Nabídku Individuální kurz líčení ve studiu Visage mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Individuální kurz líčení ve studiu Visage

4,7 / 5 PMP_photo_vizaz Praha - Smíchov  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi Vašimi nabídkami „Individuální kurz líčení ve studiu Visage“ a „Premiový kurz líčení v délce 2–3 hodin“. U obou máte napsané, že je pro 1 člověka, doba trvání je u obou napsaná 2–3 hodiny, cena je též stejná. Jediný rozdíl, který tam vidím, je ten, že zatímco u této nabídky je kurz individuální, druhá nabídka je na kurz skupinový (až 4 účastníci). Opravdu tomu tak je, nebo je v některé nabídce chyba?

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno,

děkuji vám za zprávu. Cena za individuální kurz je 950 Kč a za prémiový je 1499 Kč/ osobu. Individuální je opravdu jen pro vás, na prémiový můžete jít třeba s kamarádkou :-) Je to tak v pořádku?

Hezký den. Míša

Studio Visage

Dobrý den, v nabídce chyba není. kurzy se liší v počtu účastníků a svou náplní. Což máte u nabídek uvedeno kolik ude v kurzu účastníků. a jsou klientky které si nepřejí ze svých osobních důvodů zůčastnovat skupinových akcí.P.

Yana

Dobrý den, je nějaký zádrhel, pokud člověk nosí dioptrické brýle? Resp. uvidí se u toho pořádně?

Studio Visage

Dobrý den, na tento dotaz nemohu zodpovědně dpovědět, Vy sama musíte vědět zda se v zrcadle vidíte bez brýlí. Máme ve studiu i zvětšovací zrcadla pro tyto případy, ale nevím jak na tom konkretně jste vy:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru