Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nabité steakové menu s předkrmem a lahví vína pro 2 osoby

4,8 / 5 Crazy Cow Praha - Staré Město  (mapa) 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Olinka Zhor

Právě ta situace s číšníkem se stala u vás. 😄Každopádně děkujeme za odpovědi a pěkný den

Olinka Zhor

Dobrý den, moc vám děkujeme za kvalitní odpověď, už jen ta svědčí o kvalitě chovaní zaměstnanců v Crazy Cow k zákazníkům. Stačí si přečíst pár recenzcí a byl byste též v obraze, ale jelikož jste odpověděl stylem jakým jste odpověděl, tak je jasné, že váš přístup je stejný a pokud jste managerem restaurace, tak se ani nedivím, že obsluha funguje tak jak funguje. Lidé se jdou k vám pohostit a maji 50% šanci na to, že se možná dobře nají a možná ne a také mají 50% šanci že se k nim u vás bude obsluha chovat slušně a vstřícně a nebo taky ne a hodinu a půl před zavírací dobou tleskne číšník rukama a řekne ¨tak konec, dámy, jde se domů¨takže asi tak. A vzhedem k tomu, jak jste odpověděl tak ano, raději využijeme nabídky jinde, kde si zákazníků váží, i když nejsou německé nebo ruské národnosti. Pěkný den a přeji vám hodně kvalitních změn do budoucna pro lepsí business. O.H

Crazy Cow

Dobrý den, podle hodnocení zákazníků, ani podle toho co mě naši hosté říkají, se nedomnívám, že zajít k nám je až tak velké riziko jak píšete. Naopak jsem rád, že se mnoho hostů, kteří u nás i s voucherem byli, k nám zase znovu vracejí. Nezlobte se, ale pokud už dopředu víte, že to bude tak strašné jak píšete, souhlasím s vaším rozhodnutím.
Crazy Cow

Olinka Zhor

Dobrý den, vaši akci bych ráda využila…ovšem se velice obávám špatně chovající se obsluhy a bez špetky zájmu o zákazníky, mohla bych poprosit…je sjednána náprava ohledně velmi špatných recencí vůči vaší obsluze? Chtěla bych k vám pozvat přítele, který si na pozorné a pracovité obsluze a dobrém jídle velmi zakládá. Moc děkuji O.H.

Crazy Cow

Dobrý den, nevím jak jste přišla na to, co píšete o obsluze v naší restauraci… Jestli si toto myslíte, bude pro vás asi lepší najít jinou nabídku.
Hezký den Steakhouse Crazy Cow

Honza

Dobrý den. Nezlobte se, nechci rýpat, ale to Chardonnay stojí 2 eura a vy ho máte v kalkulaci za 490 Kč? Není to opět snaha o umělé navýšení ceny, aby sleva vypadala zajímavě? Kontroluje to někdo? Nedělá to dobrý dojem.

Crazy Cow

Dobrý den, toto Chardonnay u nás opravdu stojí 490,– Kč, jak je také uvedeno v nápojového lístku.
Jestli se vám zdá naše nabídka nevýhodná (2× předkrm, 2× steak s přílohami a láhev vína za 799,– Kč v centru Prahy), samozřejmě ji nemusíte akceptovat.
Hezký den Steakhouse Crazy Cow

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru