Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Řízná hudební show v RockOpeře: 40% sleva na představení dle výběru

4,7 / 5 RockOpera Praha Praha - Holešovice  (mapa) 134 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Olinka Zhor

Dobry den, když chci slevu na obe vstupenky, musim si tedy koupit dvakrat slevu 40%? tedy 2×39kc? nebo staci jednou a 40%sleva se mi bude pocitat na obe vstupenky? dekuji moc

RockOpera Praha

Dobrý den,

jeden voucher platí až na 2 vstupenky, stačí tedy jeden. Dva vouchery byste potřeboval/a pouze tehdy, pokud byste si přál/a slevu na 4 vstupenky.

Holková R.

Dobrý den,
můžete mi uvést příklad ceny vstupenky?
Připočítám k ceně vstupenky 39,– Kč za voucher a poté bude sleva 40%?
Děkuji
 R.H.

RockOpera Praha

Dobrý den,
cena voucheru není odečtena od výsledné ceny vstupenky. Vstupenky vám budou rezervovány se 40% slevou. Ceny vstupenek, které Vám připravíme v rámci této akce: I. kategorie – 419 Kč, II. kategorie – 299 Kč, III. kategorie 239 Kč, IV. kategorie 179 Kč.
Běžné ceny: I. kategorie – 699 Kč, II. kategorie – 499 Kč, III. kategorie 399 Kč, IV. kategorie 299 Kč.

Petra Petra

Děkuji moc za odpověď, to druhé parkoviště se nám tenkrát nepovedlo najít… Příště si musím najít přesně jméno ulice :-)

Petra Petra

Jaké parkoviště v nabídce zmiňujete? Minulý rok jsme vedle divadla platili parkovné 240Kč.

RockOpera Praha

Dobrý den,
ano v nabídce uvádíme placené parkoviště vedle divadla. Je uvedeno proto, abychom naše diváky informovali o tom, za jakých podmínek je možné parkovat hned vedle budovy divadla. Kompletní informace o ceně parkovného si může každý přečíst, když najede myší na ono „P“. Parkoviště je součástí Pražské tržnice a cenu za stání určuje společnost, která má celý objekt v pronájmu od města. Jako provozovatelé divadla ji bohužel nemůžeme ovlivnit.
Ceník parkovného: 1. hodina zdarma, dále 40 Kč/hod., noční paušál 21 – 05 za 60 Kč. Cena za stání jednoho vozu našich diváků tak obvykle při příjezdu s hodinovým předstihem před představením (po šesté) vychází na 140 Kč. Mrzí mě, že jste platili přes 200 Kč. Napadá mě jediný případ, kdy se to mohlo přihodit a to když jsme hráli 23. 1. v sobotu Annu Kareninu již od 17:00.

Ano souhlasíme s tím, že je cena parkovné poměrně vysoká. Na našich stránkách (http://rockopera.cz/doprava) informujeme o dalších možnostech dopravy a o levnější možnosti parkování 100 m od RockOpery Praha. Ve večerních hodinách, kdy hrajeme naše představení, je možné využít toto vzdálenější parkoviště dokonce úplně zdarma. Struktura akce na Slevomatu bohužel neumožňuje informace o dopravě rozvést. Je možné uvést jen jestli parkoviště je nebo není a za jakých podmínek. Proto uvedením ceníku parkoviště vedle RockOpery Praha, které si většina lidí v souvislosti s divadlem vybaví jako první, informujeme naše diváky že je to parkoviště placené.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru