Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Stolní či nástěnné kalendáře pro rok 2017 z vlastních fotek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Soňa B.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Při objednávce mi to nabízí max. 20ks od kalendáře A3 jednolistý. Kalendáře bych ráda objednala už třetím rokem. Dělám je pro děti na fotbal, pro které jsou krásnou vzpomínkou a kvalita je špičková, včetně dodání..Dětí nám ale přibylo a potřebuji kusů více. Mohu z jednoho účtu objednat kalendáře vícekrát? Děkuji za odpověď.
JInak za mně super kalendáře za super cenu.A nechápu, proč zde každý řeší poštovné. Otevřete si ceník ČP za balík do ruky…+ balné…

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den Soňo,

jsme rádi, že jste s naší prací spokojená. Z jednoho účtu si můžete objednat libovolný počet kalendářů, nejste ničím limitována.
S pozdravem Kristina Grábnerová

Zdenča Teclová

Já se špatně podívala. Už jsem to našla. Děkuji

Zdenča Teclová

Dobrý den,jak mohu sloučit objednávku za jedno poštovné pokud již mám zakoupený vouchery na kalendář asi týden a nyni chci ještě koupit voucher na fotoknihu? Tady mi to pořád nabízí doručení za 130 . Dekuji

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den paní Teclová,

ano, můžeme sloučit obě objednávky do jednoho poštovného pokud je zašlete v jeden den z jednoho e-mailu.
S pozdravem Kristina Grábnerová

Markéta

Dobrý den,
chci se zeptat, když objednám kalendáře až ke konci listopadu, stihnete mi je zaslat do Vánoc?
 Děkuji

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den, ano, pokud objednávku pošlete do konce listopadu, kalendáře vyrobit stihneme.

S pozdravem

Kristina Grábnerová

Veronika

Během pár minut jsem našla firmu, která má kalendáře dokonce za 199 kč a posílá i za 30 kč, u vyšších objednávek dokonce zdarma. Takže tohle je, Slevomate, hodně mimo… a to Vás mám jinak ráda…

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den paní Veronika, je nám líto, že jste s výší poštovného nespokojená. Posíláme službou, která Vám doručí zásilku na uvedenou adresu následující pracovní den. Navíc máte možnost si sloučit více objednávek a poštovné budete platit jen jednou, např. si objednáte Fotokalendář, fotoknihu, fotoobraz a objednávku provedete v rámci jednoho dne a z jednoho emailu a zaplatíte jen jedno poštovné.

Veronika

Souhlasím s Nikolou a paní Hybnerovou. 130 za poštu je opravdu vtip a je nesmysl, co uvádíte, že levněji to nelze. Jako doporučená zásilka by to bylo max. 50 kč (samozřejmě nemluvím o formátu A3). Takže si to firma vybere na poštovném. Škoda, ráda bych je objednala, ale tohle z principu teda ne.

Centrum digitálních služeb Mino

Milá paní Veronika, bohužel na kolegyně špatně uvedla, že jde o doporučený dopis, ale zásilku posíláme jako balík do ruky a ne Doporučený dopis. Tato služba má výrazně větší komfort než doporučený dopis. Pokud bychom ho měli poslat, tak jeho náklady jsou sice 50 Kč, ale náklady na zaměstnance, který ho podá na poště jsou podstatně vyšší a přesáhly by 130 Kč. My si nic na poštovném nevybíráme, s odesláním jsou náklady podstaně vyšší než 130 Kč. Děkujeme za pochopení.

Zuzana

Dobry den,

pisete, ze na vlozenych fotografiich provadite korekce. Pokud si to nebudu prat, vytisknete kalendar bez jakychkoliv zasahu? Dekuji

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

ano, můžeme kalendář bez jakýchkoliv zásahů. Ale korekce probíhá automaticky a pokud náš optimalizační sw ze švýcarských laboratoří vyhodnotí, že je to zbytečné korekce neprovede. Dle zkušeností našich zákazníků to není poznat a ve více jak 99 % to fotografiím neublíží, ba naopak.

Miroslava Růžičková

Dobrý den,
koupila jsem si voucher na 5 ks kalendářů A4 (5 × 149 Kč). Můžu počítat s tím, že budu moci obměnit fotografie při použití jedné šablony?
Děkuji
Růžičková

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den paní Růžičková,

ano, určitě. Jen prosím zadávejte kalendáře do objednávky po jedné. Ideálně si stáhněte CDSM Designer a tam si kalendáře jeden po druhém nakonfigurujte. Jen prosím pokud budete chtít spojit objednávky do jedné zásilky za jedno poštovné, odešlete je v jeden den z jednoho e-mailu.

Nikola

A proc to nezaslete jako doporuceny dopis? Cena postovneho by byla okolo 50kc. Zasilka je i kryta pri ztrate atd..

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den, Nikolo,
doporučený dopis a balíky do ruky je zásadní rozdíl. Balík do ruky doručí pošta následující pracovní den. Doporučený dopis mohou doručit až za 10 dnů, a navíc je pojištěna jen do 760 Kč. Zásilka není sledována, je omezena do 2 cm šířky. Zakázky jsou dále bezpečně baleny. Dle nás je to zásadní rozdíl v kvalitě, kde jen poštovné stojí cca 180 Kč a my ho účtujeme 130 Kč, takže i zde je úspora.
Navíc Vám zásilky automaticky sloučíme za jedno poštovné, stačí jen objednat v rámci jednoho dne a z jednoho emailu.

Hubnerová

130 Kč za českou poštu, to je snad špatný žert.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Hubnerová,

bohužel zásilka je posílána doporučeně, nelze tedy zaslat levněji :-(

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Michaela

Chtěla bych se zeptat když bych měla zájem jen o jednostranný kalendář A3 a nejde mi v PC ta aplikace je možnost Vám poslat jen tu fotku ? Díky

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

ano, můžete nám poslat jen samotnou fotografii, nebo si zadejte on-line objednávku na www.cdsm.cz.

Abyta

Dobrý den,

upravujete fotky, když jsou např. hodně tmavé? Mám fotky focené telefonem, na PC vypadají krásně, ale po vyvolání v drogerii dorazily tmavé škaredé fotky.

 Děkuji

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

pokud budou fotografie tmavé, tak si tmavé mohou vytisknout. Tiskneme ve shodě s normou sRGB a Fogra39. Fotografie prochází automatickou korekcí, která fotografiím dle zkušeností našich zákazníků výsledku neublíží.
Fotografie z některých mobilů mohou na monitoru vypadat pěkně, ale často mají rozlišení na tisk ve velikosti cca 10×15 cm, tak se může stát, že když použijete fotografii pro tisk A3 kalendáře tak se to na kvalitě fotografie může odrazit.

Děkujeme Tomáš Mikulenka

Zuzka

Dobrý den,
pokud zakoupím voucher platím potom pouze dopravu? I když při objednávce je uvedena plná cena za kalendář. Případně příplatky za přidání narozenin do kalendáře atd? Nestane se mi že zakoupím voucher a potom z nějakého důvodu bych platila ještě plus plnou cenu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

ano budete platit již pouze dopravu. Voucheruveďte prosím u objednávky a cena vám bude poté odečtena.

Krásnou neděli :-) Míša

Marťa Richtrová

Dobrý den, když zakoupím vouchery tento týden, dokdy je musím uplatnit a odeslat objednavku,aby cena platila tak,jak teď objednám? Díky MR

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

dobu platnosti voucheru budete mít uvedenou právě na tom voucheru u této akce je to do 30. 11. 2016.

Tak stačí provést objednávku do 30.11.2016.

Děkujeme Tomáš Mikulenka, CDSM.cz

Lenka

Dobrý den, nástěnné kalendáře objednávám od vás každý rok a vždy jsem spokojena. Můžu k voucherům přidat do objednávky i pohlednice a platit jedno poštovné?

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

to jsme moc rádi. Určitě můžete k voucherům přidat i jiné produkty a mít to za jedno poštovné. Pro zaslání všech objednávek za jedno poštovné je potřeba dodržet pouze postup, že objednávky zašlete v jeden den z jednoho e-mailu.

S pozdravem

Kristina Grábnerová

Lucka Becková

Dobrý den, koupila bych si 5 voucherů. Pokaždé bych dělala stolní kalendář, akorát pokaždé bude s jinýma fotkama. Kolik bude stát poštovné za těchto 5 stolních kalendářů? A dá se v programu odeslat 5 různých kalendářů? Díky za odpověď

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

stačí odeslat všechny objednávky z jednoho e-mailu v jeden den a sloučíme Vám to do jedné zásilky za jedno poštovné 130,– Kč.

S pozdravem

Kristina Grábnerová

eva

Dobry den. Mam u vas koupene vouchery na fotoknihy, muzu pridat i kalendar(e) a poslat najednou za 1 postovne ? Diky.

Centrum digitálních služeb Mino

Dobrý den,

ano, stačí zaslat všechny objednávky v jeden den z jednoho e-mailu a sloučíme Vám to do jedné zásilky za jedno poštovné 130,– Kč.

S pozdravem
Kristina Grábnerová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru