Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jezděte v čistém: Důkladné ruční čištění automobilu

3,6 / 5 Vladimír Gödel Paskov  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Allah

Jako ze škatulky že vám není hanba to tak nazvat!!! Měli byste se vzdát své profese děláte akorát ostudu!!! Pokud neumite čistit tak to nedělejte!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Allahu,

děkujeme vám za zpětnou vazbu. Moc nás mrzí, jestli jste s voucherem nebyl spokojen. Bohužel na vašem účtu nevidím žádnou objednávku. Mohu vás poprosit tedy o číslo voucheru či email, na který jste objednával, abychom to mohli prověřit?

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Šárka Švecová

Přijeli jsme s jedním flekem na sedacce a domů jsme si přivezli obě sedačky celé flekaté. Rohožky a pedály něčím nastříkané že to klouže ještě týden po tom. Máme co dělat ovládat pedály. Sice nám nabídli asi nějakou kompenzaci ale kdo má čas trávit tam furt dvě hodiny a ještě odjíždět s modrými sedačkami. Nedoporučuji za ty peníze.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko,

moc mě mrzí tyto komplikace s vaším voucherem. Děkujeme vám, že jste si udělala čas a sepsala nám zpětnou vazbu. Již vidím, že vám byla vrácena celá hodnota voucheru v kreditech. Můžete si tedy udělat radost něčím jiným. Vše raději prověříme, nabídka je u nás poprvé, jsme tedy rádi za každou zpětnou vazbu.

Přeji vám krásný den. Míša

Tomáš

Seriozni Firma ? Nenazval bych to tak! Spíše bych řekl ze do firmy to ma daleko spíše učení se čišteni aut neboli ještě větší znečištění aut :-)

Tomaš

auto není staré ani zašle to po vaši práci bylo teda k nepoznání a třetí čištění rozhodně ne !! Už nikdy v životě a pokud chcete dobrou reklamu tak mám fotky před čištenim a po vaši zbabrane práci mužů je klidně zveřejnit at vidí jak profesionálně čistite auta a jak vidím tak nejsem sám co si stěžuje na vaši takzvanou profesionalitu!! Vaše obrana je ze jsem měl zašle a staré auto ale bohužel to není staré ani zašle a pokud chce vidět někdo vaši práci jak čistite profesionálně tak at napíše tomashorvath88@seznam.cz pošlu mu fotky 😊 At ví do čeho jde

Vladimír Gödel

Jsme seriózní firma. Nebudu se s vámi hadat. Přeji hezký den.

Tomáš

Nedoporučuji katastrofa Škoda ze tu nejdou vložit fotky auto jsem nepoznal sedačky malém na odpis kupoval jsem komplet za 999 Kč čištění paní mi nabídla vracení peněz převodem na účet a přišlo mi jen 700 Kč musel jsem dávat čistit jinou firmou protože auto jsem fakt nepoznal už nikdy víc !!

Vladimír Gödel

Dobry den Pane Tomáši. Pokud je mi dobře známo . Vouscher jste zakoupený neměl. Jinak by jste využil garanci spokojenosti. Platil jste hotove na místě. Vrácení peněz a to částky 700 kč proběhlo v poradku na vámi zadaný účet. Nabidli jsme vám i třetí čištění ale to jste odmítnul. Bohužel musím podotknout že některé opravdu staré a zašle auta úplně vyčistit nejdou, pokud se o něj alespoň trošku lidé nestaraji. Auta myjeme a né renovujeme. S přáním hezkého dne Godelove . Mimochodem uz to ze píšete že jste si zakoupil vouscher – a to není pravda. Proto místo do recenzí píšete do diskuze. Do recenzí totis potřebujete číslo vouscheru, které jak je známo vy nemáte.

petr

Škoda,že zde nejdou vložit fotky,ukázal bych Vám tu profesionalitu.Ono vysavač a cockpit umí koupit každý.

petr

Tato firma má dost daleko k profesionálnímu čištění asi tak.

Vladimír Gödel

Dobry den . Opět bych chtěla podotknout že pokud nejste spokojeni s naši práci , není problém to vyřešit hnet na místě. Vždy když je auto hotove, řádně si ho každý klient převezme. S přáním hezkého dne Nikola Godelová.

Mirek

Dobry den. Uvádíte voucher „čistění interieru exterieru“ doba trvani 3–4 hodiny, bude prace odvedena kvalitně?

Vladimír Gödel

Dobrý den , práce je vždy odváděna naprosto 100 % . Každý automobil je individuální, 3 – 4 hodiny je doba která nemusí být vždy přesná. Pokud budeme na auto potřebovat více času nebo naopak méně budeme vás o tom informovat při dovozu automobilů. S přáním hezkého dne Nikola Gödelová

Jana

Dobrý den, dovolte dotazy k nabídce: V ceníkové nabídce na webu máte v čištění interiéru a exteriéru v částce před slevou (1599 Kč) také čištění disků. Je to součástí ceny po slevě, tedy 990 Kč?
Dále bych se chtěla zeptat, zda cena platí pro všechny typy aut nebo je omezena velikostí? Konkrétně – jaká by byla cena za Ford Mondeo combi ve variantě interiér a variantě interiér + exteriér?
Děkuji za odpovědi.

Vladimír Gödel

Dobrý den. Cena je 990 i s disky. Příplatek je pouze u velmi znecistenych aut a suv a ten činí 300 kc ktery hradite na místě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru