si jen umíte představit

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hanka

Dobrý den rada bych nakoupila dceři těstoviny ,je jí 9 let a od 5 let je na bzl dietě ale poštovné je příliš drahé…

Compimex

Dobrý den Hanko, můžete využít nejen Českou poštu, ale i Zásilkovnu , která má skoro 600 výdejních míst, těstoviny si můžete objednat ze 14 ti nabízených druhů v jakémkoliv počtu a náklady na zaslání jsou pořád ve stejné výši, tzn. že se to vyplatí, jako řadě našich spokojených zákazníků, kteří objednali před Vámi víc kusů najednou, trvanlivost nabízených těstovin je dostatečně dlouhá – viz. nabídka, přeji hezký den, Jiří Šmejkal, COMPIMEX s.r.o.,

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

doporučuji si v tomto případě objednat více kusů najednou, abyste měla do zásoby, určitě to u vás dlouho nezůstane, pokud dcerka má bezlepkovou dietu :-)

Mějte krásný den. Míša

Míša

Dobrý den, co mám udělat pro to, abych dostala také poštovné zdarma jako stana výše? :-) Ráda bych některé tvary zkusila, protože výběr v obchodech není tak široký, ale 65 Kč zásilkovna, to je jedna další krabice těstovin, to se opravdu nevyplatí…

Compimex

Dobrý den Míšo, o poštovném zdarma nic nevím, těstoviny si můžete objednat ze 14 ti nabízených druhů v jakémkoliv počtu a náklady na zaslání na Zásilkovnu jsou pořád ve stejné výši, tzn. že se to vyplatí, jako řadě našich spokojených zákazníků, kteří objednali před Vámi víc kusů najednou, trvanlivost nabízených těstovin je dostatečně dlouhá – viz. nabídka, přeji hezký den, Jiří Šmejkal, COMPIMEX s.r.o.,

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo,

sleva je na krabici až 40 %, určitě tedy stále ušetříte. Doporučuji si objednat dohromady více kusů, třeba i pro kamarádku, maminku apod a o poštovné se můžete rozdělit :-)

Mějte krásný den. Míša

stana

sobní odběr Zásilkovna (599 poboček)o
65 Kč (3 prac. dny) a toto je snad sranda ne ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Stano,

ano Zásilkovna je opravdu za 65 Kč. Koukněte na email, máte tam ode mě malé překvapení, abyste poštovné nemusel platit :-)

Krásný den. Míša

ivaschwarz@sez

Můžete mi prozradit kde jste došli k těmto cenám. Já jsem celiak a už tak je mé stravování finančně náročné, ale tolik za těstoviny bych nedala. Dají se pořídit i o polovinu levnější a nejsou v akci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo,

děkujeme vám za zpětnou vazbu. Bohužel jsme žádnou levnější nabídku nenašli. Určitě je však možné, že nám něco uniklo a pokud byste o ní tedy veděla, určitě nám ji můžete poslat na email a my to zkontrolujeme.

Moc děkuji a přeji vám krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru