Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zbavte se jizev, strií i vrásek pomocí 3D technologie

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Smíchov  (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Alena

Dobrý den, pomáhá to i na jizvy v oblasti prsou? Nekolikrat jsem rapidně zhubla a ztloustla a bohužel se to podepsalo na prsou. Popřípadě kolik voucheru by bylo třeba koupit. Děkuji A.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Aleno, ano toto ošetření je vhodné i na jizvy v oblasti prsou. Jeden voucher = 1× ošetření pokožky o ploše 50 cm2, záleží tedy na Vás, jak velkou plochu budete potřebovat ošetřit. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Majka

Dobrý den,
na zadečku mám strie, ani po mezoterapii, kterou jsem podstoupila minulý rok mi nezmizeli, chtěla jsem se zeptat kolik voucheru bude potřeba k ošetření celého zadečku cca. děkuji. Majka

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Majko, věřme že Vám toto ošetření může pomoci. 1 voucher = ošetřetření plochy o velikosti 50 cm2, záleží tedy na Vás a velikosti plochy, kterou budete chtít zbavit strií. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Anna

Dobrý den, můj manžel, který se velice rychle přibral kvůli nemoci a pak se zhubl a nakonec ty vytahnuté vrásky mu zůstal v podpáží, břicho a na zadku. Šlo by mu to pomoct? Kolik by potřeboval vouchery, má to docela dost a velké vrásky. Děkuji za odpověď. Anna

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Anno, toto ošetřen může manželovi jistě pomoci. Jeden voucher = ošetření pokožky o ploše 50 cm2. Odhadem bude manžel potřebovat alespoň 6 voucherů, doporučujeme však ještě vlastní přeměření, kolik voucherů bude přesně potřeba. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva

Dobry den chci se být zeptat zda se da odstranit vaši metodou i jizva po nestovicich kterou mam na nose děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Evo, ano i na takové jizvy je toto ošetření vhodné. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ester

Dobrý den,neporuší Vaše metoda tetování,když ho mám u jizvy?Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ester, během tohoto ošetření nedochází k poškození, nebo porušení tetování, nemusíte se obávat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lucie Matějíčková

Dobrý den,

je procedura skutečně bezbolestná, nebo je to jako „bezbolestná epilace IPL“?

Děkuji za odpověď,
Matějíčková

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lucie, ano tato procedura je skutečně bezbolestná. Ve výjimečných případech a pokud klient trpí na velmi citlivou pokožku, může dojít k podráždění a zarudnutí ošetřovaného místa. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra

Dobry den mam jizvy v citlive oblasti vnitrni trisla po akzemu a pak jeste strii na stehne cervenou i to by slo vyresit? A je to bolestive?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Petro, není problém ošetřit i takové jizvy na citlivých místech a se strií Vám taky můžeme pomoci. Ošetření je zcela bezbolestné, jen pokud trpíte na citlivou pokožku, může dojít k menšímu podráždění. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Edita

Dobrý den, dcera má vystouplé jizvy na kolenou, je Vaše ošetření na toto vhodné? Děkuji Vám. Zdraví Edita

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Edito, ano toto ošetření je vhodné pro zmírnění a odstranění jizev, i na kolenou. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Zuzana

Dobrý den, když by se u mne jednalo o ošetření pouze nosu, je nutné kupovat více voucherů nebo by stačil jeden na trojí opakování? (Jde opravdu o malou plochu.) Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Zuzano, jeden voucher = 1× ošetření pokožky o ploše 50 cm2. Soudě dle plochy, bude na ošetření nosu jeden voucher stačit, ale na každé opakování je potřeba zakoupit další voucher. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana

Dobry den,
Je mozne pouzit tuto metodu na odstraneni „cervenych zilek“?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Jano, ano tato procedura je vhodná k ošetření červených žilek. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva Červená

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala, jak staré mohou být jizvy např. Na krku, aby tato metoda byla efektivní. Předem děkuji za odpověď.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Evo, stáří jizev nemá na efekt tohoto ošetření vliv, je ale důležité, aby byla jizva zcela zahojena. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Barbara

Dobrý den, v případě ošetření celého obličeje, kolik je třeba zakoupit voucheru? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Barbaro, jeden voucher = 1× ošetření pokožky o ploše 50 cm2, záleží tedy na Vás. Odhadem ale zhruba 2–3 vouchery. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Sonja

Dobrý den,
může mít Vaše metoda pozitivní vliv i na starší jizvy v obličeji. Jsem po autohavárii od r.1972, poté jsem měla tři plastiky; jizvy jsou ale stále vidět.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Sonjo, ano tato metoda je vhodná i k ošetření takto starých jizev. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Daniela

Dobry den. Je toho osetreni vhodne i na pigmentove skvrny po akne? Pripadne kolik je potreba zakoupit osetreni a v jakem rozestupu aby vysledek byl efektivni? Dekuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Danielo, ano toto ošetření je vhodné i na pigmentové skvrny po akné. 1 voucher se rovná 1× ošetření plochy o velikosti až 50 cm2. Pro viditelné výsledky doporučujeme alespoň 3 opakování v rozmezí týden, až 14 dnů. Těšíme se na vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru